Pauksciuk neatidaro vistiek
ieskau stiklainio dangteliu, gali but spalvoti,siluetiniai,vienspalviai. Vienu zo nesvarbu kokie svarbu stiklainio dangteliai
ieskau stiklainio dangteliu, gali but spalvoti,siluetiniai,vienspalviai. Vienu zo nesvarbu kokie svarbu stiklainio dangteliai
QUOTE(semute @ 2010 11 17, 16:57)
sveikos merginos.vakar su draugu narsem po interneta ir radom stai tokius paveikslus...pamanem kad butu visai grazu koki pasikabint ant sienos...bet kiek ieskojau niekur neradau schemu.gal galetumete padeti...?
sie paveikslai is i love cross stitch kolekcijos
1-aji turiu dydis 800x400 kryzuku 146x70 cm,bet jie visi gan dideli.
Vienu zo nesvarbu kokie svarbu stiklainio dangteliai
nu tu cia paaiskinai dangteliu,gal ant dangteliu ka nors ?
uodegyte man reik dangteliu,darysiu maisiuka stiklainiu dangteliam
[quote=semute,2010 11 17, 22:13]
[quote=Uodegyte,2010 11 17, 19:56]
zinau is kokios kolekcijos,bandziau ieskot,bet visur mokamos schemos... jei gali atsiusk man schemute... mums didelio ir reik... aciukas
[/quote]
veliau idesiu dvieju pav schemas.
[quote=Uodegyte,2010 11 17, 19:56]
zinau is kokios kolekcijos,bandziau ieskot,bet visur mokamos schemos... jei gali atsiusk man schemute... mums didelio ir reik... aciukas
[/quote]
veliau idesiu dvieju pav schemas.
Labas rytas
Norejau paklausti gal kuri turit jaunuju konturus (balta juoda) ? nes kiek perziurejau metrikus ir rusiskas temeles neradau o jei praleidau atsiprasau
Norejau paklausti gal kuri turit jaunuju konturus (balta juoda) ? nes kiek perziurejau metrikus ir rusiskas temeles neradau o jei praleidau atsiprasau
QUOTE(Cheekyyy @ 2010 11 18, 13:02)
Labas rytas
siluetai