labas vakaras,
gal ks kur matėt, ar turit šią schemutę, nes ši lb jau niekam tikus
QUOTE(Uodegyte @ 2010 11 06, 09:45)
ar nenaudingiau deti cia ,nei kiekvienai atskirai siusti i pasta
1000 proc. jei kam patiko, tuo paciu issisaugo be papildomo "prasau" tik kad ne visos seka ir skaito nuosekliai sia tema . Daznai gi buna taip - atejau, dribtelejau, o jus dabar jau pasistenkit surast man ko reikia
QUOTE(vasarė @ 2010 11 06, 19:50)
dribtelejau, o jus dabar jau pasistenkit surast man ko reikia
cia tai gerai pasakyta
letena95 nezinau kokios tos raides turi but linksmos,idejau pagal save
http://dump.ru/file/4881801
pelika raides
QUOTE(pelika @ 2010 11 06, 18:04)
Sveikos,
prasau pagelbos!
Reik graziu raideliu is kuriu susidetu vardas Aleksandras ant ranksluoscio. Parametrai 100x50 (tik justeles dydzio dar nezinau, nes negavau ranksluostuko)
Noriu pagalbos, brangiajam dovanu Kaledom...
prasau pagelbos!
Reik graziu raideliu is kuriu susidetu vardas Aleksandras ant ranksluoscio. Parametrai 100x50 (tik justeles dydzio dar nezinau, nes negavau ranksluostuko)
Noriu pagalbos, brangiajam dovanu Kaledom...
Užeik į metrikų nuorodas 1psl, ten labai daug įvairių raidžių
QUOTE(paukščiukas @ 2010 11 06, 19:25)
Užeik į metrikų nuorodas 1psl, ten labai daug įvairių raidžių
Apziureta Nelabai kas patinkancio ir atitinkancio rasta Jis pas mane svelnaus budo kumpiuterinis katinas Perverciau visus zurnalus, internetines talpyklas zinomas, na kazko tokio kas atitiktu toki aprasyma neradau todel ir kreipiausi, gal kas kur nors turi kokiu pasidejas
sveikos mielosios noreciau jusu patarimo ir tuo paciu pagalbos tada.Noreciau savo suneliui 1 metuku ant Kaledu ka nors issiuvyneti vaikisko.ka patartumet :)advento kalendoriu dar truputi angstoka taigi noreciau siaip kazko vaikisko
QUOTE(Akelaklp @ 2010 11 06, 21:16)
sveikos mielosios noreciau jusu patarimo ir tuo paciu pagalbos tada.Noreciau savo suneliui 1 metuku ant Kaledu ka nors issiuvyneti vaikisko.ka patartumet :)advento kalendoriu dar truputi angstoka taigi noreciau siaip kazko vaikisko
1-eriu nelabai ka ir supras
Spalvotai tavoji feja
Anonai drugys
QUOTE(Uodegyte @ 2010 11 06, 18:28)
pavelavai ir beto i draugus prasytis reikia
Nu tai gal ir kitiem leisk įdėt Aš gi dėjau ir schemas, tik radikal streikuoja, tai per imageshak kol įdėjau