Sveikos merginos osinkoje radau visą schemų knygą, tačiau nelabai moku ją parsisiųsti (nemoku rusų kalbos ) gal kas galėtumėte pagalbėti parsiųsti šią knygą
iš šitam puslapy pateiktos nuorodos
QUOTE(kristi3d @ 2010 11 04, 19:34)
Sveikos merginos osinkoje radau visą schemų knygą, tačiau nelabai moku ją parsisiųsti (nemoku rusų kalbos ) gal kas galėtumėte pagalbėti parsiųsti šią knygą
šiaip nieko nuostabaus, kad negali parsisiųsti, nes nuoroda tai pernai metų... Jei išsikasiu ką nors iš savo apdulkėjusio archyvo, atsiųsiu Bet tvirtai pažadėti negaliu
P.S. atsiimu savo žodžius. Nors iš mesdavo klaidą, parsisiųsti pavyko
QUOTE(Uodegyte @ 2010 11 04, 14:50)
kazkas atsiranda kuris zino apie ka kalba eina.o kai kurie nesupranta ko norima.bukit geros pasistenkit ko nors prasydamos pav ideti.o tai apibudinat zodziais ir galvok kas per schema
lape_apykakle pm formate, kitaip neradau.
stilius ir gracija
lape_apykakle pm formate, kitaip neradau.
stilius ir gracija
Supratau, aciu Donalitai
QUOTE(kristi3d @ 2010 11 04, 21:34)
siuskis is cia,komentaruose ссылка
http://uodegyte.gall...ch?ph=MIP-cDpuV
Noriu dukrytei padaryti advento kalendoriu.Ieskau snaigiu schemukiu-cia buvo viena ikelusi, bet man per dideles-nespesiu 24 issiuvineti. Gal turite kokiu mazuciu visai?
Gal kuri turi schema is filmuko "Ratai" ?
QUOTE(saulytukexxl @ 2010 11 04, 23:09)
Gal kuri turi schema is filmuko "Ratai" ?
Pačiam pirmam šios temos puslapyje yra įdėtos.
Prieš prašydamos bent pirmą psl.peržiūrėkit.
QUOTE(Uodegyte @ 2010 11 04, 20:11)
Ačiū jau parsitempiau į savo lobynus
QUOTE(eMAr @ 2010 11 04, 19:53)
eMAr, aš čia biškį ne įtemą, bet jau kuris laikas galvoju, kad reikėtų man vėl su tavim susitikti kada nors visus lobynus, kuriuos buvai pridovanojus jau susiuvinėjau
merginos reik pagalbos gal turit schemu geles-aukstakulniai
mano turimos labai prastos kokybes
is sios serijos ar kazka panasaus
mano turimos labai prastos kokybes
is sios serijos ar kazka panasaus