Sveiki, kaip ir neradau temos apie šį žaidimų kambarį, buvom ten su vaikais, patiko, jauku, šilta, gera Gana plati veikla pievos... mes į anglų pamokėles užsirašėm, jau trečiadienį eisim, administratorė minėjo, kad ir mažiukams yra muzikiniai užsiėmimai, ir mokyklėlės,žodžiu, veiksmas vyksta. Kadangi mes lankom darželį, tai pasirinkom tik anglų
Būtų įdomu išgirsti ir kitų nuomonių
Boružėlių pieva
man gaila,kad nera vakariniu valandu pamokeliu, nes mano vaikai i darzeli eina
Boruzelese mes daznos viesnios
Labai superfantastiska administratore ir aplamai mums boruzelese patinka viskas
Lankomes su maziuke muzikiniame rytmetyje treciadieniais
Siltos gridys, puiki mokytoja, ko rudeni daugiau ir bereikia
Labai superfantastiska administratore ir aplamai mums boruzelese patinka viskas
Lankomes su maziuke muzikiniame rytmetyje treciadieniais
Siltos gridys, puiki mokytoja, ko rudeni daugiau ir bereikia
Ir mes lankome boruzeles. Mazoji i muzikini rytmeteli eina , o didzioji i anglu pamokeles va kaip tik tuoj pakuosimes vaziuoti Ir gimtadieniai ten . darbuotojai labai svetingi. Kiekvienas lankytojas pasijaucia kaip labai lauktas svecias
mes va pradejom vakare lankyti pamokeles muzikines nes ir maniskis eina i darzeli, tai labai apsidziaugem kai suzinojom jog bus ir vakare Mokytoja tai tikrai labai miela ir maloni, tik vaikas mano vietoj nenustigstantis, bet tikiuos kita kart ne tik bangas kels (cia vienas is pratymu)
Įdomu dar ką nors išgirsti, mes tai anglų pamokėles lankom čia
mes irgi lankome muzikini rytmeteli Smagiai vaikuciai pasisoka, miela mokytoja, smagus uzsiemimai
maniskiui labai patiko anglu pamokele, kasdien pasikartoja zodelius kuriuos ismoko. Gaila, siandien negalejom dalyvauti, nes susirgo.
Mano dukrytei labai patinka tame kambaryje! Laipo, karstosi, zaidzia...taip gera minutele kita atsipusti mamytei
Sveiki,
pasiskaiciau kad Boruzeliu pievoj yra grupe nuo 1,5 iki 3 metuku, kazin jei mum metukai ir 3 menesiai ar priimtu Lankom jau viena mokyklele, bet norim dar vienos, kad daugiau uzimtumo butu
pasiskaiciau kad Boruzeliu pievoj yra grupe nuo 1,5 iki 3 metuku, kazin jei mum metukai ir 3 menesiai ar priimtu Lankom jau viena mokyklele, bet norim dar vienos, kad daugiau uzimtumo butu
QUOTE(maidala @ 2010 10 25, 14:37)
Sveiki,
tikrai priimtų
Gal kas šventėte gimtadienį "Boružėlių pievoj"? Idomu būtų atsiliepimai
Prieš kiek maždaug laiko reikia užsisakyti?
Prieš kiek maždaug laiko reikia užsisakyti?