QUOTE(Udrius @ 2010 10 26, 20:09)
Dėl draudimo - paprastai iki 100 eur reikia pačiam susimokėti, grįžus grąžina. Jei daugiau - tada jau mokėti nereikia. Bet kokiu atveju įvykus nelaimei rekomenduojama skambinti ant draudimo poliso nurodytais telefonais ir pranešti apie įvykį.
Dėl viešbučio - o kodėl būtent tas, gal kokių alternatyvų yra ? Neprilakstysi su vaikais iki jūros per gatvę, be to kai jūra yra prie kito viešbučio gali būti, kad Jums negalios jokie to viešbučio barai ir reikės gėrimams grįžti į savo viešbutį...
Dėl viešbučio - o kodėl būtent tas, gal kokių alternatyvų yra ? Neprilakstysi su vaikais iki jūros per gatvę, be to kai jūra yra prie kito viešbučio gali būti, kad Jums negalios jokie to viešbučio barai ir reikės gėrimams grįžti į savo viešbutį...
Aciu!
Del viesbucio-tai susizavejau tais visais vandens kalneliais.I pliaza juk veza autobusiukai.Ar ne?Siaip mes neisrankus,vaikai mano spartieciai-mazaja i vezima ,didysis is paskos,jokiu problemu pasivaiksciot.Valgyt juk vistiek grisim pietums.Gert galima pasiimt i pliaza,uzkandziaut nebutina.
Tai pasiulykit kasnors kanors kito!TURIM GRIZT IKI GRUODZIO 4D.(Nes baigiasi mazosios paso galiojimas,plius gruodzio 6d.2m.sueina)
As baisiai neturiu laiko ieskot internetu(mazi vaikai,darbas namie,negaliu persiplest,jau akys"zvyru uzsinese"nuo naktiniu skaitymu ).Keliones paieskos tuoj sveikata sugadins.
Permoket nenoriu.Norisi pirkt tik su nuolaida.Toks jau mano budas.
Ir isvis-susinervinusi esi.PARKK INN pabrango jau,ryte dar buvo TOPTURE 5380LT(SU VIZOM),O DABAR JAU 5947LT.
QUOTE(jola333 @ 2010 10 26, 20:41)
Mano atveju, tai taip ir buvo - padaviau draudimą, viską nusirašė ir paleido. Nieko mokėti nereikėjo.
Papildyta:
Tik atvykus reception`e mandagiai pasakė, kad jeigu duočiau 20 USD, gaučiau geresnį kambarį, bet nedaviau, nes nesu išranki ir galiu tenkintis standartu. Gavom puikų didžiulį kambarį (aš su vaiku 2,5 metų) su 3 lovom , nežinau, kokius apartamentus būčiau gavus, jei duočiau pinigų arba tą patį kambarį . Lovelę kūdikiui ėmiau kituose viešbučiuose, kai dar buvo mažesnis, tai atnešdavo su visais patalais ir keitė kasdien. Pieno galima nusipirkti parduotuvėje, kurių pilna aplink, ten kainos fiksuotos. Pienas tetra pakuose, tokį naudoja ir baruose kavai. O mano mažasis pamėgo įvairių skonių pienuką mažuose pakeliuose 200 ml su šiaudeliu (a la mūsų "Miau"). Kaina - 1 USD. Šaldytuvai visur yra, laikykit ką norit.
Papildyta:
Tik atvykus reception`e mandagiai pasakė, kad jeigu duočiau 20 USD, gaučiau geresnį kambarį, bet nedaviau, nes nesu išranki ir galiu tenkintis standartu. Gavom puikų didžiulį kambarį (aš su vaiku 2,5 metų) su 3 lovom , nežinau, kokius apartamentus būčiau gavus, jei duočiau pinigų arba tą patį kambarį . Lovelę kūdikiui ėmiau kituose viešbučiuose, kai dar buvo mažesnis, tai atnešdavo su visais patalais ir keitė kasdien. Pieno galima nusipirkti parduotuvėje, kurių pilna aplink, ten kainos fiksuotos. Pienas tetra pakuose, tokį naudoja ir baruose kavai. O mano mažasis pamėgo įvairių skonių pienuką mažuose pakeliuose 200 ml su šiaudeliu (a la mūsų "Miau"). Kaina - 1 USD. Šaldytuvai visur yra, laikykit ką norit.
Dar syki aciu uz info!