Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2010 10 26, 20:09)
Dėl draudimo - paprastai iki 100 eur reikia pačiam susimokėti, grįžus grąžina. Jei daugiau - tada jau mokėti nereikia. Bet kokiu atveju įvykus nelaimei rekomenduojama skambinti ant draudimo poliso nurodytais telefonais ir pranešti apie įvykį.

Dėl viešbučio - o kodėl būtent tas, gal kokių alternatyvų yra ? Neprilakstysi su vaikais iki jūros per gatvę, be to kai jūra yra prie kito viešbučio gali būti, kad Jums negalios jokie to viešbučio barai ir reikės gėrimams grįžti į savo viešbutį...

Aciu!

Del viesbucio-tai susizavejau tais visais vandens kalneliais.I pliaza juk veza autobusiukai.Ar ne?Siaip mes neisrankus,vaikai mano spartieciai-mazaja i vezima ,didysis is paskos,jokiu problemu pasivaiksciot.Valgyt juk vistiek grisim pietums.Gert galima pasiimt i pliaza,uzkandziaut nebutina. smile.gif

Tai pasiulykit kasnors kanors kito!TURIM GRIZT IKI GRUODZIO 4D.(Nes baigiasi mazosios paso galiojimas,plius gruodzio 6d.2m.sueina)

As baisiai neturiu laiko ieskot internetu(mazi vaikai,darbas namie,negaliu persiplest,jau akys"zvyru uzsinese"nuo naktiniu skaitymu doh.gif ).Keliones paieskos tuoj sveikata sugadins. blush2.gif

Permoket nenoriu.Norisi pirkt tik su nuolaida.Toks jau mano budas.

Ir isvis-susinervinusi esi.PARKK INN pabrango jau,ryte dar buvo TOPTURE 5380LT(SU VIZOM),O DABAR JAU 5947LT. doh.gif doh.gif doh.gif

QUOTE(jola333 @ 2010 10 26, 20:41)
Mano atveju, tai taip ir buvo - padaviau draudimą, viską nusirašė ir paleido. Nieko mokėti nereikėjo.
Papildyta:

Tik atvykus reception`e mandagiai pasakė, kad jeigu duočiau 20 USD, gaučiau geresnį kambarį, bet nedaviau, nes nesu išranki ir galiu tenkintis standartu. Gavom puikų didžiulį kambarį (aš su vaiku 2,5 metų) su 3 lovom thumbup.gif , nežinau, kokius apartamentus būčiau gavus, jei duočiau pinigų  lotuliukas.gif arba tą patį kambarį  lotuliukas.gif . Lovelę kūdikiui ėmiau kituose viešbučiuose, kai dar buvo mažesnis, tai atnešdavo su visais patalais ir keitė kasdien. Pieno galima nusipirkti parduotuvėje, kurių pilna aplink, ten kainos fiksuotos. Pienas tetra pakuose, tokį naudoja ir baruose kavai. O mano mažasis pamėgo įvairių skonių pienuką mažuose pakeliuose 200 ml su šiaudeliu (a la mūsų "Miau"). Kaina - 1 USD. Šaldytuvai visur yra, laikykit ką norit.

Dar syki aciu uz info! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 26, 21:34)

Tai pasiulykit kasnors kanors kito!TURIM GRIZT IKI GRUODZIO 4D.(Nes baigiasi mazosios paso galiojimas,plius gruodzio 6d.2m.sueina)

Kaip suprast baigesi 12,04? Su tokiu pasu neleis skristi unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 26, 20:34)

Pirmiausia siūlyčiau padaryti mažajai pasą, nes turisto pasas turi galioti ne trumpiau kaip 6 mėnesius, skaičiuojant nuo kelionės pabaigos dienos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jofky @ 2010 10 26, 20:48)
Kaip suprast baigesi 12,04? Su tokiu pasu neleis skristi  unsure.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 10 26, 21:48)
Kaip suprast baigesi 12,04? Su tokiu pasu neleis skristi  unsure.gif

QUOTE(Elvita @ 2010 10 26, 22:26)
Pirmiausia siūlyčiau padaryti mažajai pasą, nes turisto pasas turi galioti ne trumpiau kaip 6 mėnesius, skaičiuojant nuo kelionės pabaigos dienos  mirksiukas.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif

Ai tiesiog jau minejau,kad pasas galioja iki 2011m.birzelio 4d.-tai nebenorejau kartot ilgu litaniju. blush2.gif
Parasiau ,kad mums reikalinga kelione su grizimu iki gruodzio.4d.,nes pastoviai visi siulo velesnia data biggrin.gif

Atsiprasau,kad suklaidinau.Aciu uz nuosirdzius patarimus! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 26 spalio 2010 - 21:42
Norėčiau pasisakymų apie JAZ BELVEDERE. Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 26, 21:34)
Ir isvis-susinervinusi esi.PARKK INN pabrango jau,ryte dar buvo TOPTURE 5380LT(SU VIZOM),O DABAR JAU 5947LT. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Matomai, pradeda mažėti vietų lėktuve arba viešbutyje, ir kainos pakyla. Po to, likus kokiai savaitei iki kelionės, kainos gali vėl nukristi, bet gali ir vietų nebelikti. Čia laimės dalykas...
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 26, 15:12)
Kokias čia nesąmones rašote.... Egipto medicina nėra aukščiausio lygio? Jau tikrai aukštesnio nei Lietuvoje. Kartais sergu tokia sezonine liga, kur Lietuvoje paskirtais vaistais man pavyksta pasveikti per 2-3 dienas. Teko susirgti ja būnant Egipte, apsilankiau klinikoje, davė vaistų, nuo kurių jau po 2 valandų pamiršau, kad sirgau. Teko skaityti keletą straipsnių apie Egipto mediciną, tai patikėkit, Lietuvos medicina atsilieka gerokai....

O aš ir nelyginau lietuvos medicinos su egipto, kas lietuvoj turi pinigų - gauna vieną aptarnavimą, kas neturi - kitą..
Ar teko Egipte operuotis? Skaičiau ir aš straipsnį kaip po avarijos lietuvius gydė ten... atšoko fandazija ten keliaut...
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 27, 09:20)
O aš ir nelyginau lietuvos medicinos su egipto, kas lietuvoj turi pinigų - gauna vieną aptarnavimą, kas neturi - kitą..
Ar teko Egipte operuotis? Skaičiau ir aš straipsnį kaip po avarijos lietuvius gydė ten...  atšoko  fandazija ten keliaut...

Ne, aš tai kitą skaičiau, kaip Lietuvos chirurgai užsiuvo moteriai įrankį pilve, ir ji 10 metų kentė baisius skausmus, o "gydytojai" nesuprato, kame reikalas. O Egipte moteris atostogavo ir patyrė eilinį skausmo priepuolį, po kurio buvo nugabenta į ligoninę Kaire. Ten kažkodėk iš karto atrado tą paliktą instrumentą ir išėmė... O dėl pinigų už gydymą, tai ši taisyklė galioja visame pasaulyje.
O jei Jūs esate nusiteikusi, kad nuvykus į Egiptą būtinai susirgsite ir negausite tinkamo gydymo, tai gal neverta rizikuoti...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 27 spalio 2010 - 09:11
Sveikutes,ka tik grizom is Hurgados,kaip bebutu liudna teko ir mums apsilankyti klinikoje-vaikas susizeide kojyte,maza zaizdele,o is ryto visa kojyte sutino,paraudo ir labai skaudejo(nepadejo peroksidas,kazkokia zaraza pasigavo) Tai kvietem gydytoja per Novus,atvaziavo su masina mus paeme,nuveze i klinikas ,ten is karto prieme(jau musu lauke)zaizdele isvale,kazka su pincetu istrauke,dezinfekavo ir sutvarste,Dave vaistu ir su masina parveze iki viesbucio,Labai esam dekingi daktarui Saidui ir Novaturo atstovams
grynais moketi nereikejo,viskas per draudima
Atsakyti
Tikrai gerai,nes labai buvau susinervinusi,juk atostogos tik ipusejo,o cia toks ivykis doctor.gif Bet viskas susitvarke ir dar spejom pailseti clap.gif
Papildyta:
Veliau parasysiu apie viesbuti Jewels Sahara ,kazkuri domejosi vacation1.gif
Atsakyti
QUOTE(LORIJURA @ 2010 10 27, 09:24)
Sveikutes,ka tik grizom is Hurgados,kaip bebutu liudna teko ir mums apsilankyti klinikoje-vaikas susizeide kojyte,maza zaizdele,o is ryto visa kojyte sutino,paraudo ir labai skaudejo(nepadejo peroksidas,kazkokia zaraza pasigavo) Tai kvietem gydytoja per Novus,atvaziavo su masina mus paeme,nuveze i klinikas ,ten is karto prieme(jau musu lauke)zaizdele isvale,kazka su pincetu istrauke,dezinfekavo ir sutvarste,Dave vaistu ir su masina parveze iki viesbucio,Labai esam dekingi daktarui Saidui ir Novaturo atstovams
grynais moketi nereikejo,viskas per draudima

Tai Jūs turbūt Egyptian Hospital ir buvote, ar ne? O kaip dabar sveikatėlė? Tikiuosi gerai? Pasidalinkite prašau įspūdžiais iš Hurgados - ką dar be gydytojų parsivežėte atmintyje (viešbutis, įvertinimas, ekskursijos ir kitokios plonybės) bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 27, 08:20)
Ar teko Egipte operuotis? Skaičiau ir aš straipsnį kaip po avarijos lietuvius gydė ten...  atšoko  fandazija ten keliaut...

Na visur visko aišku būna, kiekviena istorija turi savo aplinkybes, kartais chebra visai neapsidraudę keliauja, bet žinau vieną - brangiai apmokamas medicinines paslaugas, kurias apmoka draudimo kompanijos, tiek Egipte, tiek kokioje Turkijoje paprastai neteikia kokia nors municipalinė ligoninė, parenkamos užsirekomendavusios privačios klinikos. bigsmile.gif
Atsakyti
Sveiki,

Gal kas turit kokių atsiliepimų dėl Tezexpress kelionių?

Ką tik nusipirkau į Šarm el Šeichą 5* AI 7 n. 2010-11-28 d. už 1806Lt žmogui-gal ir kvailai padariau, bus matyti....bet pagalvojau, kad už tiek kol kas pasirinkti galima tik į 3* AI ir tai ne į visus viešbučius.
Atsakyti