Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Sveiki.
Gal kas nors buve Sol sharm viesbutyje? Is nuotrauku ir atsiliepimu atrodo neblogas, tik miestelis tolokai.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2010 10 26, 12:23)
man nera skirtumo per kur ziureti ir ne jude reklamuoju smile.gif
o tiesiog per juos ziuriu, nes ju psl man patogiausias smile.gif o issrinkusi kelione einu pas savo agenete ir ten gaunu dar papildoma nuolaida smile.gif

Tai kad judėk turi tik 40 proc pasiūlymų... neturi nei novaturo, nei lenkų, todėl jais kaip ir pasitikėti neverta...
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 26, 09:17)
Mes buvome Park Inn, labai patiko, tik jis antroje linijoje - paplūdimys Radisson Blu teritorijoje, veža autobusiukas, iki jo reikia pereiti per gatvę. Labai daug baseinų viešbučio teritorijoje, vandens parkas vaikams labai fainas - yra upė aplink visą vandens parką, kurioje vaikai plaukia su visokiais laiveliais iš jūros putos thumbup.gif , taip pat man patiko baseinas su bangomis  thumbup.gif, yra kalneliai mažiems ir dideliems, žodžiu ką veikti yra. Šiaip viešbučio aplinka įdomi, niekur to neteko matyti - daug skulptūrų, didžiuliai paveikslai ant sienų. Restorano tvarka man patiko - prie durų pasitinka, pasodina prie staliuko ir nereikia su pilnomis lėkštėmis ieškoti kur atsisėsti, kaip kad buvo kituose viešbučiuose. Šalia viešbučio yra prekybos centras. Nežinau, jeigu dar kas domina, klauskit.

Labai aciu!Visi atsiliepimai labai vertingi.
O kaip del kambariu?Skaiciau rusu tinklapy,kad praso net 120doleriu ,kad gaut gera kambari.Bet gal ten jie visi neblogi?
O Jus gal su kudikiu esat vaziavusi?Idomu kaip ten su tom lovelem?Atnest gal atnesa,bet ar patalus vaikeliui duoda?Ar savo veztis?
Saldytuvuose gal leidzia savo maista laikyt?Nes tikrai zadu veztis pieno(MIAU),nesu jo naudojus,bet gal mazoji gers,nes labai pamego piena.O Egipte su pienu lyg ir striuka. g.gif Nors ir buvau 2sykius,bet neatkreipiau demesio.Bet restoranuose budavo tik prie kavos ipilta.Mano sunus noredavo jo su dribsniais-tai imdavom ta kur kavai skirta,bet tada greit jo nelikdavo. blush2.gif

QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 10 26, 09:18)

Tai,kad neapsimoka,per brangu atskirai pirkt bilietus.Bet vistiek aciu! 4u.gif

QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 10 26, 15:11)
va va butent, kad Egipto medicinos lygis net aukstesnis uz daugeli Europos saliu smile.gif

Kaip smagu girdeti.O tai draudima paduodi ir nereik moket?Ar reik susimoket,o paskui draudimas grazina pinigus?
Atsakyti
QUOTE(Chansse @ 2010 10 26, 14:38)
Užsakius "Flamenko package": pusryčiai, pietūs, vakarienė, pilstomi gaivieji gėrimai ir mineralinis vanduo. Bare prie baseino pilstomi gaivieji gėrimai ir vanduo.

Cia taip suprasti kad alkoholiniai gerimai neieina?

alkoholis įeina tik perkant AI. 4u.gif
Atsakyti
Dėl draudimo - paprastai iki 100 eur reikia pačiam susimokėti, grįžus grąžina. Jei daugiau - tada jau mokėti nereikia. Bet kokiu atveju įvykus nelaimei rekomenduojama skambinti ant draudimo poliso nurodytais telefonais ir pranešti apie įvykį.

Dėl viešbučio - o kodėl būtent tas, gal kokių alternatyvų yra ? Neprilakstysi su vaikais iki jūros per gatvę, be to kai jūra yra prie kito viešbučio gali būti, kad Jums negalios jokie to viešbučio barai ir reikės gėrimams grįžti į savo viešbutį...
Atsakyti
QUOTE(Zylute1 @ 2010 10 26, 19:08)
alkoholis įeina tik perkant AI.  4u.gif

Su AI tik vietinės gamybos gėrimai, mums įprasti gėrimai tik su UAI.

Gal kas buvot viešbutyje "AA Grand Oasis Resort SSH", buvęs "Tropicana Grand Oasis"? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Žvilgtelk į šitą foto ir bus aišku, ar labai jau jis vertas tų pinigėlių;

http://www.teztour.c...ry/hotel/48665#

Šita taip pat:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Udrius: 26 spalio 2010 - 19:25
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 26, 19:47)
Labai aciu!Visi atsiliepimai labai vertingi.
Kaip smagu girdeti.O tai draudima paduodi ir nereik moket?Ar reik susimoket,o paskui draudimas grazina pinigus?

Mano atveju, tai taip ir buvo - padaviau draudimą, viską nusirašė ir paleido. Nieko mokėti nereikėjo.
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 26, 19:47)
O kaip del kambariu?Skaiciau rusu tinklapy,kad praso net 120doleriu ,kad gaut gera kambari.Bet gal ten jie visi neblogi?
O Jus gal su kudikiu esat vaziavusi?Idomu kaip ten su tom lovelem?Atnest gal atnesa,bet ar patalus vaikeliui duoda?Ar savo veztis?
Saldytuvuose gal leidzia savo maista laikyt?Nes tikrai zadu veztis pieno(MIAU),nesu jo naudojus,bet gal mazoji gers,nes labai pamego piena.O Egipte su pienu lyg ir striuka. g.gif Nors ir buvau 2sykius,bet neatkreipiau demesio.Bet restoranuose budavo tik prie kavos ipilta.Mano sunus noredavo jo su dribsniais-tai imdavom ta kur kavai skirta,bet tada greit jo nelikdavo. blush2.gif

Tik atvykus reception`e mandagiai pasakė, kad jeigu duočiau 20 USD, gaučiau geresnį kambarį, bet nedaviau, nes nesu išranki ir galiu tenkintis standartu. Gavom puikų didžiulį kambarį (aš su vaiku 2,5 metų) su 3 lovom thumbup.gif , nežinau, kokius apartamentus būčiau gavus, jei duočiau pinigų lotuliukas.gif arba tą patį kambarį lotuliukas.gif . Lovelę kūdikiui ėmiau kituose viešbučiuose, kai dar buvo mažesnis, tai atnešdavo su visais patalais ir keitė kasdien. Pieno galima nusipirkti parduotuvėje, kurių pilna aplink, ten kainos fiksuotos. Pienas tetra pakuose, tokį naudoja ir baruose kavai. O mano mažasis pamėgo įvairių skonių pienuką mažuose pakeliuose 200 ml su šiaudeliu (a la mūsų "Miau"). Kaina - 1 USD. Šaldytuvai visur yra, laikykit ką norit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 26 spalio 2010 - 19:52
QUOTE(Udrius @ 2010 10 26, 19:24)

Šita taip pat:

o tai kas su tom fotkėm negerai, nei tarakonų, nei sudraskytos patalynės, net rusų atsiliepimai neblogi blink.gif Na gal pliažas keistokas g.gif
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 26, 20:24)

Šita taip pat:

Ó kas cia negerai? g.gif
Atsakyti
Na iš vienos pusės laukas, o pliažas akmenys, maudytis jei nori protingai tai tik nuo pontono, bet tada bus labai gilu...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 26, 21:06)
Na iš vienos pusės laukas, o pliažas akmenys, maudytis jei nori protingai tai tik nuo pontono, bet tada bus labai gilu...

Na, tas laukas tai netrukdo, vis geriau, nei naujo viešbučio statybos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 26 spalio 2010 - 20:19