Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

labai aciu MAMAIRUTE uz komentara,leliukas mazas tai nelabai daug laiko narsyti po tema va paskutine perskaiciau ir nedaug ka suzinojau.Neaisku net i kokia vietove vaziuoti.Is keliones tikimes pailseti,gerai praleist laika,nakty ramaus miego smile.gif,pamatyti Egipto grazioas idomias vietas,zodziu normalios seimynines atostogos labai daug neispesi kai vaziuoji su paaugliu ir metu vaiku,vistiek daug maz taikaisi prie vaiku,ir bandai tureti geras atostogas ir su jais.Tik va kaip sakiau jau nenardysime tai noretusi kad viesbutis butu ant juros kranto,ta prasme kad nereiktu per gatve eiti.Ir dar buna viesbuciuose aukles vaiku ar kas naudojotes ju paslaugomis.
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 10 25, 21:05)
Nepiarink to judek.lt, geresnes kainas jei judek.lt gali pasiūlyti bet kokia agentūra, net ir atėjus iš gatvės... Gal ten jau judėk bankrutuoja kad taip juos giri ? smile.gif
Papildyta:

Aišku kad  meluoji - Negi nematai kad prie kainos parašyta "Standard 43" - tai net ne spec pasiūlymas, o standartinė kaina.

man nera skirtumo per kur ziureti ir ne jude reklamuoju smile.gif
o tiesiog per juos ziuriu, nes ju psl man patogiausias smile.gif o issrinkusi kelione einu pas savo agenete ir ten gaunu dar papildoma nuolaida smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2010 10 26, 10:14)
labai aciu MAMAIRUTE uz komentara,leliukas mazas tai nelabai daug laiko narsyti po tema va paskutine perskaiciau ir nedaug ka suzinojau.Neaisku net i kokia vietove vaziuoti.Is keliones tikimes pailseti,gerai praleist laika,nakty ramaus miego smile.gif,pamatyti Egipto grazioas idomias vietas,zodziu normalios seimynines atostogos labai daug neispesi kai vaziuoji su paaugliu ir metu vaiku,vistiek daug maz taikaisi prie vaiku,ir bandai tureti geras atostogas ir su jais.Tik va kaip sakiau jau nenardysime tai noretusi kad viesbutis butu ant juros kranto,ta prasme kad nereiktu per gatve eiti.Ir dar buna viesbuciuose aukles vaiku ar kas naudojotes ju paslaugomis.

Kadangi turi paauglį, tai jam reikalinga veikla viešbutyje - animacija, vandens atrakcionai ir pan. Su mažiuku tai smėlio paplūdimio norėtųsi, ar ne? Gal pažiūrėk Makady Bay viešbučius
Atsakyti
Iki šiol atostogaudavom tik 5* viešbučiuose. Dabar pasiskaičius apie kai kuriuos 4*, matau, kad atsiliepimai ne ką blogesni nei 5* g.gif
Gal kas galit pasiūlyti 4*, būtų geriau pirmoje viešbučių linijoje ir su AI.
Atsakyti
QUOTE(liida @ 2010 10 26, 01:23)
ax.gif labukas,planuojam kelione i Egipta su seima 2 vaikai ir mes su vyru mazajai bus metukai kai keliautume,noreciau paklausti visu jusu gal galit nors trumpai patarti apie viesbuty,vietove ir kury menesy geriau vasary ar balandy.busiu labai delinga uz betkokia info aciu is anksto blush2.gif

Su vienerių metų vaiku aš į Egiptą nekeliaučiau g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 26, 13:04)
Su vienerių metų vaiku aš į Egiptą nekeliaučiau  g.gif

Kodėl jūsų tokia nuomonė? Aš tai keliaučiau.
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 26, 13:12)
Kodėl jūsų tokia nuomonė? Aš tai keliaučiau.

as irgi keliauciau, o kas ten , jusu nuomone, negerai, kad nekeliautumete?
Atsakyti
QUOTE(Laukine_Feja @ 2010 10 26, 13:33)
as irgi keliauciau, o kas ten , jusu nuomone, negerai, kad nekeliautumete?

Yra nemenka rizika užsikrest neaiškiom ligom, pav. pirmą kartą kai lankėmės Egipte - siautėjo kažkoks "indiškas virusas", mūsų lietuvių puse buvo iškritę kaip musės, pati su vietiniu gidu bėgau į vaistinę pirkt vaistų, ir nesvarbu kokių žvaigždučių viešbutyj gyveni - virusas būna ore ..... man su dukra pasisekė, o vat vyrui ne- prasirgo savaitę laiko, sekantį kartą aš pati pasigavau kažką tokio (ir aišku dauguma), nežinau kilmės, bet dvi dienas pykino ir buvo nežmoniški pilvo skausmai.... taip kad nežinau jei mano metų laiko vaikui būtų taip.... nes medicina ten nėra pačio aukščiausio lygio, o šiaip tai kiekvienam spręst - vykti ar ne....
Atsakyti
Užsakius "Flamenko package": pusryčiai, pietūs, vakarienė, pilstomi gaivieji gėrimai ir mineralinis vanduo. Bare prie baseino pilstomi gaivieji gėrimai ir vanduo.

Cia taip suprasti kad alkoholiniai gerimai neieina?
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 26, 13:22)
Yra nemenka rizika užsikrest neaiškiom ligom, pav. pirmą kartą kai lankėmės  Egipte - siautėjo kažkoks "indiškas virusas", mūsų lietuvių puse buvo iškritę kaip musės, pati su vietiniu gidu bėgau į vaistinę pirkt vaistų, ir nesvarbu kokių žvaigždučių viešbutyj gyveni - virusas būna ore .....  man su dukra pasisekė, o vat vyrui ne- prasirgo savaitę laiko, sekantį kartą aš pati pasigavau kažką tokio (ir aišku dauguma), nežinau kilmės, bet dvi dienas pykino ir buvo nežmoniški pilvo skausmai.... taip kad nežinau jei mano metų laiko vaikui būtų taip.... nes medicina ten nėra pačio aukščiausio lygio, o šiaip tai  kiekvienam spręst - vykti ar ne....

Ar teko susidurti su jų medicina? Būsit Hurgadoj - pažiūrėkit kaip atrodo Egyptian Hospital su kuria visi viešbučiai turi sutartis:)
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 26, 15:09)
Ar teko susidurti su jų medicina? Būsit Hurgadoj - pažiūrėkit kaip atrodo Egyptian Hospital su kuria visi viešbučiai turi sutartis:)

va va butent, kad Egipto medicinos lygis net aukstesnis uz daugeli Europos saliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 26, 14:22)
Yra nemenka rizika užsikrest neaiškiom ligom, pav. pirmą kartą kai lankėmės  Egipte - siautėjo kažkoks "indiškas virusas", mūsų lietuvių puse buvo iškritę kaip musės, pati su vietiniu gidu bėgau į vaistinę pirkt vaistų, ir nesvarbu kokių žvaigždučių viešbutyj gyveni - virusas būna ore .....  man su dukra pasisekė, o vat vyrui ne- prasirgo savaitę laiko, sekantį kartą aš pati pasigavau kažką tokio (ir aišku dauguma), nežinau kilmės, bet dvi dienas pykino ir buvo nežmoniški pilvo skausmai.... taip kad nežinau jei mano metų laiko vaikui būtų taip.... nes medicina ten nėra pačio aukščiausio lygio, o šiaip tai  kiekvienam spręst - vykti ar ne....

Kokias čia nesąmones rašote.... Egipto medicina nėra aukščiausio lygio? Jau tikrai aukštesnio nei Lietuvoje. Kartais sergu tokia sezonine liga, kur Lietuvoje paskirtais vaistais man pavyksta pasveikti per 2-3 dienas. Teko susirgti ja būnant Egipte, apsilankiau klinikoje, davė vaistų, nuo kurių jau po 2 valandų pamiršau, kad sirgau. Teko skaityti keletą straipsnių apie Egipto mediciną, tai patikėkit, Lietuvos medicina atsilieka gerokai....
Atsakyti