Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Jofky @ 2010 12 07, 12:43)
Va šita mane rimtai užkabino. Skaitau skaitau taisykles ir nieko apie tai neparašyta. Esu pasiryžus apskambinti draudimus ir išsiryškinti. O dabar man kyla tokie klausimai:
1. Kokio draudimo brokeris jums taip sakė?
2. O jeigu aš važiuju savarankiškai į Egiptą ar į bet kurią kitą šalį, tai mano draudimas kuris galioja visame Egipte (ar kitoje šalyje) būtent ekskursijoj negalioja nes ja pirkau ne iš aviakompanijos su kuria atskridau? Beje ji net neorganizuoja ekskursijų. Mažu mažiausias briedas kažkoks
3. Mano draudime neparašyta iš ko aš pirkau paslaugos paketą skrydis+transferis+viešbutis, taigi draudimas net nežino kaip aš ten atidūriau ir nemanau kad jam tai svarbu

Žinoma nemaišykim padidintos rizikos užsiėmimų  (slidinėjimas, lenktynės...) tai visai kita draudimo grupė

Galite skambinti kam norite, sakau Jums ta kam man pasake draudimo brokeris (ne agentas). Jusu teise rinktis: rizikuoti ar ne.
Jeigu vaziuote individualiai - naudojates viesoju transportu, taksi, bet ne pasamdytu imone autobusu kuri organizuoja ta ekskursija. Jeigu kelyje atsitiks nelaime, draudimo imone suzinos su kuo Jus vykote ir ar turi ta imone draudima.
Tarp kitko skrydzio metu keleivis yra apdraustas aviakompanijos draudimu.
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2010 12 07, 23:27)
Paziurekite i nuoroda, ten yra programos irasas. As esu pakraupus!!!! Rykliai tiesiog isplaukia i kranta.Galvojau kad jie kazkur bent uz keliu desimciu metru!!!!!
Ir dar. Mums zinomi faktai, tai tik dalis. Apie Lietuvos  turiste apkandziota rykliu, niekas net nezino!!!!

Kaip nežino? Toj pačioj laidoj, kurios nuorodą įdėjote, dalyvavo ta lietuvė gydytoja iš Visagino ir pasakojo savo istoriją apie ryklio užpuolimą. Taip pat kalbėjo ir jaunuolis, kuris jai padėjo išlipti iš vandens... Žiūrėjau tą laidą per TV, bet kažkodėl tos laidos santraukoj internete rašo visai kitaip - apie užpultą lietuvę nei pusės žodžio nėra g.gif
Atsakyti
Nu nafik dabar tai juodai susinervinau..Nors mes vyksim tik sausio 20d i Hurgada,bet eina sau velniai zino tuos ryklius kas gali uzplaukt..Nu siaubas doh.gif ziuriu ir netikiu,ant kranto isplaukes blink.gif sakes unsure.gif tikrai esu sokiruota..Bet jau taip man nesiseka,i Turkija skridom tai ugnikalnis taskesi,i prancuzija patraukiau cekija uzpyle,i vokietija isvaziavau uzpuste,italijoj zemes drebejimai kinkas drebino ,kitu jau net nepamenu lotuliukas.gif baisu pagalvot kas bus sausi,kai beveik visa ji teks uzsienyje praleist.. doh.gif nu ***** ,***** kaip neramu dabar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo charizsma: 07 gruodžio 2010 - 22:59
Jo,as buvau nepaziurejus iki galo,per reklama mane kazkas nutrauke ir nebeziurejau. Yra ta moteris is Visagino. Ir mergina apkandziota ryklio pries 3 metus, butent kada mes buvom visa seima Sarm Seiche. Paziurejom sita laida ir pasidziaugem kad grizom gyvi. Daugiau - schmoll.gif Kol nezinai tai rami galva, bet kai suzinai....maudyniu jau nebera!!!!!
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 12 07, 23:58)
Nu nafik dabar tai juodai susinervinau..Nors mes vyksim tik sausio 20d i Hurgada,bet eina sau velniai zino tuos ryklius kas gali uzplaukt..Nu siaubas doh.gif ziuriu ir netikiu,ant kranto isplaukes blink.gif sakes unsure.gif tikrai esu sokiruota..Bet jau taip man nesiseka,i Turkija skridom tai ugnikalnis taskesi,i prancuzija patraukiau cekija uzpyle,i vokietija isvaziavau uzpuste,italijoj zemes drebejimai kinkas drebino ,kitu jau net nepamenu lotuliukas.gif  baisu pagalvot kas bus sausi,kai beveik visa ji teks uzsienyje praleist.. doh.gif  nu ***** ,***** kaip neramu dabar doh.gif

Cia zenklas,kad ir vel sveika gyva grysi is keliones lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(don't worry @ 2010 12 07, 23:39)
Galite skambinti kam norite, sakau Jums ta kam man pasake draudimo brokeris (ne agentas). Jusu teise rinktis: rizikuoti ar ne.
Jeigu vaziuote individualiai - naudojates viesoju transportu, taksi, bet ne pasamdytu imone autobusu kuri organizuoja ta ekskursija. Jeigu kelyje atsitiks nelaime, draudimo imone suzinos su kuo Jus vykote ir ar turi ta imone draudima.
Tarp kitko skrydzio metu keleivis yra apdraustas aviakompanijos draudimu.

Na manes netenkina informacija iš VBS šaltinio (Viena Bobutė Sakė). Taigi paskambinau į BTA, ERGO ir Teztour.

BTA atsakymas: draudimas nuo nelaimingu atsitikimų galioje visoje šalyje į kurią vykstate (šiuo atveju Egiptas), nesvarbu ar aš naudosiuosiu ten taxi, viesuomeniniu transportu ar vyksių į ekskursiją, nesvarbu su kuo - draudimas galioja. Jeigu aš norėsiu užsiimti ekstrymų tai turiu informuoti prieš sudarant draudimo sutartį, nes tai yra padidintos rizika ir žinoma kaina draudimo bus didesnė.

ERGO atsakymas buvo toks pat kaip ir BTA

Įdomiausia buvo kalbėt su Teztour biggrin.gif Ištysai mykė ir pagrindinis žodis buvo mmm biggrin.gif Mano klausimas: Jūsų atstovas Egipte pranešė, kad visi turistai kurie perka ekskursijas iš Teztour Egipto teritorijoje yra pildomai apdrausti nuo nelaimingų atsitikimų. Ar galite tai pavirtinti?
-... mmm mmm mmm ...na... mmm mmm ...na... mmm na taip, kažkas yra, bet tai ne toks draudimas, tai greičiau "rūpesčio turistais draudimas" doh.gif ką tai reiškia nė velnio nesupratau biggrin.gif
Aš klausiu: Kokia man kaip turistui nauda iš tokio draudimo? - mmm...mmm.. na mmm.mmm.. na turistui turėtų būt saugiau doh.gif
Aš klausiu: jeigu Teztour draudžia turistus tai kam man draustis, kam dvigubinti draudimą? - oi ne ne jus butinai turit draustis, toje vietoje nieko nesutaupysit doh.gif
Čia mes ir baigėm pokalbį
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 08, 11:33)
Na manes netenkina informacija iš VBS šaltinio (Viena Bobutė Sakė). Taigi paskambinau į BTA, ERGO ir Teztour.

BTA atsakymas: draudimas nuo nelaimingu atsitikimų galioje visoje šalyje į kurią vykstate (šiuo atveju Egiptas), nesvarbu ar aš naudosiuosiu ten taxi, viesuomeniniu transportu ar vyksių į ekskursiją, nesvarbu su kuo - draudimas galioja. Jeigu aš norėsiu užsiimti ekstrymų tai turiu informuoti prieš sudarant draudimo sutartį, nes tai yra padidintos rizika ir žinoma kaina draudimo bus didesnė.

ERGO atsakymas buvo toks pat kaip ir BTA

Įdomiausia buvo kalbėt su Teztour  biggrin.gif  Ištysai mykė ir pagrindinis žodis buvo mmm  biggrin.gif  Mano klausimas: Jūsų atstovas Egipte pranešė, kad visi turistai kurie perka ekskursijas iš Teztour Egipto teritorijoje yra pildomai apdrausti nuo nelaimingų atsitikimų. Ar galite tai pavirtinti?
-... mmm mmm mmm ...na... mmm mmm ...na... mmm na taip, kažkas yra, bet tai ne toks draudimas, tai greičiau "rūpesčio turistais draudimas"  doh.gif  ką tai reiškia nė velnio nesupratau  biggrin.gif
Aš klausiu: Kokia man kaip turistui nauda iš tokio draudimo? - mmm...mmm.. na mmm.mmm.. na turistui turėtų būt saugiau  doh.gif
Aš klausiu: jeigu Teztour draudžia turistus tai kam man draustis, kam dvigubinti draudimą? - oi ne ne jus butinai turit draustis, toje vietoje nieko nesutaupysit  doh.gif
Čia mes ir baigėm pokalbį

Papildymas

AB "Lietuvos draudimas" atsakymas taip teigiamas, draudimas galioja visoje šalyje įskaitant ir pažintines keliones nepriklausomai iš ko ji pirkta
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2010 12 07, 23:27)
Paziurekite i nuoroda, ten yra programos irasas. As esu pakraupus!!!! Rykliai tiesiog isplaukia i kranta.Galvojau kad jie kazkur bent uz keliu desimciu metru!!!!!
Ir dar. Mums zinomi faktai, tai tik dalis. Apie Lietuvos  turiste apkandziota rykliu, niekas net nezino!!!!

jei kalbam apie laida Pust govoriat,tai ten parode melaginga video.
http://www.youtube.c...feature=related
Atsakyti
QUOTE(sweetgirl @ 2010 12 08, 11:39)
jei kalbam apie laida Pust govoriat,tai ten parode melaginga video.
http://www.youtube.c...feature=related

o kas ten melagingo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 12 08, 15:32)
o kas ten melagingo rolleyes.gif

Tas, kad ideta liepos 30d., o Andrejus sake, kad filmuota medziaga gavo pries dvi valandas iki laidos pradzios, kurioje matome, kas dabar vyksta Sarmo papludimiuose smile.gif O is tiesu nufilmuota Niu Dzersio papludimi doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti