QUOTE(Jofky @ 2010 12 07, 12:43)
Va šita mane rimtai užkabino. Skaitau skaitau taisykles ir nieko apie tai neparašyta. Esu pasiryžus apskambinti draudimus ir išsiryškinti. O dabar man kyla tokie klausimai:
1. Kokio draudimo brokeris jums taip sakė?
2. O jeigu aš važiuju savarankiškai į Egiptą ar į bet kurią kitą šalį, tai mano draudimas kuris galioja visame Egipte (ar kitoje šalyje) būtent ekskursijoj negalioja nes ja pirkau ne iš aviakompanijos su kuria atskridau? Beje ji net neorganizuoja ekskursijų. Mažu mažiausias briedas kažkoks
3. Mano draudime neparašyta iš ko aš pirkau paslaugos paketą skrydis+transferis+viešbutis, taigi draudimas net nežino kaip aš ten atidūriau ir nemanau kad jam tai svarbu
Žinoma nemaišykim padidintos rizikos užsiėmimų (slidinėjimas, lenktynės...) tai visai kita draudimo grupė
1. Kokio draudimo brokeris jums taip sakė?
2. O jeigu aš važiuju savarankiškai į Egiptą ar į bet kurią kitą šalį, tai mano draudimas kuris galioja visame Egipte (ar kitoje šalyje) būtent ekskursijoj negalioja nes ja pirkau ne iš aviakompanijos su kuria atskridau? Beje ji net neorganizuoja ekskursijų. Mažu mažiausias briedas kažkoks
3. Mano draudime neparašyta iš ko aš pirkau paslaugos paketą skrydis+transferis+viešbutis, taigi draudimas net nežino kaip aš ten atidūriau ir nemanau kad jam tai svarbu
Žinoma nemaišykim padidintos rizikos užsiėmimų (slidinėjimas, lenktynės...) tai visai kita draudimo grupė
Galite skambinti kam norite, sakau Jums ta kam man pasake draudimo brokeris (ne agentas). Jusu teise rinktis: rizikuoti ar ne.
Jeigu vaziuote individualiai - naudojates viesoju transportu, taksi, bet ne pasamdytu imone autobusu kuri organizuoja ta ekskursija. Jeigu kelyje atsitiks nelaime, draudimo imone suzinos su kuo Jus vykote ir ar turi ta imone draudima.
Tarp kitko skrydzio metu keleivis yra apdraustas aviakompanijos draudimu.