QUOTE(don't worry @ 2010 12 05, 15:23)
Kiek domejausi, jeigu vaziuot ne per kelioniu agentura organizuojama ekskursija, o per vietinius, atsitikus nelaimei draudimas isigytas Lietuvoje negalios del netinkamai organizuotos paslaugos(kazkaip panasiai sis punktas irasytas taisyklese). Visos ekskursijos turi buti apdraustos atskiru draudimu. O vietiniai taupo ir nesidraudzia. Del to atsitikus nelaimei kelyje islaidas susijusias su gydymu turesite padengti is savo kisenes.
Bent jau taip man isaiskino draudimo brokeris
Va šita mane rimtai užkabino. Skaitau skaitau taisykles ir nieko apie tai neparašyta. Esu pasiryžus apskambinti draudimus ir išsiryškinti. O dabar man kyla tokie klausimai:
1. Kokio draudimo brokeris jums taip sakė?
2. O jeigu aš važiuju savarankiškai į Egiptą ar į bet kurią kitą šalį, tai mano draudimas kuris galioja visame Egipte (ar kitoje šalyje) būtent ekskursijoj negalioja nes ja pirkau ne iš aviakompanijos su kuria atskridau? Beje ji net neorganizuoja ekskursijų. Mažu mažiausias briedas kažkoks
3. Mano draudime neparašyta iš ko aš pirkau paslaugos paketą skrydis+transferis+viešbutis, taigi draudimas net nežino kaip aš ten atidūriau ir nemanau kad jam tai svarbu
Žinoma nemaišykim padidintos rizikos užsiėmimų (slidinėjimas, lenktynės...) tai visai kita draudimo grupė