Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(R&D @ 2010 12 06, 18:59)
http://www.lifenews.ru/news/45527

Jeigu negalima  maudytis Egipte, tai nelabai ten kas yra veikti. O maudynes labai pavojingos. Tuo labiau, kad egiptieciu zodziais is viso negalima tiketi. Ten yra tik pinigai galvoj.

blink.gif Va čia tai pralinksminai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(R&D @ 2010 12 06, 23:48)
Neturi visiskai jokios reiksmes prie kokio viesbucio tai ivyko. Ryklys plaukia simtus km labai greitai,o miestelis nedidelis. Beto, neaisku del ko jie ten atsirado,del ko agresyvus, ir niekas nepasakys tiksliai kiek ju ten yra. Nebukite naivuoliai.
Siandien per rusu tv zinias sake, kad zmones masiskai atsisako kelioniu i Egipta, bet agenturos nenori grazinti pinigu tiems, kurie jau sumokejo, nes jie tai neskaito kaip "force majeure" aplinkybe( karas, potvynis,zemes drebejimas...)

Galėtų bent kažkiek nupigti kelionės į Šarmą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 12 07, 11:46)
Galėtų bent kažkiek nupigti kelionės į Šarmą  ax.gif

Aš irgi tokią slaptą mintį turiu ax.gif Klausiau pas draugę agnetūroj kaip reikalai su kelionėm į Egiptą, sakė niekas nesiparina dėl tų ryklių 4u.gif Nzn kaip kituose agentūruose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 07, 10:55)
Aš irgi tokią slaptą mintį turiu  ax.gif Klausiau pas draugę agnetūroj kaip reikalai su kelionėm į Egiptą, sakė niekas nesiparina dėl tų ryklių  4u.gif  Nzn kaip kituose agentūruose  4u.gif

g.gif vakar per pietus apmokejau kelione (5200) ...vakare ziuriu jau 6000 lt blink.gif blink.gif .Ziurejau , nes irgi galvojau kad atpigino gal.
Atsakyti
QUOTE(don't worry @ 2010 12 05, 15:23)
Kiek domejausi, jeigu vaziuot ne per kelioniu agentura organizuojama ekskursija, o per vietinius, atsitikus nelaimei draudimas isigytas Lietuvoje negalios del netinkamai organizuotos paslaugos(kazkaip panasiai sis punktas irasytas taisyklese). Visos ekskursijos turi buti apdraustos atskiru draudimu. O  vietiniai taupo ir nesidraudzia. Del to atsitikus nelaimei kelyje islaidas susijusias su gydymu turesite padengti is savo kisenes.
Bent jau taip man isaiskino draudimo brokeris  4u.gif

Va šita mane rimtai užkabino. Skaitau skaitau taisykles ir nieko apie tai neparašyta. Esu pasiryžus apskambinti draudimus ir išsiryškinti. O dabar man kyla tokie klausimai:
1. Kokio draudimo brokeris jums taip sakė?
2. O jeigu aš važiuju savarankiškai į Egiptą ar į bet kurią kitą šalį, tai mano draudimas kuris galioja visame Egipte (ar kitoje šalyje) būtent ekskursijoj negalioja nes ja pirkau ne iš aviakompanijos su kuria atskridau? Beje ji net neorganizuoja ekskursijų. Mažu mažiausias briedas kažkoks
3. Mano draudime neparašyta iš ko aš pirkau paslaugos paketą skrydis+transferis+viešbutis, taigi draudimas net nežino kaip aš ten atidūriau ir nemanau kad jam tai svarbu

Žinoma nemaišykim padidintos rizikos užsiėmimų (slidinėjimas, lenktynės...) tai visai kita draudimo grupė
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 12 07, 13:43)
Va šita mane rimtai užkabino. Skaitau skaitau taisykles ir nieko apie tai neparašyta. Esu pasiryžus apskambinti draudimus ir išsiryškinti. O dabar man kyla tokie klausimai:

Kai išsiaiškinsi ir mums pranešk...
štai ERGO draudimo taisyklėse radau:
2.16. Jeigu draudimo sutartyje nėra nustatyta kitaip, nedraudžiamaisiais įvykiais taip pat laikomos ligos ir nelaimingų atsitikimų padariniai, kuriuos sukelia:
....
2.16.3. dalyvavimas individualiose išvykose ir ekspedicijose į vietoves su ekstremaliomis klimato sąlygomis (tokias, kaip poliarinė zona, dykuma, atvira jūra ir pan.).

taigi draudimas gali lengvai išsisukt, įrodyk tu jiems kokia jūra yra "atvira" , jei plaukiu laivu pvz. į salą kuri matosi nuo kranto ar snokeriauju koks 20-50 metrų nuo pakrantės. O kaip su išvyka keturačiais į dykumą? O jei užsimanysiu individualiai pavaikščioti už dykumoj stovinčio viešbučio tvoros? Irgi negalios draudimas?
Vienu žodžiu, jei kas - reikai sakyt, kad susižeidžiau lipdama iš lovos.
Tai kam tada išvis draudimą pirkt, jei niekur negalioja doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garmina: 07 gruodžio 2010 - 13:34
QUOTE(Jofky @ 2010 12 07, 11:55)
Aš irgi tokią slaptą mintį turiu  ax.gif Klausiau pas draugę agnetūroj kaip reikalai su kelionėm į Egiptą, sakė niekas nesiparina dėl tų ryklių  4u.gif  Nzn kaip kituose agentūruose  4u.gif

doh.gif pagal delfi apklausa,tai doh.gif parinasi http://www.delfi.lt/...ue#quiz_content
Atsakyti
QUOTE(jonas57 @ 2010 12 07, 15:08)
doh.gif  pagal delfi apklausa,tai  doh.gif parinasi  http://www.delfi.lt/...ue#quiz_content

Skaitant komentarus po straipsniais internete, tai susidaro įspūdis, kad dauguma rašo pačio žemiausio intelekto sakyčiau nedasivysčiusios butybės, piktos ant viso pasaulio ir nežinia dėl ko, kurios toliau savo nosies nieko nemato ir nesirūpina savo akiračio plėtimu schmoll.gif Manau toje anketoje daug atsakinėjo tie kurie niekad ten nebuvo ir net nežadėjo ten važiuot, todėl manau kad ta apklausa yra niekinė. Tikrą situaciją turizmo rinkoje manau gali nušviesti tas kas toje srityje dirba ir dirba su realiais turistais, o ne butaforiniais 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ulitka @ 2010 12 07, 12:14)
g.gif vakar per pietus apmokejau kelione (5200) ...vakare ziuriu jau 6000 lt  blink.gif  blink.gif .Ziurejau , nes irgi galvojau kad atpigino gal.

mes naiviai (o gal ir ne blush2.gif ) irgi tikimes,kad keliones atpigs del siu iviukiu, nors i musu nusiziureta viezbutuka kelione pries 3d. pabrango is Rigos ant 200Lt. bet vakar is Vilniaus atpigo 900Lt. (skirtumas tarp areuostu buvo 1500lt.).. smile.gif
Atsakyti
kas matote, per ORT rodys 19 val. apie ivykius Raudonojoje juroje blink.gif
Atsakyti
http://www.1tv.ru/sp...si=5685&fi=6483
Atsakyti
Paziurekite i nuoroda, ten yra programos irasas. As esu pakraupus!!!! Rykliai tiesiog isplaukia i kranta.Galvojau kad jie kazkur bent uz keliu desimciu metru!!!!!
Ir dar. Mums zinomi faktai, tai tik dalis. Apie Lietuvos turiste apkandziota rykliu, niekas net nezino!!!!
Atsakyti