Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2010 11 30, 12:56)
Tezai vizas klijuoja Vilniuje, išvykimo salėje yra jų ofisiukas, tai ten suklijuoja. Novaturas Egipte suklijuoja.

Jau issiaiskinau Vilniuje klijuoja,o man suteike klaidinga informacija,ot dirba doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lyyra @ 2010 11 30, 14:04)
Jau issiaiskinau Vilniuje klijuoja,o man suteike klaidinga informacija,ot dirba doh.gif

Tai čia nieko baisaus dar, mano pažystama pirmą kart susiruošė į Egiptą ir nusipirko į Hurgadą vien todėl, kad agentūroj paaiškino, kad iš Šarmo nėra jokių ekskursijų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 30, 13:49)
Parsivežiau naujų žinių apie tenikščius aliejus. Visi jie 100 proc. yra praskiesti. Kai jie sako čia "fabrika" tai tik didelė parduotuvė lyginant jų mažomis prekyvietėmis. Tikras neskiestas aliejus ar kvapų esencija parduodama tik didmeninėje prekyboje (labai brangus) kurie vėliau keliauja pas mažmeninkus ir jie jį skiedži, paruošia galutiniam pardavimui. Skiedimo koncentracija lieka paslaptis. O pavadinimai "Dykumos paslaptis" ar "Kliopatra" ir panašiai kad pirktu turistas, nes pas mus tokių pavadinimų nėra  4u.gif  Pas mus rinkoj tie kvapai turi kitus pavadinimus  biggrin.gif

Kai kuriuos aliejus tiesiog būtina skiesti, pvz. sandalmedžio, nes grynas jis yra labai tirštas ir lipnus, neišeis pasitepti ir jausmas ne koks. Bet aš čia kalbu ne apie kvėpinimuisi skirtus aliejus, o apie masažinius ir gydomuosius. O kvapieji aliejai tai tikrai skiedžiami visi....
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 30, 14:13)
Tai čia nieko baisaus dar, mano pažystama pirmą kart susiruošė į Egiptą ir nusipirko į Hurgadą vien todėl, kad agentūroj paaiškino, kad iš Šarmo nėra jokių ekskursijų  doh.gif

Man del nesuteiktos informacijos apie ipatinga draudima vykstant i ekskursija i Izraeli teko draustis is naujo,sugaistas laikas mano, o agente mano nuomone visai neprafisionali kol pati neisiaiskini jokios info nesuteikia
Atsakyti
Apsidžiaugiau radus temą apie Egiptą. Ech, pasiilgau Hurgdos, iš tikrųjų. Pernai teko tame kurorte pabūvoti per pačias Kalėdas. Šiemet, deja, "paskutnių minučių' deficitas ir kelionės gerokai pabrango, lyginant su praeitais metais. g.gif
Kalbėjau su viena tez tour konsultante. Ji sakė, jog kainos taip šoktelėjo vien dėl to, kad kelios agentūros samdosi viena charter'į, o pačios kelionės - paklausios ir perkamos. Na, viliuosi, kad padaugėjus skrydžių iš Vilniaus, kainos grįš į senas vėžes. smile.gif
Bent jau pernai už kelionę į Hurgadą, penkių žvaigždučių viešbutį, su All inclusive, sumokėjom 1100 vienam žmogui. Šiemet tik pasvajot apie tokias kainas. schmoll.gif
Niūri šalta žiema manęs laukia Lietuvoj. 4u.gif
Atsakyti
Per Rusijos žinias pranešė, kad Šarme ryklys užpuolė 3 rusų turistus ir sunkiai juos sužalojo: sukandžiojo rankas, kojas ir nugarą. Šarmo paplūdimiai 2 dienoms uždaryti maudymuisi verysad.gif . Didelės pajėgos medžioja ryklį, planuoja per 2 dienas jį sužvejoti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 30, 11:49)
Parsivežiau naujų žinių apie tenikščius aliejus. Visi jie 100 proc. yra praskiesti. Kai jie sako čia "fabrika" tai tik didelė parduotuvė lyginant jų mažomis prekyvietėmis. Tikras neskiestas aliejus ar kvapų esencija parduodama tik didmeninėje prekyboje (labai brangus) kurie vėliau keliauja pas mažmeninkus ir jie jį skiedži, paruošia galutiniam pardavimui. Skiedimo koncentracija lieka paslaptis. O pavadinimai "Dykumos paslaptis" ar "Kliopatra" ir panašiai kad pirktu turistas, nes pas mus tokių pavadinimų nėra  4u.gif  Pas mus rinkoj tie kvapai turi kitus pavadinimus  biggrin.gif

na bet nereikia pabuvoti Egipte,kad tai suprasti blush2.gif mirksiukas.gif man tai naturaliai suprantamas dalykas rolleyes.gif
O del pavadinimu tai faktas-privilioti klientus. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 12 01, 22:10)
Per Rusijos žinias pranešė, kad Šarme ryklys užpuolė 3 rusų turistus ir sunkiai juos sužalojo: sukandžiojo rankas, kojas ir nugarą. Šarmo paplūdimiai 2 dienoms uždaryti maudymuisi verysad.gif . Didelės pajėgos medžioja ryklį, planuoja per 2 dienas jį sužvejoti. g.gif

doh.gif

O dar mama lyg praejusia savaite, irgi per rusus girdejo, kad turistu autobusas vykes is/i luksora apsiverte ar kazkas panasaus doh.gif

Kuo arciau atostogos, tuo daugiau baimiu blink.gif cool.gif
Atsakyti
Siandien gavau i pasta :

Vasaros sezono 2011 kelionių iš Varšuvos pardavimo pradžia

Išankstiniai pardavimai pradedami 2010 11 29 iki 2011 03 31
Pirmas išankstinių pardavimų etapas 2010 11 29 – 2011 01 05
Pirmojo etapo metu nuolaidos net iki 40 %

Atsakyti
QUOTE(Adade @ 2010 12 02, 09:28)
Siandien gavau i pasta :

Vasaros sezono 2011 kelionių iš Varšuvos pardavimo pradžia

Išankstiniai pardavimai pradedami 2010 11 29 iki 2011 03 31
Pirmas išankstinių pardavimų etapas 2010 11 29 – 2011 01 05
Pirmojo etapo metu nuolaidos net iki 40 %

kas išpardavinėja?
kokiu adresu ieškot ar bent agentūros pavadinimas???
Atsakyti
Keliones gali pasiūlyti visos agentūros, parduodančios Itakos kelionės.
Atsakyti
Gal kas neseniai grizo is Egipto? kaip oras? ar imanoma maudytis? degintis?
Atsakyti