QUOTE(lina_kiss @ 2010 11 24, 13:23)
Sveikos norejau paklaust gal kas skridot su 6menesiu kudykiu y egipta?ar reikia kokio skiepo? dabar perskaiciau straipsni kaip 11men mergyte uzsikrete tai pasidare neramu o jau ir bilietus turim...gal kas skridot? pasidalinkit savo patirtim kaip sekes? vandeni ir maisteli vesimes savo.
Daugybę kartų buvau Egipte, tačiau dėl maisto ir atsparumo ligoms nieks manau neatsakys. Tai labai individualu. Pvz. aš geriu ir vandenį iš krano ir vaisius "apiplautus" valgau... gėda, suprantu, kad negalima teoriškai, bet praktiškai matyt mano imuninė gerai susitvarko.
MB dantis valo tik vandeniu iš butelių, viską šveičia, valo - rezultatas tas pats.
Buvom ir su mažiukais, neskiepijom, specialiai neruošėm - problemų nebuvo, nors tie sugebėjo ir šunis paglostyti, ir šiukšles patampyti.
Tačiau saugotis reikia.... kaip ir toj pačioj LT.
Ir būtinai susitvarkyti draudimą, bei pasiskaityti, kada jis negalioja, kad nereiktų didelių pinigų mest veltui.
Bent jau Hurgadoje sauskelnių, tyrelių, vaikiško maistelio be problemų rasite didžiuosiuose prekybos centruose Metro, Senzo ir visose vaistinėse.