Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Udrius @ 2010 11 22, 10:55)
Nesijaudink, jau klausiau - nei Tau nei man chalatai netiks - jie skirti vidutio dydžio žmonėms smile.gif

Tai dovanu artimiesiems, po eglute lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 22, 09:25)
Chalatai nepatampa nuosavybe, juos reikia palikt kambarį išvažiuojant, taip pat kaip ir rankšluoščius smile.gif

Supratau 4u.gif Tada nereikia, juolab, kad kazkas jau buna nesiojes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zilvinas75 @ 2010 11 22, 11:16)
Tada nereikia, juolab, kad kazkas jau buna nesiojes  ax.gif

Rankluosciais irgi kazkas juk sluostesi biggrin.gif

lietuvaite001 ir kaip viesbutis, patiko? Ar buvot Soho?
Atsakyti
Sveiki visi 4u.gif
Neradau,o gal ieskojau netinkamai,bet paklausiu - ar kas buvo viesbutyje Luna Sharm viesbutyje? Kokie atsiliepimai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 11 22, 14:51)
Rankluosciais irgi kazkas juk sluostesi  biggrin.gif

lietuvaite001 ir kaip viesbutis, patiko? Ar buvot Soho?

Viešbutis patiko nerealiai SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT (mes ne iš tų, kurie kabinėjas prie smulkmenų). Vėliau įdėsiu kelias foto su komentarais, dar nesukeltos. smile.gif
Ne, Soho nebuvom, nes buvom kitam rajone, bet ten irgi buvo kur paisvaikščiot;)
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 22, 14:28)
Viešbutis patiko nerealiai

Svarbiausia, kad patiko thumbup.gif Laukiu foto ir komentaru smile.gif
Atsakyti
As kiek paskaiciau komentaru savo viesbucio,tai supratau,kad kiek zmoniu,tiek nuomoniu doh.gif Vieni ivertine 5/5, kiti 1/5 ir suprask kaip nori, jauciu pagal kiekvieno zmogaus poreikius ir vertinimai...kaip sakoma geriau 1 karta pamatyti,nei 10 kartu isgirsti...
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 11 22, 09:55)
Nesijaudink, jau klausiau - nei Tau nei man chalatai netiks - jie skirti vidutio dydžio žmonėms smile.gif

man jie visada tokie didoki biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki,
Norėjau paklausti dėl tų uodų Šarm el Šeiche-ar tikrai reikia įsidėt visokių priemonių nuo jų?
Išvykstam 11.28d., lagaminus daugmaž susikrovėm, o apie priemones nuo uodų visai nepagalvojau. Pernai panašiu metu Šarme jų nereikėjo.
Atsakyti
4u.gif sveiki gal yra buvusiu REHANA RESORT viesbutyje jai nesunku,gal galetumet parasyt savo atsiliepimus,tiek gerus tiek nelabai vaziuotume su vaikais.
Atsakyti
QUOTE(Austrada @ 2010 11 23, 09:24)
Sveiki,
Norėjau paklausti dėl tų uodų Šarm el Šeiche-ar tikrai reikia įsidėt visokių priemonių nuo jų?
Išvykstam 11.28d., lagaminus daugmaž susikrovėm, o apie priemones nuo uodų visai nepagalvojau. Pernai panašiu metu Šarme jų nereikėjo.

šiemet reikia
grįžom neseniai iš Hurgados, vakarais tepaliukus nuo uodų labai pravertė, kai norėjosi kieme pasėdėt
Atsakyti
QUOTE(Garmina @ 2010 11 23, 11:44)
šiemet reikia
grįžom neseniai iš Hurgados, vakarais tepaliukus nuo uodų labai pravertė, kai norėjosi kieme pasėdėt

Ačiū už atsakymą.

Reikės būtinai įsidėti. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Austrada @ 2010 11 23, 11:53)
Ačiū už atsakymą.

Reikės būtinai įsidėti. g.gif

manau tikrai įsidėkit, nes mano kojos, o vaiko veidas tai tikrai nekaip atrodo, ir dar vis nepraeina.
Atsakyti