Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Sveiki. Mes irgi ruosiames i Hurgada gruodzio 2 diena. Vaziuojam su vaikais 7 ir 1,5 metu. Gal kas buvot Hilton long beach resort 4*viesbutyje, labiausiai tai mane domina kaip ten maistas, nes visai nenoreciau, kad vaikai susidraugautu su wc... Dar toks kvaiilas klausimas neduoda ramybes. Kaip rengtis? Kad cia nesusaltumem, o ten neperkaistumem ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sawlute @ 2010 11 14, 21:50)
Sveiki. Mes irgi ruosiames i Hurgada gruodzio 2 diena. Vaziuojam su vaikais 7 ir 1,5 metu. Gal kas buvot Hilton long beach resort 4*viesbutyje, labiausiai tai mane domina kaip ten maistas, nes visai nenoreciau, kad vaikai susidraugautu su wc... Dar toks kvaiilas klausimas neduoda ramybes. Kaip rengtis? Kad cia nesusaltumem, o ten neperkaistumem  ax.gif

aha ir man tas pats klausimas iskilo kaip cia bus juk jau sausi gana salta buna,o kai cia zada ypac supper duper salta,tai oro uoste persirengt ar tik ten nuvaziavus,ir pvz kur paltus palikt ar supakuot i bagaza?
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 22:20)
aha ir man tas pats klausimas iskilo kaip cia bus juk jau sausi gana salta buna,o kai cia zada ypac supper duper salta,tai oro uoste persirengt ar tik ten nuvaziavus,ir pvz kur paltus palikt ar supakuot i bagaza?

Transformacija vyksta lėktuve. O rengtis reikia taip kad butu galima išsilukštenti. Nemanau kad reikia paltų ar žieminių batų, pilnai užtenka striukytės, megztuko, keduku su šiltesne kojine, šaliko t.t kas neapsunkintu kelionės 4u.gif
Atsakyti
Mes tia darome daug papraščiau... Kadangi atvažiuojame su mašina, tai visi žieminiai rūbai lieka mašinoje, šeimyna išlipa prie išvykimo salės, o aš su visais žieminiais rūbais važiuoju į aikštelę. Vėliau viskas atvirkščiai - su mašina privažiuoju ir visi apsirengia žieminius rūbus jau mašinoje
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2010 11 14, 16:33)
Cia yra keletas nuotrauku is sio vezbucio

Foto su rykliu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingoša @ 2010 11 15, 09:17)
drinks_cheers.gif reiškia susitiksim  biggrin.gif į kokį viešbutį mirksiukas.gif

Iberotel makadi oasis & club resort . Kaip ir taip tiksliai vadinasi:) o jus kur? su vaikais ar be? mes su dukryte,tai pirmoji kelione,baisoka truputi kaip iseis ramiai nuskrist biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Raimutia @ 2010 11 15, 08:30)
Iberotel makadi oasis & club resort . Kaip ir taip tiksliai vadinasi:) o jus kur? su vaikais ar be? mes su dukryte,tai pirmoji kelione,baisoka  truputi kaip iseis ramiai nuskrist biggrin.gif

Serenity makadi heights mirksiukas.gif Mes be vaikų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas 21d Į Dreams Beach Resort ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamyte21 @ 2010 11 15, 14:44)
Gal kas 21d Į Dreams Beach Resort ?  smile.gif

sveikos gal kas lapkricio 28 skrenda y sarma?
Atsakyti
QUOTE(smiltute28 @ 2010 11 15, 18:38)
sveikos gal kas lapkricio 28 skrenda y sarma?

ka galit pasakyt apie viezbuty JAZ MIRABEL BYEACH RESORT gal kas neseniai gryzo ? aciu
Atsakyti
QUOTE(smiltute28 @ 2010 11 15, 18:50)
ka galit pasakyt apie viezbuty JAZ MIRABEL BYEACH RESORT gal kas neseniai gryzo ? aciu

Mes buvom prieš porą metų, mums patiko viešbutis wink.gif Tik jau koralų megėjams tai nieko gero... Koralai prasti... Nors žiūrint ko skrendat wink.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 01:40)
Minamark. Komentaru prisiskaiciau tai kokiu tik nori lotuliukas.gif 

patiko man labai tas viesbutis. Megsta jie duot kambarius salia gatves, jei neduodi baksiso i pasa. Bet mes nedavem, gyvenom salia gatves, bet masinu pypsejimas buvo egzotika ir visai nevargino. Vakarais iseidavom i balkona ir ziuredavom i gatves gyvenima, kaip vietiniai turistus medzioja smile.gif pirma nakti sunku buvo uzmigt, o paskui jau drasiai ir dienom galejau miegot, dzin tas triuksmas. Maistas irgi valgomas buvo. yra prieplauka, agentura salia juros, ten galima keliones pirkt, pigesnes jei novaturo.
Atsakyti