QUOTE(arvydas111 @ 2010 11 13, 21:16)
issirinkau Hurgadoje lapkricio 25d i Albatros Aqua Blue resort 4* AI 9n dviem kaina sumokejau 5500 . Kaip tas viesbutis , gal buvote? skaiciau rusus tai 7.8 is 10 reitingas
na mūsų šeimai pries kelis metus tai labai patiko, pakolkas kažko geresnio nepavyko rasti...
Sveiki.Jungiuosi prie jusu Mes siandien nusipirkom kelione i Hurgada Sausio20d isskrendam 8:15 .
I koki viesbuti?
QUOTE(Poema @ 2010 11 14, 00:54)
I koki viesbuti?
Minamark. Komentaru prisiskaiciau tai kokiu tik nori nu,bet kadangi as neispuikus turiste tai kazkaip man dzin dzilin.Nebijau as ten tu skruzdziu.Keliauju vienam tam,kad pajaust kitoki gyvenima,pasikepint saulutej ir aplankyt ekskursijas plius atsvesti savo gimtadieni vien del to si kelione ir bus. O siaip prabangos atsikandau Turkijoj,tai dabar tiesiog norisi paziureti i kitoki gyvenima,beje pirma karta i Egipta
Buvau siame viesbutyje Beje skruzdeliu nemaciau
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 01:40)
Minamark. Komentaru prisiskaiciau tai kokiu tik nori nu,bet kadangi as neispuikus turiste tai kazkaip man dzin dzilin.Nebijau as ten tu skruzdziu.Keliauju vienam tam,kad pajaust kitoki gyvenima,pasikepint saulutej ir aplankyt ekskursijas plius atsvesti savo gimtadieni vien del to si kelione ir bus. O siaip prabangos atsikandau Turkijoj,tai dabar tiesiog norisi paziureti i kitoki gyvenima,beje pirma karta i Egipta
Nemaciau ir as ten skruzdeliu .
Na as cia tokiu komentaru radau apie si viesbuti.O siaip ir labai geru atsiliepimu. O kaip jums jis pasirode?
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 12:57)
Na as cia tokiu komentaru radau apie si viesbuti.O siaip ir labai geru atsiliepimu. O kaip jums jis pasirode?
Man tai jis visai patiko .kai vazuosiu vel imsiu si vezbuti
QUOTE(jodulis @ 2010 11 14, 17:23)
Man tai jis visai patiko .kai vazuosiu vel imsiu si vezbuti
Na tai labai dziugu girdet
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 17:30)
Na tai labai dziugu girdet
Cia yra keletas nuotrauku is sio vezbucio
http://public.fotki....tas-2010-ruduo/ Slaptazodis 2010
Klausimas
Draugu kompanijai: hurgada ar sharmas? Aciu
Draugu kompanijai: hurgada ar sharmas? Aciu