Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

issirinkau Hurgadoje lapkricio 25d i Albatros Aqua Blue resort 4* AI 9n dviem kaina sumokejau 5500 . Kaip tas viesbutis , gal buvote? skaiciau rusus tai 7.8 is 10 reitingas
Atsakyti
QUOTE(arvydas111 @ 2010 11 13, 21:16)
issirinkau Hurgadoje lapkricio 25d  i Albatros Aqua Blue resort 4*  AI 9n dviem kaina sumokejau 5500 . Kaip tas viesbutis , gal buvote? skaiciau rusus tai 7.8 is 10 reitingas

na mūsų šeimai pries kelis metus tai labai patiko, pakolkas kažko geresnio nepavyko rasti...
Atsakyti
Sveiki.Jungiuosi prie jusu 4u.gif Mes siandien nusipirkom kelione i Hurgada Sausio20d isskrendam 8:15 .
Atsakyti
I koki viesbuti? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Poema @ 2010 11 14, 00:54)
I koki viesbuti? ax.gif

Minamark. Komentaru prisiskaiciau tai kokiu tik nori lotuliukas.gif nu,bet kadangi as neispuikus turiste tai kazkaip man dzin dzilin.Nebijau as ten tu skruzdziu.Keliauju vienam tam,kad pajaust kitoki gyvenima,pasikepint saulutej ir aplankyt ekskursijas plius atsvesti savo gimtadieni lotuliukas.gif vien del to si kelione ir bus. O siaip prabangos atsikandau Turkijoj,tai dabar tiesiog norisi paziureti i kitoki gyvenima,beje pirma karta i Egipta 4u.gif
Atsakyti
Buvau siame viesbutyje 4u.gif Beje skruzdeliu nemaciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 01:40)
Minamark. Komentaru prisiskaiciau tai kokiu tik nori lotuliukas.gif  nu,bet kadangi as neispuikus turiste tai kazkaip man dzin dzilin.Nebijau as ten tu skruzdziu.Keliauju vienam tam,kad pajaust kitoki gyvenima,pasikepint saulutej ir aplankyt ekskursijas plius atsvesti savo gimtadieni lotuliukas.gif vien del to si kelione ir bus. O siaip prabangos atsikandau Turkijoj,tai dabar tiesiog norisi paziureti i kitoki gyvenima,beje pirma karta i Egipta 4u.gif

Nemaciau ir as ten skruzdeliu .
Atsakyti
Na as cia tokiu komentaru radau apie si viesbuti.O siaip ir labai geru atsiliepimu. O kaip jums jis pasirode? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 12:57)
Na as cia tokiu komentaru radau apie si viesbuti.O siaip ir labai geru atsiliepimu. O kaip jums jis pasirode? 4u.gif

Man tai jis visai patiko .kai vazuosiu vel imsiu si vezbuti
Atsakyti
QUOTE(jodulis @ 2010 11 14, 17:23)
Man tai jis visai patiko .kai vazuosiu vel imsiu si vezbuti

Na tai labai dziugu girdet 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(charizsma @ 2010 11 14, 17:30)
Na tai labai dziugu girdet 4u.gif

Cia yra keletas nuotrauku is sio vezbucio
http://public.fotki....tas-2010-ruduo/ Slaptazodis 2010
Atsakyti
Klausimas g.gif