Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Elvita @ 2010 11 12, 22:14)
Priklauso nuo viesbucio, tikrai ne visiems viesbuciams sukilo kainos  smile.gif

Galbūt... bet mano pasirinktam viešbučiui tai pakilo. verysad.gif Dar priklauso nuo datos, gal jūs kitą datą žiūrit, aš žiūrėjau gruodžio 4 d. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 11 12, 21:39)
Galbūt... bet mano pasirinktam viešbučiui tai pakilo. verysad.gif Dar priklauso nuo datos, gal jūs kitą datą žiūrit, aš žiūrėjau gruodžio 4 d. 4u.gif

Maniskiam kol kas nepakilo, ziuriu vasario 19d. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 11 12, 22:48)
Maniskiam kol kas nepakilo,  ziuriu vasario 19d.  smile.gif

Ai, tai jūsų gali dar nukristi kokį sausio mėnesį, nes maniškio kaina prieš porą mėnesių irgi buvo didesnė, po to nukrito, o artėjant kelionės datai vėl po truputį kyla....
Atsakyti
Vakar kainos is Rygos buvo tikrai nerealios!!! bigsmile.gif siandien kaip matau jau "atsistate"..mes tai laukiame savo keliones is Rygos gruodzio 4d. tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif (nes "skraideme" tik is Vilniaus blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 11 12, 21:43)
Tikra tiesa, vakar kainos iš Rygos į Šarmą buvo labai geros, o šiandien jau beveik 100 eurų brangiau.... Bet vistiek mažesnės, nei iš Vilniaus.

Gaila!Man ir taip buvo,tiesiog ryte buvo su keliolikos procentu nuolaida,o popiet tiesiog akyse tos nuolaidos neliko.Tai kita diena pirkau be nuolaidos.Gerai,kad pirkau,nes dar kita diena jau ir to viesbucio nebebuvo,dar po keliu dienu ir vietu lektuve.

Jei Jums nesvarbi keliones data-tai aisku galit dar ziuret velesniu pasiulymu.Mums tai buvo labai svarbi.

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Neringa.B @ 2010 11 12, 12:56)
4u.gif Kylam šį sekmadienį

Į kokį viešbutį? Ar su vaikais?
Mes tai į SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT
O mokėjom daug, nes pirkom bilietukus vėlai, penkios dienos prieš kelionę. Aš jau įsitikinau, kad geriausios kainos būna anksčiau, bet mums taip jau gavos (darbai, vaiko liga, mokslai ir pan.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lietuvaite001: 12 lapkričio 2010 - 23:20
QUOTE(manosaule @ 2010 11 12, 23:51)
Vakar kainos is Rygos buvo tikrai nerealios!!!  bigsmile.gif siandien kaip matau jau "atsistate"..mes tai laukiame savo keliones is Rygos gruodzio 4d. tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif (nes "skraideme" tik is Vilniaus  blush2.gif )

Į kokį viešbutį skrisite?
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 11 12, 22:30)
Ai, tai jūsų gali dar nukristi kokį sausio mėnesį, nes maniškio kaina prieš porą mėnesių  irgi buvo didesnė, po to nukrito, o artėjant kelionės datai vėl po truputį kyla....

Bet kazin ar bekris, nes Last Minute jau g.gif

QUOTE(manosaule @ 2010 11 12, 22:51)
mes tai laukiame savo keliones is Rygos gruodzio 4d. tikiuosi viskas bus gerai  4u.gif (nes "skraideme" tik is Vilniaus  blush2.gif )

Papasakosit kaip sekes, nes mes ir tik is Vilniaus kilom smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 13, 00:18)
Į kokį viešbutį? Ar su vaikais?
Mes tai į SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT
O mokėjom daug, nes pirkom bilietukus vėlai, penkios dienos prieš kelionę. Aš jau įsitikinau, kad geriausios kainos būna anksčiau, bet mums taip jau gavos (darbai, vaiko liga, mokslai ir pan.)

Mes vaziuosim i Chores Golden, be vaiku ,mes tai pirkom pries tris savaites, sake, kad paskutiniai bilietai i lektuva atgal g.gif Nepigiai ir mums isejo. Mes 10 paru 4u.gif , o jus
?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 11 13, 10:10)
Bet kazin ar bekris, nes Last Minute jau  g.gif

Bet sausio - vasario mėnesiais daugumos viešbučių kainos geresnės iš Vilniaus... Kokį viešbutį nusižiūrėjote?
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 13, 16:41)
mes jau 3 val šianakt išvažiuojam smile.gif

QUOTE(Neringa.B @ 2010 11 13, 16:51)
Mes septinta ryto smile.gif

Kaip jums smagu thumbup.gif

QUOTE(jola333 @ 2010 11 13, 17:07)
Bet sausio - vasario mėnesiais daugumos viešbučių kainos geresnės iš Vilniaus... Kokį viešbutį nusižiūrėjote?

Hilton Sharm Sharks Bay. Jam LT visai nera nuolaidu, o skrendant is Rygos ir imant delux kambari, sutaupom 700lt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 11 13, 18:28)
Hilton Sharm Sharks Bay. Jam LT visai nera nuolaidu, o skrendant is Rygos ir imant delux kambari, sutaupom 700lt smile.gif

Fainas viešbutis... Na, dabar nuolaidų tai nėra, bet jeigu dar nepirksite, tai pasekite kainas ir iš Vilniaus ir iš Rygos, nes visko būna 4u.gif
Atsakyti