Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Jofky @ 2010 11 11, 21:25)
Kiek buvau, niekur neapsinuodijau, kaip bus ateity nieks garantuot negali, mano lankomiausi tai 3* viešbučiai  4u.gif Kačių mačiau, bet nei tarakanų nei skruzdelių ne  schmoll.gif

O man teko Turkijoje guleti su laselinem...
Bet man gydytojas isaiskino, kad cia ne maisto kokybej esme, o kaip valgai: jei labai daug kemsi ir primaisai - tai mesa, tai vaisiai, tai vel mesa ir pan. tai labai didele tikimybe kad uzsiveis ten kazkokia ju bakterija nuo kurios ir paleidzia visus galus....
Atsakyti
QUOTE(PureOrganza @ 2010 11 10, 22:00)
Sveiki. Iš anksto atsiprašau, kad neperskaičiau visų puslapių, bet gal galėtumėte padėti.
Internetu bandau surasti tinkančią kelionę į Hurgadą. Kelaiutume 4 suaugę ir ir vaikas(13) vacation4.gif
Niekur neduoda užsakyt kambarių tokiam skaičiui. Gal reikia kreiptis į agentūrą.. g.gif
Norisi pigesnio varianto. Ir išvykt galim tik po Naujų.
Pirmą kartą. (čia ne taboras, jei ką) blush2.gif

Yra du variantai - imti du kambarius ir bandyti imti šeimyninį kambarį. Yra dar vienas niuansas - Jūsų vaikui 13 metų, todėl daugumoje viešbučių eina kaip suaugęs. Bet čia reikia jau rezervacinėse sistemose žiūrėti. Tiesa, taip giriamas judėk.lt gali neduoti geros kainos tokiai šeimai, nes pastebėjau, kad Novaturas turi geresnes kainas šeimoms, o judėk neturi Novaturo. Bet kokiu atveju, reikia labai atidžiai ieškoti, nes vienu atveju būna pigiau 2 kambariai, kitu atveju - vienas.
Atsakyti
As kai ieskojau keliones-tai man
nr.1(pagal piguma)buvo topturas.lt.
Nr.2.judek.lt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 11 lapkričio 2010 - 21:35
QUOTE(Liutukeee @ 2010 11 11, 23:34)
As kai ieskojau keliones-tai man
nr.1(pagal piguma)buvo topturas.lt.
Nr.2.judek.lt

Visada Nr. 1 bus nuėjus į agentūrą pas savo asmeninį agentą.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 11 11, 22:55)
lietuvaite001, Jofky, kur kylat papasakokit ir už kiek, jei ne paslaptis...

Aš jau tai vadinu pas "babą į kaimą" t.y. į Šarmą biggrin.gif o trobelė tai Falcon in viva 7 n. 1270 lt biggrin.gif
Atsakyti
Radau tokius pasiūlymus iš Rygos, 4 asmenims (3 suag. 1 vaikas) su AI:

HURGHADA PHARAOH CLUB HOTEL 3* - 4471Lt
AMIRA HOTEL 3* - 4638Lt
LA PERLA SHARM 3* - 4844Lt
FALCON INN VIVA 3*- 5163Lt

Kainos nėra tokios jau didelės. Ir man visu 100km arčiau Ryga nei Vilnius.
Apie kiekvieną iš jų atsiliepimai įvairūs. Tad dar teks pasvarstyti.
Kaip jums šie pasiūlymai?

Dabar ką tik patikrinau:
AMIRA HOTEL iš Vilniaus siūlo už 7216Lt. Skirtumas iš Rygos susidaro apie 2578Lt. Sakyčiau didokas. Kažin kodėl? Todėl, kad lėktuve vietų daug laisvų?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alpinistė: 12 lapkričio 2010 - 10:19
QUOTE(Udrius @ 2010 11 11, 22:38)
Visada Nr. 1 bus nuėjus į agentūrą pas savo asmeninį agentą.

Gal kas savo asmenini agenta galetu retkarciais paskolint????? biggrin.gif ,kuris parduotu kelione dar pigiau nei topturas ir judek???Buciau dekinga. 4u.gif

QUOTE(Alpinistė @ 2010 11 12, 11:17)
Radau tokius pasiūlymus iš Rygos, 4 asmenims (3 suag. 1 vaikas) su AI:

HURGHADA PHARAOH CLUB HOTEL 3* - 4471Lt
AMIRA HOTEL 3* - 4638Lt
LA PERLA SHARM 3* - 4844Lt
FALCON INN VIVA 3*- 5163Lt

Kainos nėra tokios jau didelės. Ir man visu 100km arčiau Ryga nei Vilnius.
Apie kiekvieną iš jų atsiliepimai įvairūs. Tad dar teks pasvarstyti.
Kaip jums šie pasiūlymai?

Dabar ką tik patikrinau:
AMIRA HOTEL iš Vilniaus siūlo už 7216Lt. Skirtumas iš Rygos susidaro apie 2578Lt. Sakyčiau didokas. Kažin kodėl? Todėl, kad lėktuve vietų daug laisvų?

LA PERLOJ esam buve(bet negyvenom),patiko.Gyveno draugai-tai labai gyre.

Kuriai cia dienai?Is Lietuvos tai isvis labai daug skrendanciuju,uztat ir kainos nekrenta.

Pirkit kol gera kaina,nes paskui praziopsosit kaip as.Issirinkau viesbuti,bet ta diena neuzsisakiau,susiruosiau kita diena,o nuolaidos jau nebebuvo,teko moket pilna kaina,visais 600lt.brangiau. verysad.gif
Atsakyti
O per kokias agenturas is Rygos patikima pirkt? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(TomaKa @ 2010 11 12, 12:15)

Aš žiūriu per Tezus
Atsakyti
Mes irgi planuojam kilti is Rygos, agentas jau beveik ikalbejo biggrin.gif Be to ir kainos ten realesnes thumbup.gif

QUOTE(TomaKa @ 2010 11 12, 11:15)

Mes per Tezus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 11 12, 11:51)
Pirkit kol gera kaina,nes paskui praziopsosit kaip as.Issirinkau viesbuti,bet ta diena neuzsisakiau,susiruosiau kita diena,o nuolaidos jau nebebuvo,teko moket pilna kaina,visais 600lt.brangiau. verysad.gif

Tikra tiesa, vakar kainos iš Rygos į Šarmą buvo labai geros, o šiandien jau beveik 100 eurų brangiau.... Bet vistiek mažesnės, nei iš Vilniaus.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 11 12, 20:43)
Tikra tiesa, vakar kainos iš Rygos į Šarmą buvo labai geros, o šiandien jau beveik 100 eurų brangiau.... Bet vistiek mažesnės, nei iš Vilniaus.

Priklauso nuo viesbucio, tikrai ne visiems viesbuciams sukilo kainos smile.gif
Atsakyti