Sveikos merginos,
Gal kas nors važiavote iš Hurgados į Kairą- Aleksandriją, domina pati kelionė, ne grožybės Ar miegot veža atgal į savo viešbutį ir šiaip pasidalijimai apie patį važiavimą
QUOTE(mamairute @ 2010 11 11, 12:41)
Nei čia reikėtų sutikti, nei nesutikti
Man keturi šimtai litų irgi nesimėto, bet kai vieną kartą dešimt dienų rytais prasidraskėm prie tuliko/vonios durų, tai dabar taupau kitoje vietoje. Kai padaugini rytinį tualetą iš keturių... Atskirus kambarius imam dar ir dėl to, kad mažiaus pietų miego metu kitiems ant pirštų galų nereikėtų vaikščioti. Bet čia kaip kas įpratęs, tiesiog kartais visiškai paprasti dalykai nešauna į galvą, o ateina per patirtį. Pasikartosiu, per atostogas norim pailsėti, o ne ant išgyvenimo eiti
Man keturi šimtai litų irgi nesimėto, bet kai vieną kartą dešimt dienų rytais prasidraskėm prie tuliko/vonios durų, tai dabar taupau kitoje vietoje. Kai padaugini rytinį tualetą iš keturių... Atskirus kambarius imam dar ir dėl to, kad mažiaus pietų miego metu kitiems ant pirštų galų nereikėtų vaikščioti. Bet čia kaip kas įpratęs, tiesiog kartais visiškai paprasti dalykai nešauna į galvą, o ateina per patirtį. Pasikartosiu, per atostogas norim pailsėti, o ne ant išgyvenimo eiti
Na taip, čia kaip kam patogiau. kadangi bendras WC ir vonia pas mus kasdienybė, kažkaip nusistovėjo tvarka, dėl to renkantis kelionę šis aspektas man visiškai neužkliūva ir net nešovė į galvą, kad dėl to rinktis atskirus kambarius. Pietų miego nėra kam miegoti, tai vienas kambarys irgi keblumų nesudaro.
O ko ten draskytis prie to tuliko . Atsikelia vienas, susitvarko, nueina kitas. Po to pažadini vaikus, šie apsikuopia. Mes niekad kartu nesikeliam net darbo dienom, nors visi vienodai iš namų išeinam. Tad paprasčiausiai man vienas kambarys su bendru san mazgu nekelia jokių problemų.
QUOTE(Alpinistė @ 2010 11 11, 13:18)
Na taip, čia kaip kam patogiau. kadangi bendras WC ir vonia pas mus kasdienybė, kažkaip nusistovėjo tvarka, dėl to renkantis kelionę šis aspektas man visiškai neužkliūva ir net nešovė į galvą, kad dėl to rinktis atskirus kambarius. Pietų miego nėra kam miegoti, tai vienas kambarys irgi keblumų nesudaro.
O ko ten draskytis prie to tuliko . Atsikelia vienas, susitvarko, nueina kitas. Po to pažadini vaikus, šie apsikuopia. Mes niekad kartu nesikeliam net darbo dienom, nors visi vienodai iš namų išeinam. Tad paprasčiausiai man vienas kambarys su bendru san mazgu nekelia jokių problemų.
Per atostogas kažkaip gaunasi, kad kas pirmas pasikelia (kaip taisyklės - vaikai), tas ir sukelia kitus ant kojų. Mes ir namie vienu metu keliamės, bet turim dvi tupyklas, vonią ir dušo kabiną, tai per atostogas, kai vienas okupuoja tupyklą, tai kitas šaukia, kad anas paskubėtų Va tokie mes Ir namuose kol dušo kabinos neturėjom, tai kiekvienas rytas buvo iššūkis, neina mum susitart, kad kas nors aukotų savo brangų miegą - pigiau buvo dušo kabiną įsirengt
QUOTE(Alpinistė @ 2010 11 11, 13:18)
O ko ten draskytis prie to tuliko . Atsikelia vienas, susitvarko, nueina kitas. Po to pažadini vaikus, šie apsikuopia.
Viska jus teisingai destote. Bet Egipte gali nutikti sioks toks force major. Kai visiems kartu pramusa dugna Arba ne tik dugna...
Jooo...Atsakymai išsamūs
Bet visgi, kur Jūs užsakote keliones? Internetu ar agentūroj? O gal kas geriau ieškot mokate? Būčiau dėkinga už nuorodas
Bet visgi, kur Jūs užsakote keliones? Internetu ar agentūroj? O gal kas geriau ieškot mokate? Būčiau dėkinga už nuorodas
QUOTE(PureOrganza @ 2010 11 11, 15:21)
Jooo...Atsakymai išsamūs
Kur patiko kaina ten ir perku Bet renkuosi visad internete Paskutiniu metu tai www.judek.lt
Kur galima rasti info apie Egipto viesbucius?:
kurie geri, neapsinuodysi ir pan...
QUOTE(TomaKa @ 2010 11 11, 16:26)
Kur galima rasti info apie Egipto viesbucius?:
http://www.tripadvisor.com/
http://www_holidaycheck_com/
As ziuriu cia, yra dar ir rusu saitu, gal kasnors kitas parasys, nes as neskaitau ju kalba
QUOTE(Jofky @ 2010 11 11, 15:32)
Kur patiko kaina ten ir perku Bet renkuosi visad internete Paskutiniu metu tai www.judek.lt
Na ir aš 'judek' puslapyje seku kainas, man jos geriausios, bet šiandien Baltic Clipper atsiuntė į paštą gerų pasiūlymų mažesnėmis kainomis. Pasižiūrėjau pas 'judek', o ten kainos liko tos pačios - nepajudėjo į mažają pusę
Sveikos,
gavau dovanu 2 naktimis kelione i hurgada. Prasau padekite kas buvote ka ten galima aplankyti, o gal paciame mieste kas nors idomaus yra. arba gal siaip kokiu patarimu turite.
dekoju is anksto
jau kelione si antradieni
gavau dovanu 2 naktimis kelione i hurgada. Prasau padekite kas buvote ka ten galima aplankyti, o gal paciame mieste kas nors idomaus yra. arba gal siaip kokiu patarimu turite.
dekoju is anksto
jau kelione si antradieni
QUOTE(Jofky @ 2010 11 11, 17:38)
Kiek yra garantijų kad LT neapsinuodysi
Tai zinau kad ne vien nuo to priklauso..
Bet vistiek smaigiau kai jau kas nors buvo viesbuty ir gali pateikti savo nuomone,
ne bent jau kad kokiu skruzdeliu ar tarakonu nerasti
QUOTE(TomaKa @ 2010 11 11, 19:53)
Tai zinau kad ne vien nuo to priklauso..
Bet vistiek smaigiau kai jau kas nors buvo viesbuty ir gali pateikti savo nuomone,
Kiek buvau, niekur neapsinuodijau, kaip bus ateity nieks garantuot negali, mano lankomiausi tai 3* viešbučiai Kačių mačiau, bet nei tarakanų nei skruzdelių ne