Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Nikune @ 2010 11 03, 17:41)
Sveikos merginos,
Ruošiamės į Egiptą, tai gal kas nors važiavote iš Hurgados į Luksorą  ir El Guną per Tez turą, kiek tai kainuoja, nors maždaug, nes reik pasiskaičiuoti, kiek išteklių pasiimti smile.gif Pasidalinkite žiniomis, ačiū  4u.gif

Mes į El Gouna savarankiškai važiavom, lietuviai prašė apie 30 USD nuo žmogaus.
Jeigu savarankiškai, tai reikia nuvažiuoti į El Daharo autobusų stosį taksiuku, sėsti į priemiestinį autobusą ir važiuoti į El Gouną, grįžti taip pat. Tenai reikėtų apžiūrėti senąją ir naująją marinas, nusipirkti ekskursija laivu apiplaukti kanalus ir akvariumą galima aplankyti. Keturiese išleidom 30 USD.
Atsakyti
Jau man nieks nebeaisku del to Tez Tour draudimo,bet pasiaiskinsiu kai bus laisvo laiko. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Austrada @ 2010 11 04, 14:53)
Draudimas duotas nemokamai, o jei būtų draudiminis įvykis-grąžintų už kelionę sumokėtą sumą minus 10 proc.
Poliso, manau, neduos, jį galima bus gauti, jei atsitiktų toks įvykis-bet geriau jau neatsitiktų.
Papildyta:
Gal teko kam nors vykt į žvejybą Egipte per kelionių agentūrą?

Mes kai is Hurgados plaukem i kazkuria sala-tai buvo zvejyba,bet tai,kad tik kelias"dekoratyvines"zuveles tepagavo(per visa laiva) smile.gif
O siaip Irina nerekomendavo plaukt i zvejyba,nes jei gerai pamenu-tai kainuoja daug,o kartais nepagaunama nieko.
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 04, 17:44)
O jeigu tezų gidą pakalbinsiu? bigsmile.gif

Turiu dar klausimą šia tema: jei nuskrendu į Egiptą ir apsigyvenu viešbutyje savarankiškai, ar galiu nusipirkti iš Tezų arba Novų ekskursiją (pvz. į Jeruzalę arba į Kairą)? O gal tik iš vietinių galėsiu pirkti, nes lietuviai man neparduos? Logiškai galvojant, turėtų parduoti, nes gi pinigus gautų.
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2010 11 04, 23:36)
Turiu dar klausimą šia tema: jei nuskrendu į Egiptą ir apsigyvenu viešbutyje savarankiškai, ar galiu nusipirkti iš Tezų arba Novų ekskursiją (pvz. į Jeruzalę arba į Kairą)? O gal tik iš vietinių galėsiu pirkti, nes lietuviai man neparduos? Logiškai galvojant, turėtų parduoti, nes gi pinigus gautų.

Manau, kad šiuo atveju turėtų parduoti ekskursiją, nes nebūtų jokio jų susitarimo "sulaužymo". Tik galbūt turėtumėte įtikinti, kad tikrai savarankiškai atvykote...
Atsakyti
Dėl neįvykusios kelionės draudimo, mus informavo, kad jo kaina - 4 % nuo sumos už kelionę, taigi pasirinkom geriau mokėti, negu nieko neatgauti tokiu atveju rolleyes.gif
Mane irgi neramina ugnikalnia, kelionė po 1,5 sav. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(-Ingoša- @ 2010 11 05, 09:53)
Dėl neįvykusios kelionės draudimo, mus informavo, kad jo kaina - 4 % nuo sumos už kelionę, taigi pasirinkom geriau mokėti, negu nieko neatgauti tokiu atveju rolleyes.gif

Į kokį kurortą vykstat? kelintą dieną?
Atsakyti
QUOTE(-Ingoša- @ 2010 11 05, 09:53)

Kur Jūs randate informaciją apie Islandijos ugnikalnį? Aš radau tik apie bundantį ugnikalnį Indonezijoje...
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 11 05, 10:20)
Į kokį kurortą vykstat? kelintą dieną?

Serenity Makadi Heights, 18 d., dar apie viešbutį kad gali ką pasakyt, tikiuosi gero biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 11 05, 11:39)
Kur Jūs randate informaciją apie Islandijos ugnikalnį? Aš radau tik apie bundantį ugnikalnį Indonezijoje...

Trečiadienį anksti ryte "Labo ryto" žinių vedėjas pranešė šią žinią. Be to, balsas.lt, vz.lt trečiadienį taip pat rašė, kad iš Islandijos ateina nauja žinia verysad.gif - išsiveržimą pranašaujančius ženklus rodo Grimsvotno vulkanas. verysad.gif
Atsakyti
Sveiki,na va pagaliau issirinkom viesbuti SEA CLUBS 5 Sarm El Seiche isvykstam gruodzio 8d gal dar kas vykstat ten?bus smagiau i ekskursijas vaziuoti smile.gif O gal esat buves?
Atsakyti
Del to draudimo, mes irgi gavom, nes ten buvo salyga, kas iki spalio 31 uzsisako Tez tour poilsine kelione ziemai, gauna dovanu neivykusios keliones draudima. Prie musu sutarties parasyta, kad bus tas draudimas iskaiciuotas i organizatoriu kaina.

Beje, gal kas i Hurgada gruodzio 7? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 11 05, 21:07)
Del to draudimo, mes irgi gavom, nes ten buvo salyga, kas iki spalio 31 uzsisako Tez tour poilsine kelione ziemai, gauna dovanu neivykusios keliones draudima. Prie musu sutarties parasyta, kad bus tas draudimas iskaiciuotas i organizatoriu kaina.

O kurioje vietoje turi buti parasyta?
As mat dar neatsiemusi bilietu. blush2.gif Bet man niekas nezada to draudimo.
Atsakyti