Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Liutukeee @ 2010 11 04, 13:20)
Is kur suzinot?Skambint?As pirkau per agentura spalio men.Ar galiu tiketis,kad toki draudima turiu?Man nieko nesake,turbut jis atskirai duodamas?
Papildyta:
O tai ka jei neivyks kelione-tai nieko negausim?Nuplauks viskas? g.gif

Pas mane sutartyje yra parašyta, kad kelionių organizatoriaus sąskaita yra draudimas dėl neivykusios kelionės sudarytas su PZU Lietuva, bet prieš pirkimą žinojau nes kelionės pardavėjas mane informavo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 04, 13:44)
Pas mane sutartyje yra parašyta, kad kelionių organizatoriaus sąskaita yra draudimas dėl neivykusios kelionės sudarytas su PZU Lietuva, bet prieš pirkimą žinojau nes kelionės pardavėjas mane informavo  4u.gif

O as dar neturiu keliones dokumentu,nenuvaziuoju pasiimt. blush2.gif

Skambinau i Lietuvos Draudima-tai sake jau pusmetis kaip nebedraude nuo NEIVYKUSIOS KELIONES,nes perdaug ismoku reikedavo ismoket(ugnikalniai ir t.t.),sake pasitikslins gal jau atsauke ta draudima drausti. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 04, 12:44)
Pas mane sutartyje yra parašyta, kad kelionių organizatoriaus sąskaita yra draudimas dėl neivykusios kelionės sudarytas su PZU Lietuva, bet prieš pirkimą žinojau nes kelionės pardavėjas mane informavo  4u.gif

Jei gu kalbam konkrečiai apie ugnikalnį, tai neįvykus kelionei būtent dėl jo draudimas jums nepadės, nes tai yra "force majeure", kitaip tariant nedraudimninis įvykis.

Aš tuo metu gavau laišką iš Teztouro, nors jokių kelionių ir neprikau tuo metu...

"Tez Tour“ informuoja, kad dėl susiklosčiusių nepalankių oro sąlygų šiandien planuotų atostogų į Hurgadą ir Tenerifę neišskridę Lietuvos poilsiautojai atgaus už kelionę sumokėtus pinigus arba galės atidėti kelionės datą vėlesniam laikui.

Tagi, Tezai grąžino pinigus arba kelionę galima buvo perkelti vėliasniam laikui ir tam nereikėjo jokio draudimo.
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 11 04, 13:55)
Jei gu kalbam konkrečiai apie ugnikalnį, tai neįvykus kelionei būtent dėl jo draudimas jums nepadės, nes tai yra "force majeure", kitaip tariant nedraudimninis įvykis. 

Aš tuo metu gavau laišką iš Teztouro, nors jokių kelionių ir neprikau tuo metu...

"Tez Tour“ informuoja, kad dėl susiklosčiusių nepalankių oro sąlygų šiandien planuotų atostogų į Hurgadą ir Tenerifę neišskridę Lietuvos poilsiautojai atgaus už kelionę sumokėtus pinigus arba galės atidėti kelionės datą vėlesniam laikui.

Tagi, Tezai grąžino pinigus arba kelionę galima buvo perkelti vėliasniam laikui ir tam nereikėjo jokio draudimo.

Tada viskas ok, mane jų sąlygos pilnai tenkina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jofky @ 2010 11 04, 13:03)
Tada viskas ok, mane jų sąlygos pilnai tenkina  biggrin.gif

Na tai viskas aišku, kai už dyką duoda - tai draudimas nepamaišys...
Štai čia galima rasti kada priklauso kompensacija, o kada ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tadas_Blinda: 04 lapkričio 2010 - 13:13
Manęs kelionių agentūra neinformavo(pirkau internetu), bet kai jūs čia pradėjot diskutuot, suradau Tez turo puslapyje tokią informaciją:
http://www.teztour.l...iones_draudimas

ten parašyta:
Draudžiama kiekviena Draudėjo suorganizuota Žiemos sezono turistinė kelionė (Žiemos sezonas – laikotarpis nuo 2010 m. spalio 02 d. iki 2011 m. balandžio 30 d.), parduota per laikotarpį nuo 2010 m. spalio mėn. 01 d. iki 2010 m. spalio mėn. 31 d.

o draudžiama nuo:

Jei Jūs negalite išvykti į suplanuotą ir apmokėtą kelionę, dėl netikėto įvykio, numatyto Neįvykusios kelionės specialiose draudimo sąlygose - t.y. stichinės nelaimės ar vagystės, kurios metu buvo sugadintas ar sunaikintas Jūsų turtas, dėl Jūsų ar Jūsų giminaičių, vykstančių kartu su Jumis, ūmios ligos ir sveikatos sutrikimų, netikėtai netekus darbo ar dėl kitų nurodytų svarbių priežasčių, Jums bus atlyginta suma, kurią jau esate sumokėję už kelionę, išskaičiavus Neįvykusios kelionės specialiose draudimo sąlygose numatytą 10% išskaitą (neatlygintina sumos dalis)
Tada susisiekiau su agentūra ir ji patvirtino, kad akcija mano kelionei galioja, bet kodėl iš anksto nepasakė? Kas čia per aptarnavimas?
Atsakyti
QUOTE(Tadas_Blinda @ 2010 11 04, 14:13)
Na tai viskas aišku, kai už dyką duoda - tai draudimas nepamaišys...
Štai čia galima rasti kada priklauso kompensacija, o kada ne

Aciu uz nuoroda,as irgi uzklausiau keliones pardavejos,sake paziures.

O tai buvo pridetas draudimo polisas prie keliones dokumentu ar kaip?
Atsakyti
QUOTE(Austrada @ 2010 11 04, 13:27)

ten parašyta:
Draudžiama kiekviena Draudėjo suorganizuota Žiemos sezono turistinė kelionė (Žiemos sezonas – laikotarpis nuo 2010 m. spalio 02 d. iki 2011 m. balandžio 30 d.), parduota per laikotarpį nuo 2010 m. spalio mėn. 01 d. iki 2010 m. spalio mėn. 31 d.

o draudžiama nuo:
<.........>

Kaip aš suprantu, tai Jūs tą draudimą gaunate nemokamai, kai perkate kelionę. Tų 10 proc. Jums mokėti nereikia.
Papildyta:
QUOTE(Liutukeee @ 2010 11 04, 13:31)
Aciu uz nuoroda,as irgi uzklausiau keliones pardavejos,sake paziures.

O tai buvo pridetas draudimo polisas prie keliones dokumentu ar kaip?

Ne taip mane supratote, aš kelionės su Tezais nepirkau...
Tiesiog pasakau savo pastebėjimą, kad apsidraudus šiuo draudimu (šiuo atveju jis suteikiamas Tezturo sąskaita), bankroto atveju kompensacijos negausite. Ten draudžiama nuo kitų dalykų.
Atsakyti
QUOTE(Sesupe @ 2010 11 03, 21:50)
gal galite parašyti tą puslapį?Ačiū  rolleyes.gif

Prašau mirksiukas.gif Irinos ekskursijos Šarme
Atsakyti
Draudimas duotas nemokamai, o jei būtų draudiminis įvykis-grąžintų už kelionę sumokėtą sumą minus 10 proc.
Poliso, manau, neduos, jį galima bus gauti, jei atsitiktų toks įvykis-bet geriau jau neatsitiktų.
Papildyta:
Gal teko kam nors vykt į žvejybą Egipte per kelionių agentūrą?
Atsakyti
QUOTE(Udrius @ 2010 11 03, 10:47)
Sofa ir Novaturas yra dukterinės įmonės, todėl čia probemų nebus. Tačiau Sofa daugiau nebeveža į Egiptą....

O jeigu tezų gidą pakalbinsiu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 11 04, 17:44)
O jeigu tezų gidą pakalbinsiu? bigsmile.gif

O iš kur jam žinot kad nesi siusta konkurentu arba kur garantija kad gryžus per visą LT nepradėsi girtis kad atvažiavai su Nova o pirkai ekskursijas pas Tezus. Aš dėl kelių litų nerizikuočiau nei savo darbu ir nei reputacija schmoll.gif
Atsakyti