Ar yra kas buvę SUNRISE SELECT DIAMOND BEACH RESORT?
Elvita, tai šio viešbučio apie kambarius atsiliepimai geri, aš sumaišiau su tuo, kur jūs buvot
QUOTE(Udrius @ 2010 11 03, 09:47)
Sofa ir Novaturas yra dukterinės įmonės, todėl čia probemų nebus. Tačiau Sofa daugiau nebeveža į Egiptą....
o del Tezturo ir Novaturo-neimanoma nusipirkti na cia man kazkaip i logiskuma nesueina
QUOTE(mamairute @ 2010 11 03, 11:07)
Žinoma
QUOTE(mamairute @ 2010 11 03, 11:11)
Ar esi tikras? Tu nori pasakyti, kad atskridus su sofa ir per info valandą viešbutyje priėjus prie novos gido norėsiu nupirkti ekskursiją, gidas, kuriam nuo kiekvieno bilietėlio kapsi komisiniai, man jos neparduos? Drįstu abejoti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 11 03, 15:22)
o del Tezturo ir Novaturo-neimanoma nusipirkti na cia man kazkaip i logiskuma nesueina
Mes kai buvom Hurgadoj su Novaturu-tai pirkom keliones is Novaturo ir tokios ruses Irinos(vietine firmele,rekomenduoju visiems-jei dar yra-priesais ROMA,MOON VALEY visbucius,t.y.kitoje gatves puseje).O TEZ TOUR grieztai atsisake su mumis bendrauti,butent del susitarimo,nenori jie "pyktis".
QUOTE(Austrada @ 2010 11 03, 14:48)
O kaip dėl tos ryklio užpultos ir sukandžiotos lietuvės moters Šarm el Šeiche šių metų spalio mėn., kur šiandien rašo laikraštyje ,,Respublika"-ar čia gali būti tiesa?
Oi,nieko negirdejau apie tai.Bjauru butu.
Man jau uzteko,kad vyrui(Hurgadoj)kazkokios meduzos ar nezinia kas nudegino ranka. Neikaip negijo. O siaip tai gide sake,kad ten pilna visokiu nuodingu zuvu,bet jei ju nelieti rankomis-tai jos nepuola.
Ar teko kamnors susidurti su tokiais dalykais kaip nudegimais ir t.t.nuo zuvu,meduzu ir kt.gyviu?
Sveiki,zadam ilsetis per Kaledas gavom pasiulima i Harmony Makadi bay viesbuti 2 suauge 2 vaikai vienas is ju kudikis uz 5800lt ar gera kaina gal kas zino apie si viesbuti?atostogautume 7d
Iberotel Aquamarine apie si viesbuti radau gerus atsiliepimus ir mane labai sudomino gal kas buvot?Gal yra zinanciu per kokia agentura ji galima nebloga kaina uzsisakyti 2010.12.21 ar 23d isvikimas 7d,2suauge 1vaikas 1kudikis viskas iskaiciuota.
QUOTE(Liutukeee @ 2010 11 03, 14:43)
Oi,nieko negirdejau apie tai.Bjauru butu.
Man jau uzteko,kad vyrui(Hurgadoj)kazkokios meduzos ar nezinia kas nudegino ranka. Neikaip negijo. O siaip tai gide sake,kad ten pilna visokiu nuodingu zuvu,bet jei ju nelieti rankomis-tai jos nepuola.
Ar teko kamnors susidurti su tokiais dalykais kaip nudegimais ir t.t.nuo zuvu,meduzu ir kt.gyviu?
Zuvys tikrai neuzpuls, o liesti rankomis po vandeniu tikrai nieko negalima. Degina ne tik meduzos,bet ir kai kurie koralai. Ypac po audru,meduzu pilna,pataikai kartais ant burio, tai kaip su adatytem badosi jos.Bet is musu niekas nemire,tik nelabai malonus jausmas(nors mes ,kadangi vandeni prabunam ilgai,nors ir su vamzdeliu,dedames spec.rubus.)bet vat rankos,veidas neuzdengti,todel pajutom si jausma Nezinau,kas ten jusu vyra nudegino,bet mums tokiu pasekmiu nei vienam nebuvo,kad iki gydymo daeitu.
Del rykliu -prie viesbuciu ju nemaciau nei karto, o labai noreciau O kad dar uzpultu,tai cia kaip is pasakos filmo. Jau girdejau apie ta moteri, bet ji turbut plauke su laivu toliau ir nere ? Siaip rykliai nesiburiuoja viesuose vietose.Kaip tiksliai buvo su ta moterim,kol kas nezinau,reikes pasidometi.
Lietuvos gydytoja uzpuole ryklys
Nelabai linksma. Nardyt sekanti karta bus baisiau
Nelabai linksma. Nardyt sekanti karta bus baisiau
QUOTE(Liutukeee @ 2010 11 03, 14:43)
ruses Irinos(vietine firmele,rekomenduoju visiems-jei dar yra-priesais ROMA,MOON VALEY visbucius,t.y.kitoje gatves puseje
Iš tiesų labai faina moteris ir eksursijos pas ją organizuojamos Dabar kaip tik jos psl. nusižiūrėjau naujai organizuojamą eksursiją
Šarme, nuplaukus 20 metrų nuo pontono tolyn į jūrą mačiau ne sykį gyliai plaukiojančius rykliukus (rykliais aš jų nepavadinčiau, tokie kokių 1m-1,5m) Manau panašus ir buvo užpuolęs tą gydytoją (iš didesnio glėbio vargiai ar būtų pabėgusi). Kaži kaip tai man baisu nebuvo, o pasirodo be reikalo . Nardant giluminiam Ras mohamedo draustinyje ryklių nemačiau. O ir Hurgadoj neteko matyt jų.
QUOTE(Storm @ 2010 11 03, 16:27)
Šarme, nuplaukus 20 metrų nuo pontono tolyn į jūrą mačiau ne sykį gyliai plaukiojančius rykliukus
o pats pontonas kiek metrų?
QUOTE(Elvita @ 2010 11 03, 17:34)
o pats pontonas kiek metrų?
O ką aš žinau, nemažas toks prie mūsų viešbučio didelis koralas buvo (bet suprantu šarme prie visų viešbučių koralai) tik neklauskit viešbučio pavadinimo, nepamenu, o ir pasikeitė jis (prieš 5 metus buvom ten)
QUOTE(kitten` @ 2010 11 03, 16:19)
Vo cia tai tikrai neitiketina. Esu maciusi rykliu,ne viena,bet mes is laivo nardem,ten ju visas burys buvo,ir tokie kaip as 3 (o as ne is mazuju ) Bet pulti ,nei vienas nepuole, kazkaip as ju nebijau. Bet...niekada nesakyk niekada.Pasirodo visko gyvenime buna.
Melynojoj skylej maciau rykliuka,metrini,tai man cia buvo labai netiketa,nes ten zmoniu nemazai,matyt is bedugnes atplauke.labai gailejausi,kad tuo momentu ne as fotoaparata turejau,o vyras ,kuris i kita puse nere. Ir dar plaukiau is paskos, dabar ir as pagalvosiu,kad visaip gali nutikti.