QUOTE(mamairute @ 2010 10 28, 16:03)
Su Tezais bendravimas nepatiko pernai Kretoje, paskambinau Tezų atstovei, sakau taip ir taip, kai kas nutiko, ji sako - skambinkite draudimo atstovybei Švedijoje berods, nukreips kur reikia. Duodu duodu, buvo šeštadienis, neprisiskambinu, vėl skambinu Tezų atstovei, o ji man sako, ką aš žinau, mėginkite dar kartą, nuėjau į recepciją, parodžiau polisą ir viskas be jokių mokėjimų buvo paspręsta.
Tai tokia mano patirtis.
Gal čia priklauso nuo to, ar medikai turi išankstines sutartis su draudimo kompanijom?
QUOTE(jola333 @ 2010 10 28, 17:53)
Kai man prisireikė daktaro Šarme, tai aš irgi skambinau Tezų gidei, viską jai pasakiau, ji perskambino už kelių minučių ir pasakė, kad prie viešbučio atvažiuos mašina ir nuveš į kliniką. Taip ir buvo, nuvežė mane į kitą viešbutį, kuriame buvo klinika, daktaras (toks simpatiškas jaunas arabas) man staigiai pastatė lašelinę, viską nusirašė nuo draudimo poliuso, padavė tablečių porą pakuočių ir palinkėjo sėkmės
. Mašina atgal nuvežė į mano viešbutį. Gidė po to dar skambino ir klausė, ar viskas tvarkoje. Taip kad aš neturiu jokių priekaištų gidei, kuri suorganizavo viską tikrai greitai ir be priekaištų.
Na, čia viskas priklauso nuo gido ir jo patirties. Susirasti gydytoją, kuris dirba su LT draudimo kompanijomis, reikia šiek tiek laiko, pirmąjį sezono mėnesį gali jo dar ir nebūti. O kitu atveju pačiam gidui naudingiau tokį daktarą tuėti, nes per savaitę bent keli skambučiai iš turistų būna dėl sveikatos sutrikimų, reikia gi jiems kažką atsakyti. Jei vienas gidas savo darbo neatliko gerai, nereikia manyti, kad ir kitas tos pačios kompanijos gidas niekam tikęs.
QUOTE(LORIJURA @ 2010 10 29, 08:14)
Viesbutis turi savo gydytoja,bet Novaturo atstove pasiule kreiptis i ,kaip ji issireiske Novaturo daktara,mes apsisprendem pas ji-viska sutvarke atstove :iskviete masina,susiskambino su gydytoju , mums nereikejo niekuom rupintis.
Na, tai nebuvo Novaturo, kaip tokio, gydytojas. Tiesiog Novaturo atstovai buvo susitarę su kokiu nors gydytoju, kad jis aptarnaus jų klientus. Taip tiesiog ramiau, nes tada gidui nekyla jokių papildomų rūpesčių.
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 30, 19:51)
Gal,nezinau,betgi sedi tie Teztouro atstovai Egipte ir nesamone pliurpia
O mums sake net saujos smelio negalima vezt
Nežinau, kaip Egipte, bet iš Turkijos tai tikrai negalima
Nei smėlio, nei žemės, nei akmenų ar kriauklių. Jei kelis akmenėlius į bendrąjį bagažą turistai įsideda, tai kartais jiems pavyksta prasmukti, bet iš esmės to daryti negalima