QUOTE(jola333 @ 2010 10 30, 20:23)
Aš irgi įsimetu pora didelių butelių "neptūno", jeigu lieka vietos lagamine ir dar leidžia svoris. Liutukeee, o Park Inn tašių tikrai netikrina prie įėjimo, mes iš supermarketo nešdavomės ir vandens ir sulčių ir pieno, niekam tai nerūpėjo. O viešbučio teritorijoje galima vandens gauti tik iš didelių bambalių, tik pirmą dieną buvo kambaryje vanduo.
O parduotuve kurnors netoliese buvo?Tai gerai,kad leidzia viska nestis.
QUOTE(Jofky @ 2010 10 30, 21:03)
Kyla logiškas klausimas, tai kurių biesų kiekviename kambaryje po šaldytuvą veikianti yra jeigu ten nieko negalima laikyti?
Aš iš tų kur važiuoja į 2* ir 3* v/b. Tai tokios nesamones dar niekur nemačiau Mes atvirai permotomuose maišiukuose vandenį iš vietinio marketo nešames, ir maito, ir vaisių ir arbatinuką kelioninį turim, nes kompanijoj butinai kam nors prireikia lietuviškos kavos atsigert
O tu stovinčių su šautuvais funkcijos nesuprantu Jie tik šypsosi, ir kas kart klausia "How are you?", na dar kartais duris atidaro
Aš iš tų kur važiuoja į 2* ir 3* v/b. Tai tokios nesamones dar niekur nemačiau Mes atvirai permotomuose maišiukuose vandenį iš vietinio marketo nešames, ir maito, ir vaisių ir arbatinuką kelioninį turim, nes kompanijoj butinai kam nors prireikia lietuviškos kavos atsigert
O tu stovinčių su šautuvais funkcijos nesuprantu Jie tik šypsosi, ir kas kart klausia "How are you?", na dar kartais duris atidaro
Nezinau kam tie saldytuvai,na jei kadanors beturesiu laiko-tai paskaitysiu komentarus(ne vieno zmogaus buvo rasyta),jei rasiu-parasysiu kuriame viesbutyje.
HURGADOJ MOON VALEY nebuvot? Ten tikrindavo tases,ir nepasakyciau,kad labai sypsodamiesi. Na,bentjau pries 4m.