Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 29, 21:11)
Domėjaus ir aš juo. Tik iš kart atkrito dėl to, kad atsiliepimuose  rašė, jog ten labai didelis vėjas (nėra įlankoj, ir paskutis viešbutis), ir  dar dėl to, kad baseinai nešildomi (čia gal aktualiau tiems , kas su vaikais g.gif )
Kaina tai patiko biggrin.gif

Kad ten viešbučiai vienoje linijoje, negali būti viename viešbutyje vėjas, o kitame be vėjo. Gal tiesiog taip papuolė vėjuotu metu. Jau rašiau, kad vienais metais ten buvo smarkus vėjas, kitais ne. Ir ar tikrai žinote, kad nėra šildomo baseino? g.gif Pasižiūrėjau aprašymą kito viešbučio, kuriame buvau ir žinau, kad jame yra šildomas baseinas, bet aprašyme taip pat nerašo, kad yra. Agentūroje man sakė, kad 5* visur yra šildomi baseinai. Nežinau, ar tai tiesa...
Atsakyti
Labas,
Norejau paklausti ar kuri skridote i Egipta su 6 menesiu vaikuciu, kai dar pati maitini ir jau reikia primaitinti. Kaip ten su tuo vandeniu? Ar nebuvo problemu su virskinimu? Ar nesusirgo vaikutis?
As noriu pati skristi, tik bijau del vandens. Lauksiu atsakymu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(agnieska05 @ 2010 10 29, 22:05)
Labas,
Norejau paklausti ar kuri skridote i Egipta su 6 menesiu vaikuciu, kai dar pati maitini ir jau reikia primaitinti. Kaip ten su tuo vandeniu? Ar nebuvo problemu su virskinimu? Ar nesusirgo  vaikutis?
As noriu pati skristi, tik bijau del vandens. Lauksiu atsakymu  smile.gif

Vandenį ten vartojam tik pirktą buteliuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 29, 21:58)
Kad ten viešbučiai vienoje linijoje, negali būti viename viešbutyje vėjas, o kitame be vėjo. Gal tiesiog taip papuolė vėjuotu metu. Jau rašiau, kad vienais metais ten buvo smarkus vėjas, kitais ne. Ir ar tikrai žinote, kad nėra šildomo baseino? g.gif  Pasižiūrėjau aprašymą kito viešbučio, kuriame buvau ir žinau, kad jame yra šildomas baseinas, bet aprašyme taip pat nerašo, kad yra. Agentūroje man sakė, kad 5* visur yra šildomi baseinai. Nežinau, ar tai tiesa...

na, aš skaičiau atsiliepimus ( penkiuose atsiliepimuose, skirtingais mėnesiais tas pats sakinys, kad vėjuota), tai tą ir sakau, pati nebuvau, tai mano pasisakymas neobjektyvus. O viešbučio aprašyme rašo, kad vienas šildomas, tai čia gal kai kada įjungia, kai kada ne tą šildymą g.gif
Gal atsiras čia tokių, kurie buvo?
Atsakyti
O galima Egipte keistis litus i ju svarus? Paskaiciavau, kad taip butu palankiausia. Beje, ar galima issikeisti Egipto svarus Lietuvoj?
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 10 30, 13:12)
O galima Egipte keistis litus i ju svarus? Paskaiciavau, kad taip butu palankiausia. Beje, ar galima issikeisti Egipto svarus Lietuvoj?

Negalima. Ir išvis nekvaršinu galvos tokiomis smulkmenomis. Nusivežu USD ir jokių problemų. Ne tūkstnačiais ten išleidžiam, kad kelių centų nukrypimas turėtų įtakos mano biudžetui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 10 30, 13:12)

Kad nera ten galimybes issikeist litus i ju svarus.Ir isvis mums gide pasake,kad negalima isvezt egiptietisku svaru is salies.Cia taspats kaip negalima kriaukliu,net akmenuku ar smelio isvezt,sake jei atrastu-tai butu blogai.Bentjau mums taip sake.
Papildyta:
Kas del vandens-tai mes vezdavomes keleta buteliu is Lietuvos(dantu valymui,vaisiu plovimui budavo).Man paprasciau nusivezt lagamine ir pasidet kambary,negu ten eit ieskot pirkt i parduotuvytes,tada nesiotis viesbutin. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 30, 15:39)
Kad nera ten galimybes issikeist litus i ju svarus.Ir isvis mums gide pasake,kad negalima isvezt egiptietisku svaru is salies.Cia taspats kaip negalima kriaukliu,net akmenuku ar smelio isvezt,sake jei atrastu-tai butu blogai.Bentjau mums taip sake.
Papildyta:
Kas del vandens-tai mes vezdavomes keleta buteliu is Lietuvos(dantu valymui,vaisiu plovimui budavo).Man paprasciau nusivezt lagamine ir pasidet kambary,negu ten eit ieskot pirkt i parduotuvytes,tada nesiotis viesbutin. smile.gif

Gidė bus supainiojusi, iš Tuniso negalima pinigų išvežti. Egiptietišku visada parsivežu, net kartą teko muitininkui duot kai prikibo tipo tabako negalima vežti rankiniame bagaže ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 30, 14:39)
Papildyta:

Pinigus egiptietiskus tikrai galima vezti.O del visokiu akmenuku cia jus prigazdino gide biggrin.gif Negalima dideliu kriaukliu veztis,galit uzsidirbti bauda nemaza.O jei atranda akmenuku,ar ezio spygliu(paprastai prasivezam ikise i cigareciu pakeli biggrin.gif ),ar kokiu mazu kraiuklyciu,muitininkai ismeta i siukliadieze ir viskas,niekas uz smulkmenas baudu nededa.
Del vandens-nematau prasmes veztis is Lietuvos.Ten vandens buteliuose pilna,kainuoja ne ka brangiau,nei pas mus.Ir siaip ,kiekvienam viesbuty vandens duoda, buna kai kur ribotai,pvz.,per diena zmogui 1 l. ,tokiu atveju,jei neuztenka, is miesto parsinesi (kai kurie viesbuciai neleidzia isinesti vandens i ju teritorija,bet nereikia nestis atvirai,rankoj,kad matytusi,isimeti i terba ir prasinesi,niekas ten tu tasiu nekrato)Taip kad problemu su vandeniu niekada neturejom schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zikas1970: 30 spalio 2010 - 16:52
QUOTE(Jofky @ 2010 10 30, 16:53)
Gidė bus supainiojusi, iš Tuniso negalima pinigų išvežti. Egiptietišku visada parsivežu, net kartą teko muitininkui duot kai prikibo tipo tabako negalima vežti rankiniame bagaže  ax.gif

Gal,nezinau,betgi sedi tie Teztouro atstovai Egipte ir nesamone pliurpia doh.gif

QUOTE(zikas1970 @ 2010 10 30, 17:51)
Pinigus egiptietiskus tikrai galima vezti.O del visokiu akmenuku cia jus prigazdino gide  biggrin.gif Negalima dideliu kriaukliu veztis,galit uzsidirbti bauda nemaza.O jei atranda akmenuku,ar ezio spygliu(paprastai prasivezam ikise i cigareciu pakeli  biggrin.gif ),ar kokiu mazu kraiuklyciu,muitininkai ismeta i siukliadieze ir viskas,niekas uz smulkmenas baudu nededa.
Del vandens-nematau prasmes veztis is Lietuvos.Ten vandens buteliuose pilna,kainuoja ne ka brangiau,nei pas mus.Ir siaip ,kiekvienam viesbuty vandens duoda, buna kai kur ribotai,pvz.,per diena zmogui 1 l. ,tokiu atveju,jei neuztenka, is miesto parsinesi (kai kurie viesbuciai neleidzia isinesti vandens i ju teritorija,bet nereikia nestis atvirai,rankoj,kad matytusi,isimeti i terba ir prasinesi,niekas ten tu tasiu nekrato)Taip kad problemu su vandeniu niekada neturejom  schmoll.gif

O mums sake net saujos smelio negalima vezt doh.gif

Del vandens-tai man paprasciau is Lt nusivezt(cia man taip) smile.gif .
O jei siaip-tai HURGADOJ mums isvis neleido nieko(jokio maisto ir gerimu)isinest i viesbuti doh.gif ,stovedavo su sautuvais prie iejimo duru ir tases tikrindavo doh.gif ,bet ten 3*viesbutis buvo.
O Sharme-4*viesbuty dave tik buteli pirma diena,daugiau neikiek.Bet nors netikrindavo tasiu.

Kai skaiciau atsiliepimus apie viesbucius-tai kazkuriame net neleidzia gerimu ir maisto laikyti kambaryje ,tikrina doh.gif Zodziu kaip kalejime.

Taip,kad nereiktu teigti,kad vandeni galima isinest laisvai.

Vaziuoja gi zmones netik i 5*viesbucius,bet ir i 3*,gal net 2*.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liutukeee: 30 spalio 2010 - 18:52
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 30, 19:51)
O jei siaip-tai HURGADOJ mums isvis neleido nieko(jokio maisto ir gerimu)isinest i viesbuti  doh.gif ,stovedavo su sautuvais prie iejimo duru ir tases tikrindavo  doh.gif ,bet ten 3*viesbutis buvo.
O Sharme-4*viesbuty dave tik buteli pirma diena,daugiau neikiek.Bet nors netikrindavo tasiu.

Kai skaiciau atsiliepimus apie viesbucius-tai kazkuriame net neleidzia gerimu ir maisto laikyti kambaryje ,tikrina  doh.gif Zodziu kaip kalejime.

Vaziuoja gi zmones netik i 5*viesbucius,bet  ir i 3*,gal net 2*.

Aš irgi įsimetu pora didelių butelių "neptūno", jeigu lieka vietos lagamine ir dar leidžia svoris. Liutukeee, o Park Inn tašių tikrai netikrina prie įėjimo, mes iš supermarketo nešdavomės ir vandens ir sulčių ir pieno, niekam tai nerūpėjo. O viešbučio teritorijoje galima vandens gauti tik iš didelių bambalių, tik pirmą dieną buvo kambaryje vanduo.
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 30, 19:51)
Gal,nezinau,betgi sedi tie Teztouro atstovai Egipte ir nesamone pliurpia  doh.gif
O mums sake net saujos smelio negalima vezt  doh.gif

O jei siaip-tai HURGADOJ mums isvis neleido nieko(jokio maisto ir gerimu)isinest i viesbuti  doh.gif ,stovedavo su sautuvais prie iejimo duru ir tases tikrindavo  doh.gif ,bet ten 3*viesbutis buvo.

Kai skaiciau atsiliepimus apie viesbucius-tai kazkuriame net neleidzia gerimu ir maisto laikyti kambaryje ,tikrina  doh.gif Zodziu kaip kalejime.

Vaziuoja gi zmones netik i 5*viesbucius,bet  ir i 3*,gal net 2*.

Kyla logiškas klausimas, tai kurių biesų kiekviename kambaryje po šaldytuvą veikianti yra jeigu ten nieko negalima laikyti? g.gif
Aš iš tų kur važiuoja į 2* ir 3* v/b. Tai tokios nesamones dar niekur nemačiau schmoll.gif Mes atvirai permotomuose maišiukuose vandenį iš vietinio marketo nešames, ir maito, ir vaisių ir arbatinuką kelioninį turim, nes kompanijoj butinai kam nors prireikia lietuviškos kavos atsigert 4u.gif
O tu stovinčių su šautuvais funkcijos nesuprantu biggrin.gif Jie tik šypsosi, ir kas kart klausia "How are you?", na dar kartais duris atidaro biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jofky: 30 spalio 2010 - 20:04