Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 28, 14:52)
Paziurejau internete apie draudima,musu seimai vat koks butu:
https://www.epolisas...CFQqDDgodjjRdhA
Koki patartumet imt?Is pradziu maniau nr.4,bet jauciu geriau nr.3.Bagazas jei ir dings-tai dzin,nieko vertingo nevesim,turtu irgi nevesim  smile.gif

Na jau neberodo paskaiciavimo(jei isvis rode) blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(mamairute @ 2010 10 28, 16:03)
Nr. 4 ne tik bagažo draudimas, čia ir turto draudimas nuo vagysčių, pvz. videokameros, o ir civilinę atsakomybę ne pro šalį apsidrausti. Man kažkaip atrodo ne toks didelis skirtumas taupymui bigsmile.gif

Na nedaug,nr.3.135lt.,nr.4 -188lt.(bet i ji juk neieina bagazo draudimas,plius butinoji medicininė pagalbai ir repatriacijai dvigubai mazesne suma nei nr.3ir5),o nr.5.jau 351lt.Aisku ne internetu bus brangiau.

Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2010 10 27, 21:27)
Žinokit, geriau susimokėti keliais litais daugiau, bet draustis patikimoj, laiko patikrintoj bendrovėj. Jei prireiks gydytojo, visada kreipkitės į savo atstovą toje šalyje, jis padės susisiekti su gydytoju, kuris turi sudaręs sutartį su kuria nors iš LT veikiančių draudimo kompanijų, todėl gydytojo paslaugos jums nieko nekainuos

O kurie tie patikimi-as Lietuvos draudime daug ka draudziuosi,man ji atrodo patikima 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 28, 19:57)
O kurie tie patikimi-as Lietuvos draudime daug ka draudziuosi,man ji atrodo patikima 4u.gif

pritariu,mes darbo ir asmeniniais reikalais draudziames tik LD,gal kiek brangiau bet del draudiminiu ivykiu niekad nebuvo problemu ir apmoketi be problemu visi draudiminiai ivykiai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamairute @ 2010 10 28, 17:30)
patikslink - daktarus kelionių organizatoriaus atstovai ar viešbutis iškvietė, man įdomu, kaip ten būna kai reikia mokėti bigsmile.gif

Viesbutis turi savo gydytoja,bet Novaturo atstove pasiule kreiptis i ,kaip ji issireiske Novaturo daktara,mes apsisprendem pas ji-viska sutvarke atstove :iskviete masina,susiskambino su gydytoju , mums nereikejo niekuom rupintis.Nezinau,kaip istiesu,bet man atrodo,kad moketi grynais reikia su paprastu sveikatos draudimu,o po to susirinkti visus popierius,kad Lietuvoje pinigelius grazintu smile.gif Musu atveju viska sutvarke pats SEB-as tik sudiktavau pirmus keturis korteles skaiciukus ir surasiau visus vaiko duomenis,dar po keliu dienu gavom zinute is draudimo-kad jie labai rupinasi del sunaus ir tikisi,kad viskas bus gerai ir atostogos praeis sekmingai.Taip ir buvo biggrin.gif
Atsakyti
Apie Jewels SaharaResort 4u.gif
Viešbutis tikrai labai jaukus,nedidelis,labai gražus,išpuoselėtas sodas.Personalas paslaugus ir neįkyrus,visada pasiruošęs padėti ir maloniai bendraujantis.Kambariuose nauji plazm. televizoriai,yra elektriniai virduliai su puodeliais,tvarkingi ir švarūs.Pirmą dieną kambariuose būna vanduo,coca-cola ir vaisiai,likusias tik vanduo .Pliažas nedidelis,bet vietų visiems užtenka,tik jei norit gulto prie jūros, turėsite užsiimti vietas iš pat ankstaus ryto g.gif .Pliaže yra pripučiami čiužiniai,ratai ir delfinai-nemokamai galite pasiplaukioti.Taip pat pliaže pateikiami lengvi užkandžiai,jei praalksite,gėrimai.Yra truputi šlubuojanti animacija,gal dėl to,kad veda vienas žmogus,bet mankšta,vandens aerobika,šokių pamokos ir vakarinė programa buvo kiekvieną dieną.Atskira tema-maistas:daug kas rašo,kad prastas-norėčiau pasiteirauti-ką jau tokio valgote namuose? doh.gif Maistas kaip maistas,gal truputi monotoniškas meniu,bet viskas skanu ir alkani nevaikščiojom.Atostogaujantys-98proc.rusu turistai,viešbutyje jaučiasi šeimyninė atmosfera drinks_cheers.gif .Tikrai dar sugrįšiu į šitą viešbutį. biggrin.gif

Atsakyti
Čia kelios nuotraukytes iš Jewels Sahara Resort-atsiprašau, kitaip nemoku blush2.gif
http://public.fotki....s/pa130215.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LORIJURA: 29 spalio 2010 - 10:56
QUOTE(LORIJURA @ 2010 10 29, 07:14)
Viesbutis turi savo gydytoja,bet Novaturo atstove pasiule kreiptis i ,kaip ji issireiske Novaturo daktara,mes apsisprendem pas ji-viska sutvarke atstove :iskviete masina,susiskambino su gydytoju , mums nereikejo niekuom rupintis.Nezinau,kaip  istiesu,bet man atrodo,kad moketi grynais reikia su paprastu sveikatos draudimu,o po to susirinkti visus popierius,kad Lietuvoje pinigelius grazintu smile.gif Musu atveju viska sutvarke pats SEB-as tik sudiktavau pirmus keturis korteles skaiciukus ir surasiau visus vaiko duomenis,dar po keliu dienu gavom zinute is draudimo-kad jie labai rupinasi del sunaus ir tikisi,kad viskas bus gerai ir atostogos praeis sekmingai.Taip ir buvo biggrin.gif

Kas su paprastu draudimu nieko nemokėjau abu kartus g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 10 29, 12:07)
Lorijura, prašo passwordo  4u.gif

19710622- 4u.gif
Atsakyti
Gal kas buvot "ROYAL ALBATROS MODERNA"?
Atsakyti
Labas, jei dar aktualu dėl Coral Sea Oriental Resort, tai buvau šių metų vasarį. Maistas geras, problemų jokių neturėjom (buvom su dviem vaikais, 4 ir 2 metų). Kambariui reiklūs nebuvom, nors prabangus nebuvo - baldai nenauji, ale kai tik miegui sugrįždavom, tai mums tiko. Dėl vakarinių programų pasakyti nieko negaliu, nes nėjom į jas. Vaikų baseinas šildomas, bet jau tokiam užkampyje, kad ir būti nesinorėjo. Kitas šildomas gilus, suaugusiems ir didesniems vaikams. Jūra sekli, eiti ilgokai, o jau vėjai..... kol pareini išsimaudžius, sušąli. Aš Egipte buvau pirmą kartą, neturiu su kuo palyginti, bet, mano nuomone, koralų ten praktiškai nerasta. Jei tik prie baseino pagulėti, tai gal ir galima važiuoti, bet jei panardyti norite, tai rinkitės kitą viešbutį. Ir žiemą ten tikrai šalta - pora dienų net į vandenį nelindau.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 10 29, 14:56)
Nuotraukos povandeninio pasaulio  thumbup.gif

Labai grazu
Idejau ir as savo keleta nuotrauku http://public.fotki.com/jodulis/ slaptazodis2010
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 10 29, 14:06)
Gal kas buvot "ROYAL ALBATROS MODERNA"?

Domėjaus ir aš juo. Tik iš kart atkrito dėl to, kad atsiliepimuose rašė, jog ten labai didelis vėjas (nėra įlankoj, ir paskutis viešbutis), ir dar dėl to, kad baseinai nešildomi (čia gal aktualiau tiems , kas su vaikais g.gif )
Kaina tai patiko biggrin.gif
Atsakyti