Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(Elvita @ 2010 10 28, 18:31)
blush2.gif Tropicana Grand Oasis Resort smile.gif, dabar spalio mėnesį keitės valdytojas, tai pavadinimas pasikeitęs, AA Grand Oasis Resort SSH 4u.gif

Jeigu jums aktualus nardymas, tai patarčiau Tropicana, nes jis Sharks Bay įlankoje, kur randasi įspūdingi koralai. Sea Club pakrantėje tokių nerasite.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 28, 17:45)
Jeigu jums aktualus nardymas, tai patarčiau Tropicana, nes jis Sharks Bay įlankoje, kur randasi įspūdingi koralai.  Sea Club pakrantėje tokių nerasite.

Sharks Bay įlankoje iš tiesų koralinis rifas thumbup.gif , ten jau esam du kartus atostogavę, tik kituose viešbučiuose. O prie Sea Club, nebe taip gražu? Aš tai galvoju, gal reiktų pačią vietą Šarme pakeisti g.gif Nes Soho skveras jau pabodęs, tik, kad koralai išties įspūdingi thumbup.gif
Ir dar, kaži kaip ten su vėjais prie Sea Club? Nes Sharks Bay įlankoje, tai jų praktiškai nesijaučia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Elvita: 28 spalio 2010 - 17:50
QUOTE(Elvita @ 2010 10 28, 18:48)
Sharks Bay įlankoje iš tiesų koralinis rifas  thumbup.gif , ten jau esam du kartus atostogavę, tik kituose viešbučiuose. O prie Sea Club, nebe taip gražu?

Aš tai nenardžiau ir nežinau ax.gif Bet man teko skristi lėktuve ir bendrauti su užkietėjusiais nardytojais Egipte, tai jie sakė, kad retai kur yra tokių įspūdingų koralų kaip Sharks Bay, tai reikia manyti, kad Nabq Bay, kur randasi Sea Club, nebus tokio grožio. Koralų ten yra, nes buvau netoliese esančiame viešbutyje, ir nardytojų buvo daug, bet kokie tie koralai - neklausiau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 28, 17:53)
Koralų ten yra, nes buvau netoliese esančiame viešbutyje, ir nardytojų buvo daug, bet kokie tie koralai - neklausiau ax.gif

Supratau. O Nabq Bay labai vėjuota vieta?
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 10 28, 18:41)
Mes planuojam vasario 20-23-27 dienomis, bet greičiausiai skrisim vasario 20d.
Žinokit Novature net nežiūrėjau, pirksim iš Tezų, tik apsispręsti pirma reiktų į kurį  doh.gif

Kodėl aš Tezuose nematau to Tropicana Grand Oasis, ti pas Nova g.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 28, 18:57)

http://www.judek.lt/...o...amp;about
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 28, 17:57)

Gal žiūrit 5*, jis 4* smile.gif
čia
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 10 28, 18:54)
Supratau. O Nabq Bay labai vėjuota vieta?

Na, kaip kada. Šiemet kovo pabaigoje tai smarkokas vėjas buvo, o pernai spalio mėnesį, tai labai retai vėjelis papusdavo.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 28, 19:00)

Tai kad čia tas pavadinimas užsislėpęs mirksiukas.gif Šiuo atveju pas Nova pigiau mano norimai datai. Suintrigavo tas viešbutukas, kaina jau "į tą pusę" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 28, 18:02)
Na, kaip kada. Šiemet kovo pabaigoje tai smarkokas vėjas buvo, o pernai spalio mėnesį, tai labai retai vėjelis papusdavo.

Aš skaičiau atsiliepimus apie Coral sea oriental resort, tai ten rašė, kad vasario mėnesį buvo labai vėjuota, o šis viešbutis, jei neklystu būtent Nabq Bay įlankoje g.gif
Papildyta:
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 28, 18:03)
Tai kad čia tas pavadinimas užsislėpęs mirksiukas.gif  Šiuo atveju pas Nova pigiau mano norimai datai. Suintrigavo tas viešbutukas, kaina jau "į tą pusę" bigsmile.gif

O aš jo Novature nerandu, bent jau vasario mėnesiui g.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2010 10 28, 19:08)
Aš skaičiau atsiliepimus apie Coral sea oriental resort, tai ten rašė, kad vasario mėnesį buvo labai vėjuota, o šis viešbutis, jei neklystu būtent Nabq Bay įlankoje g.gif

Na taip, jis ten, bet sakau, pernai spalio mėnesį nebuvo jokio vėjo, o labai norėjosi, nes karštis buvo apie 36 doh.gif
Esu girdėjusi, kad vėjas didesnis būna lapkričio - kovo mėnesiais, ir ne tik Nabq Bay. Taip kad planuojantiems poilsiauti artimiausiu metu reikėtų jo tikėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jola333: 28 spalio 2010 - 18:13
QUOTE(jola333 @ 2010 10 28, 18:10)
Na taip, jis ten, bet sakau, pernai spalio mėnesį nebuvo jokio vėjo, o labai norėjosi, nes karštis buvo apie 36 doh.gif

Kiek girdėjau vėjuoti mėnesiai būna vasaris ir kovas, labiau vasaris. Mes pernai buvom vasarį, tai arba nebuvo vėjuota, arba toj įlankoj, jis iš tiesų ne taip jaučiasi g.gif
Atsakyti