Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

Mes pirkom Ergo draudimą. Ačiū dievui neprireikė, tai nepasakysiu ar jis geras. Mokėjom nebrangiai. Tarp kitko, nemačiau kad kas rašytų - internetu susimokėjom už parkingą, tai draudimas dviems plius parkingas savaitei kainavo 110 Lt. (Pirkom per agentę).
Atsakyti
QUOTE(Alpinistė @ 2010 10 28, 08:49)
Ma irgi tas aktualu.

Dukra pernai per kalėdas Šarme buvo. Sakė buvo karšta ir maudėsi ir deginosi 4u.gif
Atsakyti
Mes vykstame gruodzio pabaigoje.Kiek ziurinejau internete, klausiau patarimo is pazystamu, buvusiu tuo laikotarpiu, sake oras geras(apie23- 25 silumos), tik vakarais jau megstuko reikia.man, keliaujanciai su vaikais, 25 silumos geriau nei 37 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satine @ 2010 10 28, 00:56)
Dar norejau paklaust, ar verta i Egipta vaziuot gruodzio pradzioj? Girdejau, kad buna salta ir nelabai imanoma maudytis ar degintis... Ar tiesa? Kokia ten temperatura?

man asmeniškai galėtų būt šilčiau, bet čia nuo žmogaus ir nuo metų priklauso rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 27, 21:00)
Na va-nusipirkau kelione be jooookiu nuolaidu i PARK INN.Vakar buciau 600lt.maziau mokejusi. doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nu ir dzin.Kainavo virs 6tukst.musu seimynai.Na gaila ,kad reikejo permoket 600lt.,bet nenoriu,kad nuplauktu musu atostogos.Kai mazylei sueis 2m.-tai vistiek gausis brangesne kelione.

Dasbar reik draudima isigyt.Dar nezinau koki.Gal patarsit kur pigiausia.Pries 3m.tai pirkom IF draudime,kazkokius 2rusiu draudimus.Tada pamenu svarstem ar uztektu po viena ar abu imt.Ka patartumet?
Ryt pradesiu vaikams lagaminus kraut  smile.gif Oi kaip faina,lauksim keliones. thumbup.gif .Bet dar visas menuo laukt. biggrin.gif

Aš tai vasarą čia pirkau:
https://web.if.lv/B5...avel/entry.aspx
O yra dviejų rūšių? g.gif
Papildyta:
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 27, 19:36)
Tai tie, kurie pateko po avarijos į vietinę medikų globą - tiem atšoko fantazija keliaut, vienam keliautojui ausį siuvo be nuskausminimo... reik atidžiai skaityt...
Papildyta:

paprastai tie, kurie nuskrenda pirmą -antrą ar trečią kart patampa labai dideliais "ekspertais" , o šiaip forumą aš skaitau ne pirmus metus  tongue.gif

Ir aplamai baigiam šitą absurdišką temą, nes kiekvienas jaučiasi teisus savo kieme

Aišku užuojauta tiems žmonėms, greičiausiai bus pakliuvę į kokią valdišką gydyklą. Bet ir Lietuvoje valdiškos gydyklos irgi nespindi, ypač jeigu kalbėsim apie greitosios pagalbos suteikimą, pati prieš mėnesį esu susidurus, tai dieve dieve doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Smurka @ 2010 10 27, 22:27)
Žinokit, geriau susimokėti keliais litais daugiau, bet draustis patikimoj, laiko patikrintoj bendrovėj. Jei prireiks gydytojo, visada kreipkitės į savo atstovą toje šalyje, jis padės susisiekti su gydytoju, kuris turi sudaręs sutartį su kuria nors iš LT veikiančių draudimo kompanijų, todėl gydytojo paslaugos jums nieko nekainuos

Ar tikrai taip sudėtingai reikia?
Pernai, kai prireikė gydytojo, tai bandėm susisiekti su atstovu, telefonas išjungtas - šeštadienis, Tez Tur'o atstovė irgi grybavo - bandykit skambint vėliau. O pasirodo viskas daug paprasčiau - ateini į recepciją, o geresni viešbučiai vietoje bendros praktikos gydytoją dažnai turi, parodai draudimo polisą ir sakai man reikalinga medicininė pagalba ir viskas, toliau jau viskas rutuliojasi priklausomai nuo, ar gali gydytojas vietoje suteikti pagalba, ar reikalinga hospitalizacija.
Atsakyti
QUOTE(lialiauskiene @ 2010 10 28, 07:23)
buna medicinins ( pirmos pagalbos) buna pilnas paketas, t.y jei reiktu gydymo, keliones bagazo draudimo ir dar kazkas ieina. mes visada imame pilna, tegul buna 30lt bet ne tiek isleidziame kelioneje juk smile.gif po pora tukst. mlokame uz kelialiapius ir dar tukst. isleidziame tenais,. tai jau geriau sumoketi brangiau ir ne duok dieve, kas ne taip, veliau nelankstyti isdegus akis smile.gif

Na jei tik 30lt.-tai tikrai nedaug,man atminty islike,kad daug brangiau draudemes.
QUOTE(Storm @ 2010 10 28, 09:02)
Mes pirkom Ergo draudimą. Ačiū dievui neprireikė, tai nepasakysiu ar jis geras. Mokėjom nebrangiai. Tarp kitko, nemačiau kad kas rašytų - internetu susimokėjom už parkingą, tai draudimas dviems plius parkingas savaitei kainavo 110 Lt. (Pirkom per agentę).

Oi kaip idomu,gal apsimoka g.gif ,nereiktu taxi vaziuoti.

QUOTE(mamairute @ 2010 10 28, 10:46)
Aš tai vasarą čia pirkau:
https://web.if.lv/B5...avel/entry.aspx
O yra dviejų rūšių? g.gif

Nezinau ar 2rusiu ar ne,bet ko gero mums siule kazloki paprasta,o paskui dar kazka papildomai,kaip vat lialiauskiene rase-pilnas paketas.

Dar nesidomejau.Reiks pasiskambint kokiainors agentei.
Atsakyti
Gal kas buvot Coral Sea Oriental Resort? irgi norėčiau nuomonės. Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 28, 13:46)
Gal kas buvot Coral Sea Oriental Resort? irgi norėčiau nuomonės. Ačiukas mirksiukas.gif

O Jus per tophotel.rus nebandot paziuret.Na gal norit is lietuvaiciu nuomones,atsiprasau,kad rasau,bet gal kartais nezinot,kad toks tinklapis yra.Bet ten apie visus viesbucius yra atsiliepimai.
Atsakyti
Laba diena smile.gif

Įsiterpsiu dėl draudimų 4u.gif Turint SEB ar Swedbank kreditines korteles yra kažkoks draudimas užsienio šalyse kortelės turėtojui ir visai jo šeimai.. Verta pasidomėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 28, 13:54)
O Jus per tophotel.rus nebandot paziuret.Na gal norit is lietuvaiciu nuomones,atsiprasau,kad rasau,bet gal kartais nezinot,kad toks tinklapis yra.Bet ten apie visus viesbucius yra atsiliepimai.

Rusiškai neskaitau, na, ir noris labiau iš lietuvaičių išgirst nuomonę, anglų k. jau skaičiau, kaip visad - visokių tų nuomonių yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnė*** @ 2010 10 28, 14:08)
Laba diena  smile.gif

Įsiterpsiu dėl draudimų  4u.gif  Turint SEB ar Swedbank kreditines korteles yra kažkoks draudimas užsienio šalyse kortelės turėtojui ir visai jo šeimai.. Verta pasidomėti  smile.gif

Aš turiu tas korteles, tai draudimo tik europos ąjungoj neperku. Į trečias šalis VISADA perku.
Paskaičiau sąlygas draudimo, lyg ir galioja visose pasaulio šalyse išskyrus Lietuvą, bet nuo nelaimingų atsitikimų. Bijau, kad liga nebūtų nelaimingas atsitikimas.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 28 spalio 2010 - 13:35
QUOTE(Storm @ 2010 10 28, 14:31)
EU galioja pagal mane. Aš turiu tas korteles, tai draudimo tik europos ąjungoj neperku. Į trečias šalis VISADA perku.

Tėvai šįmet važiavo į Tailandą, pakako ir kreditinės smile.gif Tikslių sąlygų nežinau, todėl ir sakau, kad turintiem poreikį draudimui vertėtų pasidomėt 4u.gif
Atsakyti