Įkraunama...
Įkraunama...

Egiptas

QUOTE(jola333 @ 2010 10 27, 18:35)
Taigi Jūs pati parašėte, kad "atšoko  fandazija ten keliaut..." Tai aš ir sutikau su Jumis.

Tai tie, kurie pateko po avarijos į vietinę medikų globą - tiem atšoko fantazija keliaut, vienam keliautojui ausį siuvo be nuskausminimo... reik atidžiai skaityt...
Papildyta:
QUOTE(jolita.martyna @ 2010 10 27, 18:54)
o is ko jus sprendziat?kad kiti nariai(kam cia buvo skirta si zinute) keliausi maziau nei jus biggrin.gif
ziurekit,kad gyvenimas nesustatytu viska i savo vietas biggrin.gif

paprastai tie, kurie nuskrenda pirmą -antrą ar trečią kart patampa labai dideliais "ekspertais" , o šiaip forumą aš skaitau ne pirmus metus tongue.gif

Ir aplamai baigiam šitą absurdišką temą, nes kiekvienas jaučiasi teisus savo kieme
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzere22: 27 spalio 2010 - 19:41
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 27, 18:36)

paprastai tie, kurie nuskrenda pirmą -antrą ar trečią kart patampa labai dideliais "ekspertais" , o šiaip forumą aš skaitau ne pirmus metus  tongue.gif

Ir aplamai baigiam šitą absurdišką temą, nes kiekvienas jaučiasi teisus savo kieme

tai kiek pagal jus reikia pabuvoti salyje,kad galetum reiksti nuomone.Juk vienam poros kartu uztenka,kai intensyviai pakeliauja,daug,daug pamato,nei tas kuris 10 kartu tik UAI privalumais naudojasi su pora ekskursiju 4u.gif .
Tad cia ne skaiciuje kiek kartu esi buves salyje esme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzere22 @ 2010 10 27, 20:36)

paprastai tie, kurie nuskrenda pirmą -antrą ar trečią kart patampa labai dideliais "ekspertais" , o šiaip forumą aš skaitau ne pirmus metus  tongue.gif

O forumo skaitymas padaro žmones ekspertias? Ir kiek kartų reikia nuvažiuot į šalį, kad būtum ekspertas? Pati ir atsakysiu - pagyvent metus antrus. O šiaip čia visi panašūs ekspertai. Tarkim Paryžiuje buvau daug kartų. Nesijaučiu eksperte, bet patart kažką, kas važiuoja pirmą kart galiu. Manau to žmonės ir renkasi čia. dalintis patirtimi. Jūsų vienokia patirtis Egipte, mano, tarkim, kitokia, man patinka Egiptas ir negąsdina jis manęs.

Pasilikim visi prie savo nuomonių ir toliau diskutuojam apie Egiptą, o ne apie tai kiek kartų kas kur buvo ar kokia mano- tavo nuomonė apie vieną ar kitą narį.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Storm: 27 spalio 2010 - 20:16
Na va-nusipirkau kelione be jooookiu nuolaidu i PARK INN.Vakar buciau 600lt.maziau mokejusi. doh.gif doh.gif doh.gif
Nu ir dzin.Kainavo virs 6tukst.musu seimynai.Na gaila ,kad reikejo permoket 600lt.,bet nenoriu,kad nuplauktu musu atostogos.Kai mazylei sueis 2m.-tai vistiek gausis brangesne kelione.

Dasbar reik draudima isigyt.Dar nezinau koki.Gal patarsit kur pigiausia.Pries 3m.tai pirkom IF draudime,kazkokius 2rusiu draudimus.Tada pamenu svarstem ar uztektu po viena ar abu imt.Ka patartumet?

Ryt pradesiu vaikams lagaminus kraut smile.gif Oi kaip faina,lauksim keliones. thumbup.gif .Bet dar visas menuo laukt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 27, 22:00)
Na va-nusipirkau kelione be jooookiu nuolaidu i PARK INN.Vakar buciau 600lt.maziau mokejusi. doh.gif  doh.gif  doh.gif
Nu ir dzin.Kainavo virs 6tukst.musu seimynai.Na gaila ,kad reikejo permoket 600lt.,bet nenoriu,kad nuplauktu musu atostogos.Kai mazylei sueis 2m.-tai vistiek gausis brangesne kelione.

Dasbar reik draudima isigyt.Dar nezinau koki.Gal patarsit kur pigiausia.Pries 3m.tai pirkom IF draudime,kazkokius 2rusiu draudimus.Tada pamenu svarstem ar uztektu po viena ar abu imt.Ka patartumet?
Ryt pradesiu vaikams lagaminus kraut  smile.gif Oi kaip faina,lauksim keliones. thumbup.gif .Bet dar visas menuo laukt. biggrin.gif

Na ir gerai, tikiuosi patiks.
Turiu draugę draudimo brokerę, tai ji man skaičiavo draudimus visoms kelionėms. Pigiausia, kaip nekeista buvo Lietuvos draudime, o paskutinį iš Seesam pirkom. Laiko dar turit, galit pasirinkti, kur pigiau. O dėl rūšių, tai gal Jums siūlė medicininį ir papildomą (kažkoks civilinis) draudimą, tipo, jeigu padarysit žalą viešbučiui (išdaušit langą, sulaužysit baldus) tai draudimas atlygins. Tai Jums spręsti, ar Jums tas aktualu. Bet manau draudimo bendrovėje Jums viską paaiškins ir galėsite išsirinkti.
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 27, 20:13)
Turiu draugę draudimo brokerę, tai ji man skaičiavo draudimus visoms kelionėms. Pigiausia, kaip nekeista buvo Lietuvos draudime, o paskutinį iš Seesam pirkom. Laiko dar turit, galit pasirinkti, kur pigiau. O dėl rūšių, tai gal Jums siūlė medicininį ir papildomą (kažkoks civilinis) draudimą, tipo, jeigu padarysit žalą viešbučiui (išdaušit langą, sulaužysit baldus) tai draudimas atlygins. Tai Jums spręsti, ar Jums tas aktualu. Bet manau draudimo bendrovėje Jums viską paaiškins ir galėsite išsirinkti.

Mes paskutini karta is Lietuvos draudimo pirkome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jola333 @ 2010 10 27, 22:13)

Ir as tikiuosi. 4u.gif

O draudimai abu tik su sveikata susije.Mes irgi daugka draudziam Lietuvos draudime.Reiks gal ten ir kreiptis-jei sakot,kad pigiau.
Atsakyti
Žinokit, geriau susimokėti keliais litais daugiau, bet draustis patikimoj, laiko patikrintoj bendrovėj. Jei prireiks gydytojo, visada kreipkitės į savo atstovą toje šalyje, jis padės susisiekti su gydytoju, kuris turi sudaręs sutartį su kuria nors iš LT veikiančių draudimo kompanijų, todėl gydytojo paslaugos jums nieko nekainuos
Atsakyti
QUOTE(lietuvaite001 @ 2010 10 26, 22:47)
Norėčiau pasisakymų apie JAZ BELVEDERE. Ačiū 4u.gif

buvom pernai,uzskaitom vykt galima.Maistas valgomas normaliai,a la charte tas pats kas ir vakarienej doh.gif ,kambariai normalus ,tvarke gerai.vietos prie juros sociai.Nors apgyvendinta gal buvo kokia 50%.Didziausias minusas kad dauguma publikos buvo italai,animatoriai irgi,taipgi viskas in intalian.O jie kalba rekia ir dainuoja vienodais decibelais.Tiesa buvo vienas egiptietis rusikai ismokintas bet uzkniso su savo ikirumu.Iki old seicho turgaus taxu iki 7- 10$ nuo viesbucio.Ka zinau klausk i az jei kas domina daugiau. drinks_cheers.gif
nu ir kainos uzkeltos paziurejau,mes tada uz 10 nakvyniu kazkas 2 suauge netoli 5k mokejom,o dabar ir 7n 2suaugusiems neiseina lotuliukas.gif manu geriau dasimest ir anapus Atlanto per uzsienio agentura thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LIUTOZAURAS: 27 spalio 2010 - 23:02
QUOTE(LIUTOZAURAS @ 2010 10 28, 00:01)

Labai labai ačiū, pagaliau sulaukiau bigsmile.gif
O dabar gal kas buvot Coral Sea Oriental Resort? irgi norėčiau nuomonės. Ačiukas mirksiukas.gif
Atsakyti
Dar norejau paklaust, ar verta i Egipta vaziuot gruodzio pradzioj? Girdejau, kad buna salta ir nelabai imanoma maudytis ar degintis... Ar tiesa? Kokia ten temperatura?
Atsakyti
QUOTE(Liutukeee @ 2010 10 27, 22:00)
Na va-nusipirkau kelione be jooookiu nuolaidu i PARK INN.Vakar buciau 600lt.maziau mokejusi. doh.gif  doh.gif  doh.gif

Ryt pradesiu vaikams lagaminus kraut  smile.gif Oi kaip faina,lauksim keliones. thumbup.gif .Bet dar visas menuo laukt. biggrin.gif

buna medicinins ( pirmos pagalbos) buna pilnas paketas, t.y jei reiktu gydymo, keliones bagazo draudimo ir dar kazkas ieina. mes visada imame pilna, tegul buna 30lt bet ne tiek isleidziame kelioneje juk smile.gif po pora tukst. mlokame uz kelialiapius ir dar tukst. isleidziame tenais,. tai jau geriau sumoketi brangiau ir ne duok dieve, kas ne taip, veliau nelankstyti isdegus akis smile.gif
Atsakyti