Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 29, 08:57)
srauni_upe man tai sluoksna labiau prie sirdies. O ir spalvu grazesniu papuola. Del brangumo, tai taip nepigu. Paskutini syki pirkau virs 3 kg woll lt, tai nuolaida nemenka gavau.

Pukus nuo slepeciu, kai reikia, as su skustuvu nuskutu.

na as vakar veliau is to latvisko karsinio draugui veltinukus su auliuku... suklojau 250 g. ciut ka atkeliau nuo burbuliankes doh.gif
Pritariu trakstbrakst (kas kart kai rasau nika- nusisypsau... smile.gif ir kaip tau i galva atejo toks smagus nikas smile.gif ? ) sluoksna- man labiau prie sirdies...is jos gali daugiau menisku dalykeliu isgauti... vakaryksciai mano karsinio veltiniai- tikri ukiskis gavosi...apie dekora tyliu...jo ner, o as ir nemoku karsinio dekoruot doh.gif

kai isdzius ikelsiu foto...tik nesizaviu jais-tai ir rodytis neskubu mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 29 spalio 2010 - 08:21
QUOTE(juperi @ 2010 10 29, 09:20)
na as vakar veliau is to latvisko karsinio draugui veltinukus su auliuku... suklojau 250 g. ciut ka atkeliau nuo burbuliankes doh.gif 
Pritariu trakstbrakst (kas kart kai rasau nika- nusisypsau... smile.gif ir kaip tau i galva atejo toks smagus nikas smile.gif ? ) sluoksna- man labiau prie sirdies...is jos gali daugiau menisku dalykeliu isgauti... vakaryksciai mano karsinio veltiniai- tikri ukiskis gavosi...apie dekora tyliu...jo ner, o as ir nemoku karsinio dekoruot doh.gif

kai isdzius ikelsiu foto...tik nesizaviu jais-tai ir rodytis neskubu mirksiukas.gif

O tai čia vienam veltinukui ar abiem 250 gr? Tur būt abiem g.gif

Būtinai lauksim foto g.gif
O kaip aš norėčiau Aaagni veltinius pačiupinėti bigsmile.gif
Aagnyte , aš tapkes tik prieš galą kočioju, nes jei tik biškį aanksčiau, tai tokie kantukai gaunasi g.gif O kaip tu taip idealiai kočiodama išgauni? Ar kočioji abu batus iš karto? g.gif Įsivaizduoju, kaip tai sunku, bet darbas duoda tokį vaisių thumbup.gif wub.gif Baltaiiiii pavydžiu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 10 29, 09:20)

Laukiu foto cool.gif

Man ir paciai juokas ima is savo niko. Ypac, kai su kazkuo tiesiogiai reikia sukontaktuot "labas cia trakstbrakst skambina". lotuliukas.gif Kitur mane tiesiog trakst vadina. Tai galima ir cia trumpint. mirksiukas.gif O sugalvojau tai visai atsitiktinai. Norejau kazka susieti su savo vardu, bet vis gaudavau "atsiprasau, jau toks nikas yra". Supykau ir parasiau visiskai betka (trakstbrakst) - "sveikinam prisjungus...." ( ar kazkaip ten panasiai) Tai va taip va gavosi. lotuliukas.gif

Mole
kocioju nuo pat pradziu, bet vis ptrinu, kaip skalbdama rankomis, kad rauksles nesusimestu.
Atsakyti
Žadėjau parodyt Lietuvoj augintų Suomijos landrasų vilnos tapukus. Spalva natūrali, truputį primėčiau šilko juostų. Vilna labai patiko, čiupinant švelni kaip sluoksna, nesipūkuoja, nors pavieniai ilgesni plaukeliai matosi. Tik brangoka...
user posted image

O čia dar vienos, vilna iš siūlų oazės (įtariu, kad ornamentai iš tų pačių latvių vežas), labai smagus karšinys, nereikalaujantis jokio skutimo ir kitokių veiksmų prieš pūkelius. Man tapkės turi būti storos ir kiek galima daugiau apgulti koją, kad šilta būtų, tai tokios "ūkiškos" (kaip Juperi užvadino smile.gif ) ir gaunąsi.
user posted image
Atsakyti
vilytte saunios slepetes. Itariu tos geltonos ant kroksu formuotos ar dziovintos. mirksiukas.gif O kur galima isigyt tos Lietuvoj augintų Suomijos landrasų vilnos? Ar ji kaip sluoksna, ar kaip karsinys? Ir kiek kainavo? Jei nepaslaptis. blush2.gif
Atsakyti
villyte, saunios tapces... man siltu spalvu apavas apskritai jeginis, mat spalva labai daug itakos turi mano kraujotakai doh.gif lotuliukas.gif jeigu uzsidedu vilnones kojines melynos spalvos- koju pirstai uzstype, susale, o jeigu va tokius uzsideciau tavo "crocsiukus" geltonus- is kart susilciau thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Trakštbrakšt ir Juperi 4u.gif .
Tie Suomijos landrasai yra iš čia:
http://www.avys.lt/vilna.php.
Kaina tokia kaip nurodyta. Atrodo kaip karšinys, bet pagal švelnumą ir minkštumą kaip sluokna., na šalikėliui gal jau per šiukštus būtų, panašiai kaip storesnė sluoksna.
Kai po wool-o karšinio visi rankšluokščiai ir rankos savaitę buvo žalios, mėlynos, raudonos, buvau užsimanius eko vilnos, tai iš šen bei ten nusipirkau. Šita patiko, plius ekologiška, plius sugrojo vaidmenį "rinkis prekę lietuvišką" smile.gif .
Geltonos formuotos ant kurpaliaus, tik man tokiai "sunkiai" formai smaila kurpaliaus nosis per daug grakšti, tai nosytę paformavau mėsos muštuku doh.gif bukesnę.
Atsakyti
Trakst brakst o kur jus perkate sluoksna?? ziuriu psl mazas eriukas, bet bijau pataikyti ant tos nesiveliancios ir dazancios blush2.gif .
Atsakyti
norejau padaryt vyrui gavosi man biggrin.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Vilytte,vėliau ir aš iš landrasų vilnos. Man ji labai prie dūšios.Ir gavau iš tų pačių šaltinių kaip ir tu biggrin.gif Susivėlė greitai, o svarbiausia ,kad jokia chemina nedorota.
Atsakyti
Sveikos velejeles, pabandžiau ir aš savo pirmus tapukus nuvelti, veliau penkias valandas, galvojau, kad nesusitrauks vilnele, truputi per dideli šablona padariau... Tai va, rodau galutini rezultata

user posted image

Laukiu kritikos smile.gif

Ir dar, norėjau paklausti, kur Kaune nupirkti to silikono ar latekso, kur padukam reikalingas ? Dekui iš anksto už info smile.gif
Atsakyti
natalyjabut latekso maciau yra Ornamentu parduotuvej Gedimino g. 15 apziurejau, bet nepirkau ax.gif dabar odas siudama vargstu doh.gif
Atsakyti