Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Atskirai nuveliau "vobleriuka", pjoviau pusiau ir priklijavau.
trakst brakt nesupratau apie ka tai. gali pasakyt kas tas vobleriukas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rettaaa @ 2010 10 28, 15:12)
o tai cia 1 kg, vienos spalvos? ar galima ivairiu spalvu prisirinkti ant 1 kilogramo? ax.gif

Ne, siuntėmės įvairių spalvų po 0,4-0,2 kg bigsmile.gif Būtinai parašysiu
Atsakyti
QUOTE(kvartetas @ 2010 10 28, 16:36)
Atskirai nuveliau "vobleriuka", pjoviau pusiau ir priklijavau.
trakst brakt nesupratau apie ka tai. gali pasakyt kas tas vobleriukas smile.gif

Vobleriukas tai gumine zuvyte,zvejai su jais zuvis gaudo. o kadangi slepetes zvejui kaip supratau tai ir vobleriukas i tema.na as ne trakst bet isikisau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 28, 14:20)
g.gif Siulu oaze gi "latvisku" karsiniu prekiauja, ar ne? Tikrai turi veltis. Esu isbandziuos pernai beveik visas spalvas. Nebuvo bedu.
Va mano paskutines. Dariau teciui dovanu, zvejybine tema. Tikrai nieko ypatingo. Viduj karsinys, ant virsaus du sluoksniai sluoksnos, dazytos silko sruogos. Atskirai nuveliau "vobleriuka", pjoviau pusiau ir priklijavau.

aš veliu iš to "latviško" siūlų oazės, tai po lietuviško man jis atgaiva sielai. Bet daugiau neturiu su kuo lygint. iš sluoksnos nesu tapukų darius, nes prabanga atrodo, o padorios kainos nesu radus.
Atsakyti
uzkietejusiu zveju ner pas mane uz tai ir nesupratau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutės mergaitės, vėliau ,vėliau, dirbau dirbau, net čia užsukti neturėjau kada... Gražių tapkyčių čia pas jus užderėjo smile.gif
Aš čia irgi keletą darbelių nuvėliau.

user posted image
Atsakyti
aaagni tiesiog thumbup.gif ,bet kaip jus taip graziai rasta isdeliojat? toks vaizdas,kad velent net nesujuda lygus ,grazus bigsmile.gif ax.gif
Papildyta:
Ai tiesa ir dar ,o kaip tokius storus iskociot iseina?
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 10 28, 22:30)
Sveikutės mergaitės, vėliau ,vėliau, dirbau dirbau, net čia užsukti neturėjau kada... Gražių tapkyčių čia pas jus užderėjo smile.gif
Aš čia irgi keletą darbelių nuvėliau.

user posted image

"Siūlų oazė" prekiauja latvišku karšiniu. Vilna tai zelandietiška, tik apdirbta Latvijoje. Tikrai galiu pasakyti, kad nieko geriau kol kas neteko atrasti. Super vilnelė thumbup.gif
user posted image
čia velta iš latviško karšinio.
user posted image
o čia iš lietuviško. Palyginkit, matot kokios pasišiaušusios verysad.gif Juk vėliau taip pat... g.gif

Atsakyti
Aaagni, labai gražūs, jau toks kruopštus darbas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 10 28, 22:52)
Aaagni, labai gražūs, jau toks kruopštus darbas thumbup.gif

Ačiū blush2.gif
o dėl to rašto tai juda jis ten ir pirmyn ir atgal, bet vis pataisau veldama... iš pradžių ilgai glostau, o tik po to kočioju.
Sunku labai juos velti nes stori ir abu iš karto reikia daryt. Delnus kartais ir iki kraujo nutrinu... verysad.gif Ir vis galvoju - na šitie tai jau paskutiniai, bet praeina kiek laiko ir vėl tuos delnus man niežti... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aaagni , galingus darbus dirbi 4u.gif Neįsivaizduoju kiek jėgos reikia nuvelti tuos ilgaaulius doh.gif
Atsakyti
Labas rytas,

kvartetas lotuliukas.gif mano visi seimos vyrai zvejoja, tai net nepagalvojau, kad kas nezinos kas tas vobleris. biggrin.gif karosimi teisingai paaiskino.
Vakar sitas slepetes teciui dovanojau. smile.gif

srauni_upe man tai sluoksna labiau prie sirdies. O ir spalvu grazesniu papuola. Del brangumo, tai taip nepigu. Paskutini syki pirkau virs 3 kg woll lt, tai nuolaida nemenka gavau.

aaagni
4u.gif uz titaniska darba. Nepaliauju stebetis. As tai nesutinku su tokiais uzsakymais, man saves gaila. blush2.gif Bet kitavertus uzsikacialinsi, turesi gera smugi ir ksaire, ir desine. biggrin.gif Juokas juokais, bet tikrai suprantu, kokiu jegu reikalauja nuvelt tokius aulinukus. 4u.gif

Pukus nuo slepeciu, kai reikia, as su skustuvu nuskutu.
Atsakyti