Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(karalyste @ 2010 10 28, 08:28)
Gal sitos foto autore nesupyks bet labai man rupi jusu pasiteirauti kaip padaryti tokius kvadratukus ?

user posted image

Sveikos merginos, iterpsiou savo trigrasi smile.gif
Karalyste, manau butu saziningiausia klausti merginos, kuri gamino sias tapkutes mirksiukas.gif O geriausiai zinoma nekopijuoti, o savo kryprties ieskoti mirksiukas.gif
Atsakyti
as tiesiog norejau suzinoti kaip padaro toki dalyka , nes begalo grazu o cia tokia ir temuke kad gali klausti patarimu blush2.gif soriukas jei kazka izeidziau
Atsakyti
Nu man irgi idomu, kaip kas padaroma. Nieko blogo tame nematau. Dviracio juk neisradinesi. Dauguma technologiniu dalyku yra daroma laisvai. Juk tai neuzpatentuota. Esama tikrai kaikuriu dalyku, kas tarkim atrasta eigoj. Tarkim gOOtes du ar trys viename ir dar jos kedukai. Sita technologija, kiek man zinoma ji pati sugalvojo. Bet nevisiem duota kazka atrast.
O kalbant apie "gumbus" esu albume "1000 Artisian textiles" maciusi kurkas suptilesniu ir graziau iskilusiu "gumbu" biggrin.gif Cia arba suvelti burbuliukai apdeti is virsaus vilna ir vel veliama, arba, manau su adata padaryta ir dar pavelta. g.gif Tikrai nezinau, kaip istikruju, bet as bandyciau daryt taip, jei man noretusi tokio efekto.
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 10 27, 22:33)
znacit...busi veleja thumbup.gif

Sakai bigsmile.gif , ačiū biggrin.gif

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 28, 08:10)
dzūke, tikrai saunios slepetes. bigsmile.gif  O, kaip tavo trecias kasikucis - tobulas buvo?

Ačiū, g.gif kaži ir šlepečių tiek privelsiu kiek esu pripynus wacko.gif

QUOTE(Rettaaa @ 2010 10 28, 09:10)
Vau, kokios grazios slepetes  smile.gif  labai grazios, vaikiskos spalvos ir labai suderintos smile.gif

pati save pataisau uz 15 g mokejau 2 lt.  biggrin.gif

Ačiū, spalvą dukra išsirinko, gėlytės nuo anksčiau turėjau, bumbuliuką sūnus suvėlė - turiu pagalbininką thumbup.gif

Aš kai pirkau 50g,mokėjau 5Lt
Dabar prisipirkus karšinio už 100g vos per 4Lt thumbup.gif - galiu drąsiai praktikuotis.Dėl kokybės nieko negaliu pasakyt, mažokai jį čiupinėjus, bet šis bent jau nedažo, kas anksčiau pasitaikė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 28 spalio 2010 - 12:07
QUOTE(karalyste @ 2010 10 28, 11:18)
as tiesiog norejau suzinoti kaip padaro toki dalyka , nes begalo grazu o cia tokia ir temuke kad gali klausti patarimu  blush2.gif  soriukas jei kazka izeidziau

Nematau nieko bloga bigsmile.gif Nuotrauka skelbta viešam rodymui. Atvirkščiai - reklama tai vėjlėjai bigsmile.gif Tapkytės super
Juk nesakai , kad čia tavo tapkutės, tik paklausei g.gif Viena dailininkė sakė, kad nereikia bijoti mokantis kopijuoti, kopijuok kiek nori - nepadarysi taip pat g.gif
Atsakyti
vaje, kaip permokejau, na tikiuosi bent jau velsis gerai g.gif nes kazkada kai buvau nusipirkusi juodo, na jau taip blogai velesi, lyg tycia... tai visus nervus man istampe doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rettaaa @ 2010 10 28, 13:55)
vaje, kaip permokejau, na tikiuosi bent jau velsis gerai  g.gif nes kazkada kai buvau nusipirkusi juodo, na jau taip blogai velesi, lyg tycia... tai visus nervus man istampe doh.gif

Aš dabar parsisiunčiau iš siūlų oazės( kažkuri adresiuką buvo įkėlus bigsmile.gif ). 1kg - 52,08 litai bigsmile.gif Dar už siuntimą su drauge per pus. Dar nevėliau
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 10 28, 14:19)
Aš dabar parsisiunčiau iš siūlų oazės( kažkuri adresiuką buvo įkėlus bigsmile.gif ). 1kg - 52,08 litai bigsmile.gif  Dar už siuntimą su drauge per pus. Dar nevėliau

idomus atsiliepimai... kai velsi- butinai parasyk kas ir kaip.as irgi uzsisakiau, kad kolege parveztu is ten...
Atsakyti
o tai cia 1 kg, vienos spalvos? ar galima ivairiu spalvu prisirinkti ant 1 kilogramo? ax.gif
Atsakyti
g.gif Siulu oaze gi "latvisku" karsiniu prekiauja, ar ne? Tikrai turi veltis. Esu isbandziuos pernai beveik visas spalvas. Nebuvo bedu.

Va mano paskutines. Dariau teciui dovanu, zvejybine tema. Tikrai nieko ypatingo. Viduj karsinys, ant virsaus du sluoksniai sluoksnos, dazytos silko sruogos. Atskirai nuveliau "vobleriuka", pjoviau pusiau ir priklijavau.

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 28 spalio 2010 - 14:23
trakstbrakst
ir kaip sluoksna su karsiniu?
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 10 28, 15:31)
trakstbrakst
ir kaip sluoksna su karsiniu?

Nu nesipyksta ta sluoksna su karsiniu. Tik karsinio plaukeliai prasiskverbia pro sluoksna. Beje tai nebuvo netiketa, tokio, gal net intensyvesnio efekto ir tikejausi. O jau tarpusavy sukibimas superinis gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti