Sedona, bet tikriausiai ir jau sausi kevalai tinka.? Nes neturiu graikisko riesutmedzio. Bet itariu reikia kiekio nemazo ir pamirkyt netrumpai.
Man labai grazu naturalus dazymas. Kazkaip vilna "neuzmusama". Toki kazkoki siltuma, gyvuma jei naturalus dazai suteikia. Bet mieste tai gan komplikuotas reikalas. Reiks kaime savaitgali koki marmala sutaisyt ir kita savaitgali nusivezus baltas tapkutes pabandyt dazyt Nu labai uzsispirgejau.
Va gal kam pravers.
http://www11.brinkst...ai/augalai.html
kadabra nezinau ar to klausi. Bet kai apkloji vilna sablona. Ji pakocioji keiciant krypti. Vilna siek tiek ( tik siek tiek) susitraukia - kerpi nedidelia skyle ( kad tilptu ranka) isemi sablonus, aptrini sonus ir toliau karstas vanduo su muilu, kociojimas, formavimas. Jau i pabaiga, bet ne paciam gale as koreguoju skyle. Sonai padaromi eigoj, isformuojant slepete. Na ankstesnese temose yra ir video medziagos, kaip daryti tepukus, as neturiu issisaugojus. Velimo pabaigoj, kai vilna kiek sutvirteja, karsto vandens ir muilo pagalba ja "lipdai", tai yra formuoji beveik kaip nori. Teorija yra tik teorija. Reikia praktikos, kad pagautum esme. Sekmes
karalyste, kai fotografuoji tapkutes, patarciau nedet ant tos pacios spalvos, kaip slepetes, medziagos. Labai susilieja ir isplaukia vaizdas.
Sveikos merginos,
tokiu graziu tapkuciu cia privelet
priimkit ir mane su savo tapkem ..is viso esu nuvelusi trejas (pirmosios tai tokios biski lievos)..rodausi antrasias:
http://lt.netlog.com...=1289516#photos
ir treciasias:
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
( nemoku nuotrauku kitaip ikelt)
...cia irgi daug visokiu klaidu, todel labai smagu paskaityti jusu diskusija ir pasimokyti..
..tiesa dar apie dazyma....as kazkada labai seniai daziau medvilnine balta suknele azuolo zieves nuoviru- gavosi nesusakoma raudonai rudai fioletine spalva...man patiko:)
tokiu graziu tapkuciu cia privelet
priimkit ir mane su savo tapkem ..is viso esu nuvelusi trejas (pirmosios tai tokios biski lievos)..rodausi antrasias:
http://lt.netlog.com...=1289516#photos
ir treciasias:
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
( nemoku nuotrauku kitaip ikelt)
...cia irgi daug visokiu klaidu, todel labai smagu paskaityti jusu diskusija ir pasimokyti..
..tiesa dar apie dazyma....as kazkada labai seniai daziau medvilnine balta suknele azuolo zieves nuoviru- gavosi nesusakoma raudonai rudai fioletine spalva...man patiko:)
Vijapinavija visai neprastos tapkytes. O dar jei cia tik pradzia, , tai kas bus toliau? Saunuole.
trakstbrakst, gal tiktų ir tik su kietais kevalais. Mirkyk , geriau minkštame(lietaus )vandenyje, virk , gal palaikyk per naktį tapkutes dažuose.Vis tiek nusidažys , gal tik švelniau.Nes rankos tai būna juodos vien nuo riešutų čiupinėjimo.
O ąžuolų žievė tai suintrigavo Juk dar galima prisigraibyti gamtoje, nebūtina pirkti.
Papildyta:
Ooo, ačiū už straipsniuką apie dažymus
O ąžuolų žievė tai suintrigavo Juk dar galima prisigraibyti gamtoje, nebūtina pirkti.
Papildyta:
Ooo, ačiū už straipsniuką apie dažymus
Dzūke, geras vilnos pajautimas Dukrytei turėtų laaabai patikti tokios spalvos
Ačiū, Sedona,
nejaučiu, aš jos nejaučiu , labai sunku nutaikyt dydį ir formą. Tik tiek guodžiuosi, kad visas veltas šlepetes įmanoma dėvėt, nereikėjo išmest ..........ir noras velt tik didėja
nejaučiu, aš jos nejaučiu , labai sunku nutaikyt dydį ir formą. Tik tiek guodžiuosi, kad visas veltas šlepetes įmanoma dėvėt, nereikėjo išmest ..........ir noras velt tik didėja
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 27, 22:01)
.........ir noras velt tik didėja
znacit...busi veleja
dzūke, tikrai saunios slepetes. O, kaip tavo trecias kasikucis - tobulas buvo? Mano trecios slepetes, manau, uz tavo treciasias prastesnes gal net buvo.
O as pora slepeciu esu i siuksliu vamzdi nuleidus. Labai buvau pikta ir ant saves ir ant vilnos ir ant viso pasaulio.
O as pora slepeciu esu i siuksliu vamzdi nuleidus. Labai buvau pikta ir ant saves ir ant vilnos ir ant viso pasaulio.
Vau, kokios grazios slepetes labai grazios, vaikiskos spalvos ir labai suderintos
na as esu nuo labai seniai uzsipirkusi sluoksnos, bet siuo metu noriu tapkutes velti is karsinio, nusipirkau vienoje krautuveleje uz 15 mokejau 2 lt, cia per brangu ar normalu? Nes siek tiek primirsau kainas vilnos, nes si malonuma buvau atidejusi porai metu
Papildyta:
pati save pataisau uz 15 g mokejau 2 lt.
na as esu nuo labai seniai uzsipirkusi sluoksnos, bet siuo metu noriu tapkutes velti is karsinio, nusipirkau vienoje krautuveleje uz 15 mokejau 2 lt, cia per brangu ar normalu? Nes siek tiek primirsau kainas vilnos, nes si malonuma buvau atidejusi porai metu
Papildyta:
QUOTE(Rettaaa @ 2010 10 28, 09:09)
Vau, kokios grazios slepetes labai grazios, vaikiskos spalvos ir labai suderintos
pati save pataisau uz 15 g mokejau 2 lt.
Gal sitos foto autore nesupyks bet labai man rupi jusu pasiteirauti kaip padaryti tokius kvadratukus ?