Visų tokie nuostabūs darbai, kad nėra net ką pridurti.
Mergaitės, turiu labai didelį prašymą, gal kuri užmatėt zuikio kaukei kepurės vėlimą, gal ką patarsit. Ačiukas
Juperi, juoda iš ėriuko man visad puikiai veliasi
QUOTE(Molė @ 2010 12 06, 11:17)
Visų tokie nuostabūs darbai, kad nėra net ką pridurti.
Mergaitės, turiu labai didelį prašymą, gal kuri užmatėt zuikio kaukei kepurės vėlimą, gal ką patarsit. Ačiukas
na va, mano veltos buvo tokios...
QUOTE(juperi @ 2010 12 06, 10:05)
ale vis tiek man pasakykit- o ne mintis butu biseriuka priklijuot??? pvz, kai nedaug reikia -viena kita karoliuka? ar as cia blefuoju (nors pati irgi su plonyciu valu siuvy-ale kaip zinia -visi tinginiai yra racionalizatoriai )?
nu tarkim tu klijuosi su superglue. Taskas klEjų gausis hgal 5 kart didesnis už karoliuką.. karoliuką uždėsi, dėmė aplink.. Bandyk ten adatos galiuką klijint, tept.. pati prasikeiksi.. karoliukas lips bile prie ko, tik ne prie tos vietos kur reik. Aš čia iš patirties - veltiems angeliukams raudonas širdeles klijavau. Ir ne biserį, didesnį stikliuką..
Be to, užklius kur, nuplyš..gal..
Nu bandyk ir paskum pasakok kaip sekes..))
Papildyta:
jėzuss..kokios kiškinės kepalusos..nešiociau tokiąąąąąąąą..
QUOTE(ra @ 2010 12 06, 11:28)
jėzuss..kokios kiškinės kepalusos..nešiociau tokiąąąąąąąą..
blogiausia yra tai, kad uzsakove dar paprase isvelt uzrasus....( nu , bet...kas moka-tas ir muzika uzsako...
Juperi, ačiukas. Dar mačiau pilką karnavalinių drabužių temelėj. Juperi, o tu čia vėlėi ant trafareto, ar ant baliono kokio. Nesu kepurės vėlusi dar.
QUOTE(Molė @ 2010 12 06, 11:43)
Juperi, ačiukas. Dar mačiau pilką karnavalinių drabužių temelėj. Juperi, o tu čia vėlėi ant trafareto, ar ant baliono kokio. Nesu kepurės vėlusi dar.
niekad nesu velusi ant jokio baliono, tik ant sablono
gali va cia pamatyti visas mano kepses... tik vienos jau senos-pradziamokslines- reiktu ir istrinti, ale laiko truksta
http://juperi.veltin.../kepures?page=0
Juper, nu nysuprantu, kam užrašas.. juk ir taip matos, kad kiškis..
Aš siuvinečiau vilnoniu siūlu grandinėle.. jei jau labai reiktų...
bliam, kokios kepalūšosssssssssssss.. o našlaitės pirmosios...seilėtekis... kažkam labai pasiekė
bliam, kokios kepalūšosssssssssssss.. o našlaitės pirmosios...seilėtekis... kažkam labai pasiekė
QUOTE(ra @ 2010 12 06, 11:50)
Juper, nu nysuprantu, kam užrašas.. juk ir taip matos, kad kiškis..
bliam, kokios kepalūšosssssssssssss..
bliam, kokios kepalūšosssssssssssss..
niegovori...negi pati nesi susidurus su uzsakovu beskonybe??? o kai bandai patart- tai kreivokai paziuri, mislija gal nesugebesi, gal tyngi o as minimalizmo salininke...kuo maziau visko-tuo graziau. Ale, kad tik jiem gerai...
juperi oho kiek kepuriu tu "prikepus". Man tos naslaites isrgi labai jau grazios.
As tai veliau su ragais kepure ir , kad tie ragai stovetu, tai juos tryniau atkirai. Na vaizdelis tai nepadorus buvo man ja darant, nety nuo vaiku norejosi sleptis. Kad butu aiskiau idedu. http://picasaweb.goo...642091768781058 Na is esmes tai galima ir kiskio ausytes panasiai "pastatyti". As dariau iskart toki sablona su ragais, tik ragus storiau klojau ir ilgiau tryniau.
Ai aplamai mane uzsakymai vargina. Issikvepiau visai. Galva tuscia, o vel su rozem juodom arba rudom uzsakyma gavau. A t s i b o d o. Kad taip prigamint ir kazkur visas isstatyt, kad ir per Kazi koki. Patinka perka - nepatinka - viso gero.
As tai veliau su ragais kepure ir , kad tie ragai stovetu, tai juos tryniau atkirai. Na vaizdelis tai nepadorus buvo man ja darant, nety nuo vaiku norejosi sleptis. Kad butu aiskiau idedu. http://picasaweb.goo...642091768781058 Na is esmes tai galima ir kiskio ausytes panasiai "pastatyti". As dariau iskart toki sablona su ragais, tik ragus storiau klojau ir ilgiau tryniau.
Ai aplamai mane uzsakymai vargina. Issikvepiau visai. Galva tuscia, o vel su rozem juodom arba rudom uzsakyma gavau. A t s i b o d o. Kad taip prigamint ir kazkur visas isstatyt, kad ir per Kazi koki. Patinka perka - nepatinka - viso gero.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 06, 12:24)
juperi oho kiek kepuriu tu "prikepus". Man tos naslaites isrgi labai jau grazios.
Blyyyyn, Trakst, kaip tave suprantu... as irgi vakar gavau toki uzsakyma, kad reiktu sleptis po.... sniegu dabar greiciausiai, ale reiks velt... as vizija matau visai kitokia, o uzsakove ne, noriu tokios beskonybes ir VSIO!!! uzas kakoj verkt norejosi
beje, priveltu tapciu turiu- ale gi visi- noriu va tokiu ir va tokiu...o tie ,kurie is dusios ir su Muzos padejimu- netinka
Papildyta:
Nauji namuciai
Sveikutes,
ikeliu jusu teismui savo kelis darbelius:
Kol bandydama veliau tik vaikiskas, viskas atrode daug paprasciau vakar bandziau vyriskas, tai visas sunkumas tas, kad neturiu kurpaliaus, tai man galvosukis, kaip grazia forma suformuot pedos, buvau savo crocsus iskisus vidun, tai tapkes gavos labai placios galvoju reiks slapint ir vel bandyt kazkaip formuot
ikeliu jusu teismui savo kelis darbelius:
Kol bandydama veliau tik vaikiskas, viskas atrode daug paprasciau vakar bandziau vyriskas, tai visas sunkumas tas, kad neturiu kurpaliaus, tai man galvosukis, kaip grazia forma suformuot pedos, buvau savo crocsus iskisus vidun, tai tapkes gavos labai placios galvoju reiks slapint ir vel bandyt kazkaip formuot