Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokianti, labai fainulkos tapkytės thumbup.gif
Atsakyti
Besijuokianti, labai dailųs batukai thumbup.gif
Atsakyti
Besijuokianti 4u.gif jamu tas mėlynas..su tobulai suderintom gumytėm... wub.gif Aš į Tavo suaugusias šlepkes žiūrau žiūrau ir nesuprantu, kaip tokias storas suformuoji.. wub.gif

Juperi, o savo tobulai džinsinėms pirštinėms irgi tik 2 sluoksnius dėjai? Nu man per plonai nors tu ką doh.gif Pirmas kai plonesnes padariau, besimaudama ties riešu tiesiog nuplėčiau blush2.gif sekančios buvo tokios storos, kad pirštų sulenkt nėjo.. lotuliukas.gif Bet užtat kaip šilta dabar būt sniegą kast..
O gal jei tik 2 plonus sluoksnius, tai lekalas 2 kart už leteną didesnis? g.gif

labas rytas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 12 05, 18:40)
Ačiū, Juperi.
Aš kažkaip labai tryzniuoju doh.gif  dėl kokybės. Vis atrodo gal dar patrint, gal dar paglostyt.

Dėk siuvinėjimo ar klijavimo biserio..

labai puikūs, formos nerealios thumbup.gif
pasidalinsiu savo siuvinėjimo patirtim.
visu pirma per adatą veriu dvigubą perlenktą siulą. ne perveriu vieną galą ir pertraukiu,. o veriu perlenktą siūlą - tai yra abu galiukus, tuomet kai imi siūti, galima be mazgiuko užvirtinti - perdūrus per audinį susidaro kilpelė, per kurią perkišus adatą užsitvirtina. bėda, kad reikia arba ilgo siūlo - kad dažnai neverinėt, tai ne visuomet patogu, bet taip lieka mažiau masgiukų, kurių neišvengi siuvinėjimo pabaigoje.
siuvinėjant nebūtinai perdurti visą veltinio sluoksnį - aš paviršiuje pasiuvinėju - tuomet kitoje pusėje nebūna ištampytų siūlų. storas veltinis dėkingas tam reikalui. trečia, na, mazgiukų tai neišvengsi, bet siūlo galą paslepiu irgi pačiame veltinyje, tai yra po mazgiukų padarymo pertraukiu per veltinio sluoksnio vidurį ir nukerpu šiek tiek itempus siūla, kąd jo galiukas grįžtų atgal į veltinuką. tiek tų gudrybių wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 12 06, 10:08)

Juperi, o savo tobulai džinsinėms pirštinėms irgi tik 2 sluoksnius dėjai? Nu man per plonai nors tu ką  doh.gif Pirmas kai plonesnes padariau, besimaudama ties riešu tiesiog nuplėčiau  blush2.gif sekančios buvo tokios storos, kad pirštų sulenkt nėjo.. lotuliukas.gif Bet užtat kaip šilta dabar būt sniegą kast..
O gal jei tik 2 plonus sluoksnius, tai lekalas 2 kart už leteną didesnis?  g.gif

labas rytas smile.gif

Ra,dzie bratuli, nemeluoju- du ir tik du sluoksnius... pirmas kai veliau- tai ir man persisviete vietomis.... toliau vis paprasciau- igudimas ateina su praktika. mirksiukas.gif Lekalas tikru tikriausiai dvigubai didesnis...tik man kazkaip jas nera itin sudetinga velti- kai sutvirteja- tai ant ranku uzsimovus- trinu, lyginu...
dabar turiu uzsakyma juodom, uzsakiau "mazas eriukas"- tai nezinau kaip velsis- bijau as tos juodos kaip velnias kryzelio doh.gif

o "dzinsines" - gavosi tobulos...galiu pasidziaugt, labai lygiai issiklojau, jokiu prasisvietimu... thumbup.gif
Atsakyti
Linad, aga, as irgi pavirsium siuvinejuu ir kažkaip man nekilo problemu.. Visad tik nervyja, kai reikia mazgą tokio plonumo valo gale užrišt.. MB vis galvoja, kad aš ore kažką "buriu"..tusčiom rankom.. doh.gif Aš dažnai mazgą (nu koks gi ten valo mazgas..be lupos nelabai ir įžvelgsi) lauke palieku ir toj vietoj karoliuką įsodinu taip jį paslėpdama .. ax.gif

Juperi, antra ar trečia savaitė veliu iš ėriuko juodos (turiu tokį afygienai didelį užsakymą) - nesiskundžiu.. Vat rusva iš Veltinio namų šį kartą tokia, kad du šalius tiesiog išmečiau.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 12 06, 10:26)
Juperi, antra ar trečia savaitė veliu iš ėriuko juodos (turiu tokį afygienai didelį užsakymą) - nesiskundžiu.. Vat rusva iš Veltinio namų šį kartą tokia, kad du šalius tiesiog išmečiau..  doh.gif

Aciu, kad nuraminai...o tai bijau juodos, labai labai
Atsakyti
Ačiū, moteros, labai.
Linada, ačiū, kad pasidalinai. Bandysim kažką pritaikyt 4u.gif .

Dėl formos, aš naudoju kurpalius, bet ant jų ne tik formuoju, o su jais ir džiovinu. Pastebėjau, kad karšinys daug lygiau sugula, kada nebūna jokių gręžimo/spaudimo judesių. Tiesiog į tokias visas varvančias kišu kurpalius, labai švelniai apspaudau ir visas šlaput šlaputėles džiovinu. Džiūsta taip ilgai, bet išdžiuvus nereikia jokiu skutimų, plaukelių karpymų.
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 12 06, 09:26)
Linad, aga, as irgi pavirsium siuvinejuu ir kažkaip man nekilo problemu.. Visad tik nervyja, kai reikia mazgą tokio plonumo valo gale užrišt.. MB vis galvoja, kad aš ore kažką "buriu"..tusčiom rankom..  doh.gif Aš dažnai mazgą (nu koks gi ten valo mazgas..be lupos nelabai ir įžvelgsi) lauke palieku ir toj vietoj karoliuką įsodinu taip jį paslėpdama .. ax.gif

Juperi, antra ar trečia savaitė veliu iš ėriuko juodos (turiu tokį afygienai didelį užsakymą) - nesiskundžiu.. Vat rusva iš Veltinio namų šį kartą tokia, kad du šalius tiesiog išmečiau..  doh.gif

o galima ir prieš veriant į adatą siūlą, ant siulo karoliuką, tada abu galus per adata, tuomet išvis jokio mazgo nereikės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 06 gruodžio 2010 - 09:49
Labas rytas,

Besijuokianti labai grazus batukai ir tikrai pagirtinas kruopstumas. thumbup.gif wub.gif O gumytes taip jau kazkur maciau... biggrin.gif

Na as ir siunu ir pasiuvineju ir sitaip tikrai i galva tu mazgiuku neimu irnesakyk.gif . Gale siula per siula prakisu, duriu su adata i ikita puse ir nukerpu. O pradzios mazgelio vidinej slepetes pusej, labai tikiu niekas su padidinamuoju stiklu neieskos. Esu siektiek chalturinus pas Lietuvos mados guru J.S. Tai nieks ten nei i mazgelius nei i siulelius is isvirkscios puses tikrai labai jau neziuri . Jei yra, kaip paslept ar uzmaskuot. O vilna tai aplamai taip istrizai duriu panasiai i ta vieta kur adata islindo, gaunasi ir tvirtai ir nelabai ten kas ir matosi, o jei koks siulas ir yra, tai del to nelabai kvarsinu sau galvos. Na tokios smulkmenos rupi tik paciam gamintojui. Turiu keleta Indisku rubu, karoliukais pasiuvinetu, tai ten aplamai is kitos puses siulu voratinkliai, o man tai nesiojant kazkaip ir dzin. blush2.gif

Atsakyti
ale vis tiek man pasakykit- o ne mintis butu biseriuka priklijuot??? g.gif pvz, kai nedaug reikia -viena kita karoliuka? ar as cia blefuoju (nors pati irgi su plonyciu valu siuvy-ale kaip zinia -visi tinginiai yra racionalizatoriai mirksiukas.gif )?

Mielosios, tos kurios veliate aulinius veltinius... mano galva neisnesa kaip jus vidu pedos isformuojate???? cia jau ko gero be kurpalio ni ni...? schmoll.gif juk viduj reikia pratampyti, paformuoti...rankos netilptu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 06 gruodžio 2010 - 10:14
sveikos auksarankes, ieskau kuri galetu parduoti ar nuvelti mergaitei aulinukus-tapukus 33 d.
pasiulymu lauksiu i A.Z
Atsakyti