Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

ai, nu bus ne į temą, bet aš greit - lekalas gal per pusę didesnis, nei kepalūša, 5 sluoksniai sluoksnos iš abiejų pusių, kočioji kol susikabina (jei ilgiau - matysis siūlės). Mauni ant kamuolio ir trini.. Paskui mauni ant mažesnio kamuolio ir trini..paskui ant galvos apimties kamuolio ir vėl trini. Arba metį į skalbenkę smile.gif)))))))))))))
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 12 05, 14:53)
ai, nu bus ne į temą, bet aš greit - lekalas gal per pusę didesnis, nei kepalūša, 5 sluoksniai sluoksnos iš abiejų pusių, kočioji kol susikabina (jei ilgiau - matysis siūlės). Mauni ant kamuolio ir trini.. Paskui mauni ant mažesnio kamuolio ir trini..paskui ant galvos apimties kamuolio ir vėl trini. Arba metį į skalbenkę smile.gif)))))))))))))

Esu tik pirciai kepures velus. Tai dejau po 4 sluoksnius. Aisku vilna vilnai nelygu. As naudojau shetlanda, tai buvo storoka... Kazi 5 sluoksniai nedaugoka? Nu gal jei is 18 mikronu daryt... Seip panasiai dariau. Tik mano tokios visokios su ragais buvo, tai cackinimusi daug gavosi. lotuliukas.gif Nenoriu as kepuriu velt... blush2.gif
Atsakyti
nu nzn, gal mano sluoksniai plonesni g.gif bo kartą braškę vėliau iš 4, tai man aiškiai per plona pasirodė ..

tai tas - kiek sluoksnių kloji šlepkėms - 8, yra labai sąlygina.. Bet man geras atsispyrimo taškas smile.gif))
Pamenu kažkurioje temoje Doseth sakė - aš visur dedu tik 2 sluoksnius. Tik jų storis skiriasi.. Ale man vis atrodo, kad jei nustorinsiu, bus negražūs šonai, labai matysis sujungimai.. tai aš dedu sluoksnį, apgaubiu, apverčiu, dedu kitą, apverčiu, apgaubiu...

noriu su ragais pabandyt, bet visus bandymus atidėjau sausiui, bedarbiam mėnesiui.
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2010 12 05, 13:53)

aš dukrai vėliau ant baliono užmovus ax.gif pripučiau balioną iki apimties pora cm didesnės nei galva. Nes turimi kamuoliai arba smarkiai didesni arba mažesni nei galva.
Atsakyti
Sveikos, norejau pasiklausti kiek sluoksniu darot darydamos slepetes? Kiek panasiai reikia gramu vilnos - 40 dydzio slepetems?
Atsakyti
QUOTE(cccitrin @ 2010 12 05, 16:05)
Sveikos, norejau pasiklausti kiek sluoksniu darot darydamos slepetes? Kiek panasiai reikia gramu vilnos - 40 dydzio slepetems?

Ar Jūs temą nors kiek skaitėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 12 05, 17:20)
Ar Jūs temą nors kiek skaitėt g.gif

Skaiciau, ir labai daug, bet tiesiog nerandu... vienos raso, kad reikia 250 g, kitos maziau, bet kiek tas maziau - neaisku...
Atsakyti
240g arba 250g būtų pats tas didis.gif, tik tiksliai negaliu pasakyt, kiek laiko reika velt unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 05 gruodžio 2010 - 16:30
O aš su vaikiškom užstrigau, jau pradeda atsibost smile.gif . Ne velt aišku biggrin.gif , tik vaikiškos. Nors iš kitos pusės malonu jas kažkaip daryt.
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Besijuokianti,
labai dailu, kruopstu ir kokybiska thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, Juperi.
Aš kažkaip labai tryzniuoju doh.gif dėl kokybės. Vis atrodo gal dar patrint, gal dar paglostyt.

Dėk siuvinėjimo ar klijavimo biserio, aš tai siuvu, bet man problema siūlų galiukai. Jei skaidrus valas arba stiprus sintetinis siūlas (turiu tokį, kurio aš nesugebu nutraukt), jo galai labai nenori "slėptis, kažkaip praslįsta - mazgelį sunku padaryt. Jei storesnis siūlas - mazgai nervina mane. Man veltinyje ir iš vidaus gražu turi būt, todėl kažkaip vengiu to siuvimo. Dabar sumasčiau, kad iš karto įvelt biserį ant siūlo suverto, kad tų galų/mazgų nebūtų, bet dar neišbandžiau smile.gif .
Atsakyti
Labai dailūs visi batukai 4u.gif Atrodo, nė dulkelės nereikalingos ant jų nėra.
Atsakyti