Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 05, 09:09)
žolele[/b], zinau, kad ta "tarka" yra gerai, bet is kur ja gaut. Ot *****. Tu gal jiems paskambink koki pirmadieni, jei vilnos negausi.  unsure.gif Jei ka brukstelk. Ziuriu butu greiciau buve jei buciau tau nupirkus ir issiuntus. Penktadieni buvau vilnos pasipildyt pas juos.  doh.gif

Man Ingos Monikos tapkės irgi thumbup.gif . O kol neturėjau metalinės „tarkos", vyras jaunystėj (nes jis irgi padėdavo vystyklus skalbt) buvo išdrožęs medinę (pasilengvino skalbimą). Žinok, naudojau kol nusitrynė tas medžio rievėtumas ir nupuvo kojelės. Vėliau mamos paliko metalinė. Krisk SB į glėbį ir išdroš. mirksiukas.gif Manau, kad ir su el. pjūklu pradžią galima padaryt, o vėliau pridailint. Tik neprisimenu iš kokio medžio buvo drožęs g.gif . Lengviausiai drožti iš liepos ir drebulės.
Atsakyti
Patiko man ant sniego fotografuot biggrin.gif

user posted image

Atsakyti
Sagdo armija tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sekmadienio darbelis... Jeans style

user posted image
Atsakyti
koks idomus dekoras tarsi skara thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2010 12 05, 13:56)
koks idomus dekoras tarsi skara  thumbup.gif

o as maniau, kad bus panasu i stilizuota eglute...turiu minciu "ant sakeliu" biserio pasiuvinet.

beje , kaip jus darot? ar klijuojat biseri, ar prisiuvat? esu girdejus ir tokiu ir tokiu variantu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 05 gruodžio 2010 - 13:04
QUOTE(juperi @ 2010 12 05, 13:58)
o as maniau, kad bus panasu i stilizuota eglute...turiu minciu "ant sakeliu" buserio pasiuvinet.

beje , kaip jus darot? ar klijuojat biseri, ar prisiuvat? esu girdejus ir tokiu ir tokiu variantu

Gal patikimiau prisiut, bent jau as taip manau smile.gif
Atsakyti
juperi, pirštinės fantastiškos bigsmile.gif nors man irgi į moters siluetą apgobtą skraiste čia panašiau, nei kad į eglutę g.gif
Atsakyti
sagdo kaip pabire saldainiukai ant sniego. bigsmile.gif

juperi jau siandien spejai nuvelt. bigsmile.gif Saunuole. thumbup.gif

As visa ryta dailinau tas penkias. Vienu net dekora nulupau ( ivelta lina), tada siuvau prie slepetes kita, nes taip dazai issiplove... doh.gif , kaip murzinas atrode, mano tas geliukas. Kaip keista, jau tokias esu darius ir su tuo linu, bet taip nebuvo nutike pirma kart. g.gif Tai laukiu atsakymo, nusiunciau visa armija paskubom ant spinteles nufotkinus. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2010 12 05, 09:27)
Patiko man ant sniego fotografuot  biggrin.gif

Malonu ir žiūrėt į tokius gražius batukus wub.gif

juperi pirštinės thumbup.gif , man patinka tokie dekorai - bilekas, kiekvienas įžiūri savaip biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 05 gruodžio 2010 - 13:24
user posted image

nežinau a čia matos, bet aš riešines biseriuoju jį prisiūdama plona zylkute (ar kaip ji lietuviškai vadinasi.. g.gif ) Aš ir šalius pasiuvinėju, ir net vienintelės mano veltos šlepkes buvo dekoruotos karoliukais.. wub.gif aš, matyt, jų manjakė ..net jei kartais tas siuvinėjimas užima daugiau laiko, nei pats vėlimas.. doh.gif

veliu šiuo metu riešines ir galvoju - mažu reikia nykščiui skylę pabandyt daryt... Kuri "matavotes" su skyle ir be - kurios patogesnės? g.gif

dabar dėl tarkos - pagooglinkit antikvariatus. Dėkit skelbimą SM antikvariato skyrely. Aš taip padariau prieš metus - turiu dvi tarkas tongue.gif ir kainos proto ribose. Iš SM nupirkau už 12 ar 15. o iš vieno antikvariato Kaune - už 30. Na be proto gera pagalbininkė smile.gif))
Atsakyti
ra grazuuuu.... Labai mielas ir praktiskas komplektukas. thumbup.gif

as turiu isipareigojima mazuliui vienam kepuriuka padaryt ir brolis "su ausi" uzsiprase. Nu nilabai as moku kepures daryt... blush2.gif
Atsakyti