Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

o-pa-pa labai faina, turetu but viskas gerai. Karsinys tam reikalui tikrai tiks.

Mole as su superglue klijuoju burbuliukus. Aplamai stengiuosi nieko neivelinet su adata i slepetes. Man su laiku toks dekoras vistiek atsipesioja. Tai arba priklijuoju arba prisiunu kazkokia detale. O sluoksna, kiek as suprantu - sausam velimui aplamai nelabai tinka g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 03, 10:57)
o-pa-pa labai faina, turetu but viskas gerai. Karsinys tam reikalui tikrai tiks.

Mole as su superglue klijuoju burbuliukus. Aplamai stengiuosi nieko neivelinet su adata i slepetes. Man su laiku toks dekoras vistiek atsipesioja. Tai arba priklijuoju arba prisiunu kazkokia detale. O sluoksna, kiek as suprantu - sausam velimui aplamai nelabai tinka  g.gif

As isivaizduoju kad su sluoksna paprasciau butu,bet man kaip tik norisi karsinio,tos kitokios teksturos ax.gif jei igyvendinsiu tai,ka sugalvojau butinai pasirodysiu smile.gif
Atsakyti

Mole as su superglue klijuoju burbuliukus. Aplamai stengiuosi nieko neivelinet su adata i slepetes. Man su laiku toks dekoras vistiek atsipesioja. Tai arba priklijuoju arba prisiunu kazkokia detale. O sluoksna, kiek as suprantu - sausam velimui aplamai nelabai tinka  g.gif

Ačiukas didelis hi.gif
Atsakyti

Kazkuriam interneto platybiu video maciau veliant sausu budu kamuoliukus ir juos dekoruojant sluoksnos juostelemis. Bent jau ten viskas gavosi labai graziai. Bet man sluoksnos juostele nelabai kaip isivele, ji tiesiog issisluoksniavo durio vietose.

o-pa-pa, ikelt foto, as irgi veliau su tokiu darbeliu visai ne i tema sioje temoje pasirodysiu, gal neisvarys moderatores smile.gif
Atsakyti
kadabra,ikelsiu kai turesiu ka kelt,viskas padaryta,bet....galvoje biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(o-pa-pa @ 2010 12 03, 11:25)
kadabra,ikelsiu kai turesiu  ka kelt,viskas padaryta,bet....galvoje biggrin.gif  biggrin.gif

graziai cia parasei biggrin.gif .
Sekmes tau, ir, kad gautusi graziau nei mintyse 4u.gif
Atsakyti
sveikos auksarankes, ieskau kuri galetu parduoti ar nuvelti mergaitei aulinukus-tapukus 33 d. vilniuje.

pasiulymu lauksiu i A.Z
Atsakyti
Trakšt, aš irgi vienas baltas dariau, ir padas taip pat užtepus lateksu pagelto.
Blogiausia, kad mano vaikai nusižiūrėję į mamą susideda tapkes ir daro fotosesijas, su vaikiškais fotikais fotkina. Tai apkaltinau juos, kad ištepė, nors įtariau, kad čia ne jų darbas doh.gif .
O manęs irgi priprašė visokių tapkių pridaryt, aš kažkiap stengiuos kuo labiau kokybiškas, nei gražias. Ir net jei gražios, bet man atrodo, kad plonos ar dar kažkas ne taip negaliu atiduot.
O vakar kaip tyčia, tokias gražias oranžines indiškų spalvų susidėliojau, ir nesivėlė. Kiek veliu, tiek kažkokiais kuokštais vilna eina. Dar taip nėra buvę, būna blogai veliasi, ne taip traukiasi, lieka pasišiaušiusios, bet kad kuokštais eitų, dar nebuvo... Gal pavargau doh.gif
Sėkmės visoms 4u.gif
Atsakyti
JAI ir JAM

user posted image

user posted image

blush2.gif
Atsakyti
sagdo, labai linksmos tapkytės bigsmile.gif

kad prakalbot apie lateksą, tai paklausiu - kuom jį tepat ant padukų? tepiau paprastu teptuku, ale kad apsivėlė jo plaukeliai tuo lateksu, neišsiplovė, tai po vienų tapkių nutepimo teko jį mesti lauk.
Atsakyti
as tepu teptuku kur plaukus dazau smile.gif sintetinis turi buti.. ir gerai isplauti is kart po naudojimo..
Atsakyti
As tai saviems baciukams ne lateksu bet permatomu silikonu padus istepiau... nes MB papasakojau, kad tiems batams butinas silikoninis padas.... tai jis ir pasistenge, tik po poros savaiciu perskaiciusi pamaciau, kad ne silikona, o lateksa naudojate... as paprasciausiai sumaisiau tuos pavadinimus blush2.gif doh.gif Bet gavosi labai gerai... neslista, nors uztepiau tik viena sluoksni.
Atsakyti