Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Aciu visoms 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ra dabar langu nelabai beisplausi. Sala iskart lotuliukas.gif
O jei taip vasara pasidaryt kazkoki velimo simpoziuma kaime... gal ir visai realu... Ir lagus zaadno mismazgotum. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 01, 14:35)
Aciu visoms  4u.gif  4u.gif  4u.gif
ra dabar langu nelabai beisplausi. Sala iskart  lotuliukas.gif
O jei taip vasara pasidaryt kazkoki velimo simpoziuma kaime... gal ir visai realu... Ir lagus zaadno mismazgotum.  bigsmile.gif

nu jau!! RA valytu su automobiliniu zieminiu langu valikliu...neuzsala ne per kur! tongue.gif
Atsakyti
Siūlau savo kaimą vidur miesto smile.gif))) tiesa, Šiauliuose... Bet ot čia vietos.. ot smagu būt..

ale pala.. kaip aš tada Tau langus mazgosiu.. g.gif

po liubomu trauk mane sąrašan smile.gif)) keliais šliaušiu kur pasakysi... ax.gif
Atsakyti
aš vis tyliai čia pasigrožiu jūsų darbeliais blush2.gif kartais ir žodžių nėra apsakyti tam rankomis padarytam grožiui ax.gif

noriu paklausti. Nuvėliau vaikams tapkytes. Paprastas, iš karšinio ir gan plonas. Iš pažiūros susivėlė tvirtai, bet po poros savaičių aktyvaus dėvėjimo "prasidėvėjo" pirštai doh.gif Kas kaltas? ar tai reiškia, kad per plonos ar blogai suvėliau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2010 12 01, 16:05)
aš vis tyliai čia pasigrožiu jūsų darbeliais  blush2.gif kartais ir žodžių nėra apsakyti tam rankomis padarytam grožiui  ax.gif

noriu paklausti. Nuvėliau vaikams tapkytes. Paprastas, iš karšinio ir gan plonas. Iš pažiūros susivėlė tvirtai, bet po poros savaičių aktyvaus dėvėjimo "prasidėvėjo" pirštai  doh.gif Kas kaltas? ar tai reiškia, kad per plonos ar blogai suvėliau?  g.gif

jeigu pati sakai, kad susivele tvirtai-tai bus tik per plono issiklojimo priezastis. O pirstai -tai ta vieta kuri ir taip intensyviausiai lieciasi, trinasi i tapkute.
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 01, 15:20)
jeigu pati sakai, kad susivele tvirtai-tai bus tik per plono issiklojimo priezastis. O pirstai -tai ta vieta kuri ir taip intensyviausiai lieciasi, trinasi i tapkute.

na kad tvirtai susivėlė sprendžiu iš to, kad bandant tempti, jos nesitampo.
Nu vadinasi negalima taupyt vilnos ir reikia daryti storesnes.
Atsakyti
QUOTE(Nuska @ 2010 12 01, 16:29)
na kad tvirtai susivėlė sprendžiu iš to, kad bandant tempti, jos nesitampo.
Nu vadinasi negalima taupyt vilnos ir reikia daryti storesnes.

Tavo vietoje daryciau ir truputeli ilgesnes, kad pirstukai taip nesiliestu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 01, 11:34)
Ankstyvas rytas, lauke beveik -20, as fotografuoju slepetes.

Man reikia fotoaparato frusty.gif: Tobula trakst. TOBULA wub.gif
Atsakyti
Trakst nuo tokiu tapciu akyse net raibsta blink.gif neapsakomai grazu, nerealu , nepakartojama, nuostabu ...truksta zodziu ...
Atsakyti
su manuoju sugadintu tik tokia kokybe nuotraukyciu beissispaudzia.. net i lauka eit neverta smile.gif o ir tapuku kokybe ne kaip trakst smile.gif trakst lenkiu galva - super super duper:)
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inga-Monika: 01 gruodžio 2010 - 22:41
Inga-Monika geros tavo tapkutes. thumbup.gif

Šelma rasyk laiskus kaledu seniu. Senai savo tapkeles berodei jau... mirksiukas.gif
Atsakyti
trakstbrakst - kokios pastangos dėl foto, net šuns biggrin.gif o roželės iš atskirų lapelių susuktos? nuostabios.

Inga-monika kokie nuotaikingi kutosiukai thumbup.gif:
Atsakyti