Na jei nori igrust ta kurpaliu i tapke, o niekaip neiseina, tai nuemi kelti, uzmauni veltini ir tada dedi ta kelti. Kartais buna taip. Nezinau ar as cia aiskiai. Nu taip lengviau pratemt...
Man pirmas blynas gavosi neprisviles ir jau padovanotas.Tik ten kur matosi raukšlelė bandžiau su gariniu lygintuvu padaryt forma kitokia , bet tokios formos kai padariau labai negražiai atrodė nuotraukose, tai teko ištiesint
Ankstyvas rytas, lauke beveik -20, as fotografuoju slepetes. Sune isispyrus traukia mane namo ir ziuri, kaip i nevisai normale. Bet ar galiu istaikyt geresni laika, kai kylant saulei, jos spindulius pagauna auksines mochero gijos, o azurines rozes itin graziai atrodo...
trakstbrakst , ale šitų kas per grožis tapukų Kaip man patinka su gėlėm tokiom gražiom Vienu žodžiu be galo gražu ,sėdžiu ir grožiuosi .....ir kaupiuosi,kaupiuosi darbui
Ankstyvas rytas, lauke beveik -20, as fotografuoju slepetes. Sune isispyrus traukia mane namo ir ziuri, kaip i nevisai normale. Bet ar galiu istaikyt geresni laika, kai kylant saulei, jos spindulius pagauna auksines mochero gijos, o azurines rozes itin graziai atrodo...
O as vis padarau ir parinuosi... Gal geles per dideles sykart gavosi...? Gal auksiukai uzsakovei nepatiks...? Nu padrasinot. Nusiunciau fotkes klientei, laukiu, kaip patiks...
O as vis padarau ir parinuosi... Gal geles per dideles sykart gavosi...? Gal auksiukai uzsakovei nepatiks...? Nu padrasinot. Nusiunciau fotkes klientei, laukiu, kaip patiks...
Trakšt... blyn...net atsilošiau iš netikėtumo.. nieko gražesnio nesu mačius.. Žinai kaip būna, kai kažką TOKIO pamatai ir šiurpuliukai kūnu perbėga? Nu va.. orgealinis pasitenkinimas, vnž.
kada kada ten pas Tavi reik važiuot langų plaut???? Ir KUR???
už kylančią saulę gražiau nieko negali būt..nebent besileidžianti.. visos foto ir, žinia, darbai tada atrodo neįtikėtini..
(jau turiu trejus kurpalius, tiesa, vaikiškus..tuoj tuoj bandysiu (nu kažkur po Kalėdų)..a jau kaip noriu, kaip noriu..)