Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 30, 17:33)
Na jei nori igrust ta kurpaliu i tapke, o niekaip neiseina, tai nuemi kelti, uzmauni veltini ir tada dedi ta kelti. Kartais buna taip.  mirksiukas.gif Nezinau ar as cia aiskiai. Nu taip lengviau pratemt...

Aiskiai. Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2010 11 17, 13:13)
Man pirmas blynas gavosi neprisviles ir jau padovanotas.Tik ten kur matosi raukšlelė bandžiau su gariniu lygintuvu padaryt forma kitokia , bet tokios formos kai padariau labai negražiai atrodė nuotraukose, tai teko ištiesint  blush2.gif

user posted image

O čia dar riešinės šviežutėlės  ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Fantastika!!! bigsmile.gif kiek kainuotu tokios riesines? rolleyes.gif
Atsakyti
Ankstyvas rytas, lauke beveik -20, as fotografuoju slepetes. Sune isispyrus traukia mane namo ir ziuri, kaip i nevisai normale. doh.gif Bet ar galiu istaikyt geresni laika, kai kylant saulei, jos spindulius pagauna auksines mochero gijos, o azurines rozes itin graziai atrodo...

user posted image

user posted image
Atsakyti
trakstbrakst...nienerviruj lotuliukas.gif blyn.... eiciau su tokiom ir i pobuvi...dievaz doh.gif
Atsakyti
trakstbrakst , ale šitų kas per grožis tapukų wub.gif wub.gif wub.gif Kaip man patinka su gėlėm tokiom gražiom wub.gif Vienu žodžiu be galo gražu wub.gif ,sėdžiu ir grožiuosi .....ir kaupiuosi,kaupiuosi darbui blush2.gif
Atsakyti
Pritariu ir as nu tobulai tobulai nei vienos tapces nemaciau kad butu padarius pro sona wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 12 01, 11:36)
trakstbrakst...nienerviruj  lotuliukas.gif  blyn.... eiciau su tokiom ir i pobuvi...dievaz doh.gif

Aš irgi, aš irgi bigsmile.gif Kokia spalva, koks grožis wub.gif

Dar mačiau veltinis.lt aaagnytės batus thumbup.gif
Nu varot merginos grožius thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 01, 10:34)
Ankstyvas rytas, lauke beveik -20, as fotografuoju slepetes. Sune isispyrus traukia mane namo ir ziuri, kaip i nevisai normale.  doh.gif  Bet ar galiu istaikyt geresni laika, kai kylant saulei, jos spindulius pagauna auksines mochero gijos, o azurines rozes itin graziai atrodo...

wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Oi aciu blush2.gif

O as vis padarau ir parinuosi... Gal geles per dideles sykart gavosi...? Gal auksiukai uzsakovei nepatiks...? Nu padrasinot. Nusiunciau fotkes klientei, laukiu, kaip patiks... ax.gif

Va cia daugiau situ tapkuciu fotkiu yra. Man taip grazu, kai tie saules spinduliukai auksiukuose zaidzia... http://picasaweb.goo...igita/RozeRuda#
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 12 01, 11:59)
Oi aciu  blush2.gif

O as vis padarau ir parinuosi... Gal geles per dideles sykart gavosi...? Gal auksiukai uzsakovei nepatiks...? Nu padrasinot. Nusiunciau fotkes klientei, laukiu, kaip patiks...  ax.gif

Va cia daugiau situ tapkuciu fotkiu yra. Man taip grazu, kai tie saules spinduliukai auksiukuose zaidzia... http://picasaweb.goo...igita/RozeRuda#

Jetau, jetau hi.gif irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 01 gruodžio 2010 - 11:18
trakšt, fainos fainulkos fainiausios.
rodyk kitas biggrin.gif
Atsakyti
Trakšt... blyn...net atsilošiau iš netikėtumo.. nieko gražesnio nesu mačius.. Žinai kaip būna, kai kažką TOKIO pamatai ir šiurpuliukai kūnu perbėga? Nu va.. orgealinis pasitenkinimas, vnž.

kada kada ten pas Tavi reik važiuot langų plaut???? Ir KUR???

už kylančią saulę gražiau nieko negali būt..nebent besileidžianti.. visos foto ir, žinia, darbai tada atrodo neįtikėtini..

(jau turiu trejus kurpalius, tiesa, vaikiškus..tuoj tuoj bandysiu (nu kažkur po Kalėdų)..a jau kaip noriu, kaip noriu..)
Atsakyti