Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Besijuokianti, jau kokie švelnūs ir gražūs thumbup.gif
Čia karšinys? Kiek sluoksnių dėta? Aš noriu nusivelti gana storas, bet kažkaip vis paploninu g.gif
Atsakyti
Mole, ačiū.
Taip čia karšinys iš siūlų oazės.
Sluoksnių nepasakysiu kiek dedu. Aš orientuojuosi į svorį. Kadangi svarstyklių neturiu tai iš akies. Iš tikro išsivynioju turimą ruloną ir maždaug pagal ilgį pasidalinu į tiek dalių, kiek svorio man reik. Tuos vandeninės spalvos buvo pusė kg, tai apie pusę (apie 250 gr) jos ir sudėjau. Bet čia mažas (36) dydis. Man nuo 38 dydžio kažkaip norisi jau virš 250 gr., o jei vyriškos tai 300 gr ar net virš. Tada gaunąsi toks labai smagus storis, šiltos, minkštos, bet ir ne per storos.
Atsakyti
Labas rytas,

mano paskubom fotkintos, dar pries savaitgali darytos, vyriskos "daigas"
user posted image

Žolele smagu cia susitikti 4u.gif

Visai neprasti tepukai. O, kad siuliu nebutu tai sonus trint reikia isemus sablona, tokiais tudesiais, kaip skalbisant rankomis. Nepergyvenk, toliau bus lengviau, kai pagausi esme. O, zinok, net ir pati kruciausia veleja turi savo broko deze. biggrin.gif Kaip pirmiems darbeliams tai tikrai labai daug zadanti pradzia. thumbup.gif

Besijuokianti tos melvai zaldsvos labai mielos. bigsmile.gif
Atsakyti
aš dar neišbandžiau kurpalių savų, bet labai rūpi, bet neturiu kada, bet kadanors biggrin.gif
o jūs čia tuos 250 vienai tapkutei? ar abiem? aš kadais savas svėriau tai viena apie 80 gr. bet jos plonokos, lanksčios minkštos, bet gerai suveltos ir ilgalaikės biggrin.gif
vėliau pirštines savaitgalį iš alpakos vilnos thumbup.gif: labai įdomi, tokia slydi, ir man toks vaizdas kad išsišers ji, plaukuota gavosi, su pūku nemažu. kol vėliau ir muilas ir rankos plaukuotos buvo biggrin.gif
bet užtat nepaskyčiau kad patogus daiktas ir labai šildantis. gal reikia atitaikyti tą dydį, nes savo rankom veltos man per siauros lyg ir dėl to aptemptumo jausmo lyg nešildo rankų, kaip kad būna su per mažais batais. tai užsidėjau šiandiena didesnes alpakines. nors suveltos maximum, jaučiasi, kad vėjelis per jas košia. trumpam naudojimui - mikriukas namai-darbas-mikriukas-namai, gal ir tinkamos, bijau rizikuot ilgesniom kelionėm.
gal kas nešiojat? man labai įdomūs visokie pastebėjimai būtų. nes pvz autobusuoses baisiai nepatogu - nesukimba su vamzdžiu biggrin.gif už kurio laikytis, slysta rankos siaubingai biggrin.gif kokios odinės "saugesnės"
tik baisiai smagu tokias dėvėti dėl kitų priežasčių - savo, veltos, ypatingos wub.gif
Atsakyti
Linada, 250 gr. aš dviem tapkiukams sudedu. Šiaip, manau, gali būti ir plonos tvirtos. Čia ne kažkokios super kokybės požymis, kad storos, tiesiog kaip kam patinka. Man asmeniškai amžinai kojos šąla, todėl storos man patinka, be to jos minkštesnės.

O dėl alpakos - aš vėliau pernai riešines sau. Pradžioj buvo pirštinės, bet man buvo baisiai nepatogu, tai nukirpau eigoj pirštų galus ir padariau riešines. Vis tiek nepatogu. Ir tikra tiesa - šalta su jom.

O man be visa to, dar ir kanda ta alpaka baisiai. Prie tų pirštinių/riešinių dar ir toks ale skariukas buvo suveltas, tai ant kaklo net negaliu jo rišti, rankoms dar pusė bėdos, o kaklui kažkas baisaus. Įvertinant kainą, nesupratau kam ta alpaka iš vis reikalinga, tapkėms/rankinėms per brangu, šalikėliams per šiurkšti. Taip ir mėtosi namie ne taip mažai dar tos alpakos...

Traškt brakšt, simpatiškos vyriškos 4u.gif . Man vienas reik suvelt, bet vis atidėlioju, 43 dydis, o su dekoru visai galvoj tuščia.
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 29, 08:07)
Žolele, man tai lyg dar pavėlimo tavo tapukams norėtųsi. Nors kartais tokį purumą duoda vilna, o kartais apgauna fotikas smile.gif . O kur baltuoja, galima su adatėle vėlimo pabadyt, ir dar gerokai pavelt, pamėtyt, karšto/šalto vandens procedūras padaryt. Ypač jei dideli stipriai gavos. Be to, kartais tapukams išdžiuvus, jie pakartotinai daug geriau velias. O šiaip kaip vienos pirmųjų, tai visai neblogos.

Ačiū už patarimus 4u.gif Kažks labai keistas karšinys buvo. Lyg ir nebesivėlė, tik slinko tokie ilgi plaukai. Na bet turbūt dėl neįgudimo taip gavosi. Džiaugiuosi, kad nereikėjo visiškai į kapmą numest, vistik nešiot galima po namus. blush2.gif
Kokios gražios jūsų tapkutės wub.gif Taip lygiai nuveltos, storos. Man geriau nuo vienspalvių būtų pradėt, o aš puoliau iškart į dvispalves.
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 29, 09:38)
Žolele smagu cia susitikti  4u.gif
Nepergyvenk, toliau bus lengviau, kai pagausi esme. O, zinok, net ir pati kruciausia veleja turi savo broko deze.  biggrin.gif Kaip pirmiems darbeliams tai tikrai labai daug zadanti pradzia. thumbup.gif

Ačiū dar kartelį už patarimus. 4u.gif Trakšt dėka aš ir pabandžiau velti, nes labai jau gražios, kūrybiškos jos tapkytės. Ir šilti nuoširdūs patarimai. Pradedantiems tai labai svarbu.
Atsakyti
Besijuokianti jo su vyriskom ir man bedu beda. Norisi, kad grazu butu, bet ne per rysku, kad gink die i moteriskas nebutu panasios. Turejau tik viena uzsakova, kuris prase ryzkiu spalvu. O tai ir as dar susanturinau lietuviskai nors derinys buvo zalia, vieoletine, oranzine. O seip tai lietuvos vyrai labai jau santurus del slepeciu. Nori tamsiu ir paprastu. Nors as saviskiui veliau pilkas su raudonu linu. Ir nesioja, ner kur dinkt doh.gif O kai priprato, tai ir grazu patapo. O situ spalvini derini su uzsakove suderinau detaliai, tik ta "daiga" nuo saves pridejau, tik su B tariausi, nes vistik jau dekoras... Nu bet sake, kad tinka, o tai man akmuo nuo sirdies. Seip nepatinka man vyriskas daryt. Daarant moteriskas zymiai daugiau fantazija pasireiskia. thumbup.gif Laukia virs 10 moterisku. Viskas lekiu velt. Graziu jums darbu. 4u.gif

Oi ,žolel, tik jau nepergirk manes. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 29 lapkričio 2010 - 11:01
Nu, tai ant vyriškų išvelkit kokius automobilių modelius ar ką unsure.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 11 29, 14:05)
Nu, tai ant vyriškų išvelkit kokius automobilių modelius ar ką unsure.gif  biggrin.gif

teko man BMW zenkla velt... matomai kazkokiam sitos markes automobiliu fanui smile.gif
Atsakyti
Pasiklydus darzo feja pamete savo slepetes.... Arba tiesiog slepetes "zalieji zirneliai"

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 29 lapkričio 2010 - 15:29
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 29, 16:27)
Pasiklydus darzo feja pamete savo slepetes.... Arba tiesiog slepetes "zalieji zirneliai"
user posted image

vien pavadinimas ko vertas.. thumbup.gif
sekancios turetu buti- pvz. aitrieji jalapenai wink.gif
Atsakyti
juperi lotuliukas.gif nea cia i tema "baltoji misraine". Toliau gal bus agurkeliai arba morkos, o gal kiausiniai... lotuliukas.gif
Atsakyti