Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Mergaitės, ačiū už gerą žodį 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 11 26, 13:04)
ech... verysad.gif na,dėkuj.. 4u.gif paskaitinėjau jūsų temelę...paakykit kiek laiko maždaug reiktų velti batukus ir kiek sluoksnių dėti vilnos(turbūt naudosiu sluoksną)?
ir ar yra skirtumas pagal kokį trafareta velsiu: kur sujungtas aulais ar kaip atskirus ir paskui viršų iškirpsiu,kad būtų galima apsiauti?
Galbūt dar kažką specifinio reiktų žinoti pradedant šį darbelį? blush2.gif

Laba diena. Nors ir neprisirašius šitoj temutėj, bet matau kad turėčiau kompanjonę šitoj veikloj. Šiandien bandžiau velti 2-as šlepetes. Pirmas vėliau ant to sujungto šablono. Gavosi lyg ir geresnės, nes nebuvo šoninių siūlių. O šiandien ant atskirų šablonų, tai gavosi baisios šoninės siūlės. doh.gif Matyt per ilgai su tuo šablonu viduje kočiojau (na aš taip manau) ir susijungė-susivėlė viršus su apačia dar nesusitraukęs. Išlygint tų siūlių jau niekaip nebepavyko verysad.gif Aš dėjau 8 sluoksnius karšinio. Vėliau nelabai ilgai su pertraukom, tai tiksliai nepasakysiu-gal 3 valandas. Paskui užmoviau ant senų batų ir dar priglosčiau pagal formą. Dabar džiūna-namie sunešiosim, bet jau dovanom netinka. Gal trečios pavyks mirksiukas.gif ? Rytoj bandysiu tas trečias...
Atsakyti
kaip suformuojat batuką,šlepetę nenaudojant kurpalių ir pan.? darant sau,tai suprantu,galima,kad ir ant savo kojos,o vaikui kaip? blush2.gif Mano žiogas dar ne toks,kad tiek laiko ramiai sėdėtų ax.gif
Atsakyti
Na, gal turi kokias išaugtas tapkytes? Tai ant jų galėtum bandyt. Kažkokioj video pamokėlėj rodė, kad iš burbulinės plėvelės padarė kojos formą (vietoj kurpalio) ir įdėjo į veliamą tapkytę-gavosi puikiausiai.
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 11 26, 19:26)
Na, gal turi kokias išaugtas tapkytes? Tai ant jų galėtum bandyt.  Kažkokioj video pamokėlėj rodė, kad iš burbulinės plėvelės padarė kojos formą (vietoj kurpalio) ir  įdėjo į veliamą tapkytę-gavosi puikiausiai.

Visoms tik pagyros už tokius gražius darbus wub.gif

Aš tai prikišu vi wub.gif sokių plėvelių wub.gif galų ir atstoja kurpalius g.gif
Atsakyti
QUOTE(žolelė @ 2010 11 26, 17:07)
O šiandien ant atskirų šablonų, tai gavosi baisios šoninės siūlės.  doh.gif M

jei dekoras neypatingas, tai aš išverčiu, ta prasme viską taip delioju, kad dekoras viduje būtų, tuomet vėlimo eigoj išverčiu ir tų siūlių galima išvengti wink.gif viduje jos liks wink.gif arba nebus niekur biggrin.gif

QUOTE(DOLLILYTE @ 2010 11 26, 17:51)
kaip suformuojat batuką,šlepetę nenaudojant kurpalių ir pan.? darant sau,tai suprantu,galima,kad ir ant savo kojos,o vaikui kaip?  blush2.gif Mano žiogas dar ne toks,kad tiek laiko ramiai sėdėtų ax.gif

jei neturit kokiose devėtų rūbų parduotuvėse nusipirkit. lengviau formuoti. suaugusiojo tai ir ranka ir koks šampūno buteliukas telpa, o vaikiškos tai geriau vistiek su kokia tapkute. nors aišku, galima ir be jokių "kurpalių"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linada: 27 lapkričio 2010 - 18:15
Pasirodau su savo darbo vaisiais. Dariau 38 išmieros, o išėjo 42 doh.gif . Tos siūlės nelabai matosi, nes tamsi spalva. Čia iš karšinio vėliau.
user posted image
Atsakyti
žolele, bent jau vizualiai, labai šauniai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 11 27, 21:56)
žolele, bent jau vizualiai, labai šauniai atrodo thumbup.gif

Ačiuks ax.gif Bet net nuotraukoj matos balta dėmė-tai aš bandžiau tą atsikišusią siūlę nuirpt doh.gif . Nu bet traukia ta vilna, tarsi magnetas.
Atsakyti
sveikos, noreciau nusivelti veilokus sau, tik iskyla klausimu del pado. Jeigu pada istepsiu lateksu, ar tokie batai tinkami vaikscioti po lauka, ar vis del to reikia siuti pada?
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 20, 13:20)
karalyste aciu. Liudna buvo vakar. Siandien vel plusu. biggrin.gif  Bet jau dabar detaliau aptarinesiu "vyriskus" uzsakymus.  biggrin.gif Ir dar reik storesne "skura" uzsiaugint. O beto, tai viskas labai normalu. Tikrai nepykstu ant uzsakoves. Nu pinigus moket uz tai kas netinka ar nepatinka - nesamone. Tai dabar moteriskas darau pagal savo skoni, o vyriskom vilnu derinius pafotkinau ir klausiu, koks tinka. Ir jokiu ten "vikruntasu" nedarysiu. Gyveni, zmogus, ir mokaisi. Visos pamokos yra naudingos, jei padarai isvadas.  biggrin.gif
O tavosios tai tikrai sypsena sukele  thumbup.gif  Labai smagios. Tikrai. Pasiseke kaimynui.  ax.gif
ritutele kokonai, tai tie tipo nameliai? Nebandziau. Jie turi suminkstet suslape ir sali dekoruot idomiai tipo gaunasi. Drauge dave kelis, tai krepsio dugne dar nebandyti guli...  blush2.gif

Aciukas . Gavau tuos kokonus bet ir as juos kolkas palaikysiu.Oras atsalo tai ner kada eksperimentuot- darau ka moku .Pirstines ir riesines jau dziusta. Imesiu foto kai isdzius ,kad ivertintumet smile.gif
Atsakyti
Žolele, man tai lyg dar pavėlimo tavo tapukams norėtųsi. Nors kartais tokį purumą duoda vilna, o kartais apgauna fotikas smile.gif . O kur baltuoja, galima su adatėle vėlimo pabadyt, ir dar gerokai pavelt, pamėtyt, karšto/šalto vandens procedūras padaryt. Ypač jei dideli stipriai gavos. Be to, kartais tapukams išdžiuvus, jie pakartotinai daug geriau velias. O šiaip kaip vienos pirmųjų, tai visai neblogos.

O čia mano paprastučiai savaitgalio darbeliai:
user posted image

user posted image

Atsakyti