Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 26, 08:52)
dzūke, smagu, kad muilas patiko. Sakiau, kad kvapas patinka. Is pradziu jis man nepatiko, bet dabar tas muilo kvapas yra susijes su man labai mielais dalykais ir jis man laaaabai ptinka. Beje, o kur fotkes?

Viena, kad nesusigarbiniavo taip delnai thumbup.gif
Nuo ūkiško tai ir rankšluosčiai prasmirdo doh.gif , o čia thumbup.gif

Gryš manekenas iš mokyklos, pamatuosim ar ranka telpa unsure.gif Dailinau, dailinau ir perdaug suvėliau doh.gif , siaurokos jaučiu bus unsure.gif
Atsakyti
oi, oi, oi...kokia reklama... vis tik veikia- pirksiu ir as to muilo, jeigu tik rasiu...
4u.gif
labas rytas
Atsakyti
..aš čia tokia pasislėpusi nuolatinė Jūsų skaitytoja jau geras pusmetis godžiai gerianti kiekvieną Jūsų patarimą ir vis niekaip neprisiruošianti šlepetauti ax.gif bet kitais metais būtinai smile.gif))))))))))) Už Ingootes ar Trakštbrakšt realias pamokas nežinau ką atiduočiau.. matyt visus jų triobų langus nuplaučiau smile.gif))
šį kart noriu Jums patart, nes šiaip veliu, žinau ką reiškia "ne tas" muilas ir pleišėjančios rankos.
Susiraskite Ringuvos Žaliąjį muilą.
user posted image
Skystas, bet tirštas smile.gif 1 šaukštas litrui vandens.. Arba tiesiog pirštais pasemt ir ant trinamo gaminio smile.gif)
Net dabar, per prieškalėdinę karštinę, rankos jei ir pagrubusiai patinusios, bet ne kraujuotos.
O rankas laikas nuo laiko tepuos barsuko taukais.. nerealiai gerai gydo žaizdas (nekalbant apie dukters bronchito stebuklingus išgyjimus)..

vėl lendu pogrindin.. ph34r.gif
Atsakyti
Wau ra nu ir slaptumas.... lotuliukas.gif lotuliukas.gif Net neisivaizduoju kas tu ir kaip man tave reiks pavasari susirast, kai reiks langus mazgot? lotuliukas.gif lotuliukas.gif Aciu del muilo. Butinai pasieskosiu ir pabandysiu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tu tik šūktelka - a-uuuuuuuuuuuuuuuuu.. ar su šluostėm prie Tavo kojų smile.gif))

PĖES, užmiršau į sąrašą agnę įtraukt.. jos langus irgi šveisčiau.. ax.gif ten man aplamai už suvokimo ribų.. Nors už kampo norėč pasižiūrėt, kaip moteriškos rankos tokius veilokiukus nuvelia..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 26 lapkričio 2010 - 11:41
Parodysu ir aš dar vienas šiek tiek anskčiau veltas blush2.gif

user posted image

Kažkaip anksčiau kai tik seilę į veltinius varvindavau, tai norėdavosi, kad veliančios vis dėtų ir dėtų, ir būti ką tyrinėti. O dabar ko tais gėda, atrodo, kad perdaug gali būt smile.gif .

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 26 lapkričio 2010 - 11:50
ra, o darbelių gaaausa ir grooožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
trakstbrakst ,tavo paskutinieji tapukai labai jau faini wub.gif wub.gif wub.gif
Ra, be galo gražūs ir su fantazija darbai thumbup.gif wub.gif
Beje, o kur tas žalias ringuvos muilas yra parduodamas ,nes tikrai nemačiau niekur blush2.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 26, 11:41)
Parodysu ir aš dar vienas šiek tiek anskčiau veltas blush2.gif

Kažkaip anksčiau kai tik seilę į veltinius varvindavau, tai norėdavosi, kad veliančios vis dėtų ir dėtų, ir būti ką tyrinėti. O dabar ko tais gėda, atrodo, kad perdaug gali būt smile.gif .

aš ti gobša, man tik dar dar dar.. smile.gif)))
ačiū, mergai.. blush2.gif

Žaliojo muilo būna senukuose, ermitaže, bauhof.. ten kur visi sodininkų daržininkų navarotai smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 26 lapkričio 2010 - 11:52
Besijuokianti, nu man tai patinka tavo šlepetės biggrin.gif

Reikės dar vieno muilo ieškot thumbup.gif , nors mano atveju visiškai ne muile esmė lotuliukas.gif
Prisimatavom, ranka tilpo biggrin.gif ir eina sulenkt thumbup.gif lotuliukas.gif , nes pirmąsias kai nuvėliau dukrai, tai tik ištiestais pirštais galėjo būt, suimt nieko schmoll.gif lotuliukas.gif Visumoj baisios, alia man vistiek faina, kad pati nuvėliau lotuliukas.gif
user posted image

Jei ką - dekoras - sniego gniūžtės lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif jau vienas pavasarinis darbas atkrinta lotuliukas.gif

Besijuokianti atrodo tikrai kokybiskos slepetes.

dzūke man tai nesimato nieko blogo tavo pirstinese. Ir pirstai taip vykusiai "istatyti". thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 26, 09:52)
Oi, labai jau netinkama laika pasirinkai mokslam. Na gal kas pagelbes. As pati tai ir aplamai esu is Vilniaus, bet rasau noredama pasakyt, kad labai nenusimink, jei neatsiras kas kokybiskai tave pamokytu. Dabar prieskaledinis laikotarpis. Visos darbais uzsikasusios, tikrai nera kada. Internete pilna pamokeliu, kaip nuvelti tepukus. Siulyciau pameginti paciai. As pati pradejau velti be jokiu kursu. Jei kils kokiu klausimu, mes cia visos draugiskos, tikrai patarsim. Sekmes  4u.gif

ech... verysad.gif na,dėkuj.. 4u.gif paskaitinėjau jūsų temelę...paakykit kiek laiko maždaug reiktų velti batukus ir kiek sluoksnių dėti vilnos(turbūt naudosiu sluoksną)?
ir ar yra skirtumas pagal kokį trafareta velsiu: kur sujungtas aulais ar kaip atskirus ir paskui viršų iškirpsiu,kad būtų galima apsiauti?
Galbūt dar kažką specifinio reiktų žinoti pradedant šį darbelį? blush2.gif
Atsakyti