Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Pažiūrėkit rankom aliejukų, muilų ir kt. tam puslapy gerų yra bigsmile.gif
www.gamtos kerai.lt

Turiu, tepu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2010 11 22, 17:30)
Pažiūrėkit  rankom  aliejukų, muilų ir kt.  tam puslapy gerų yra bigsmile.gif
www.gamtos kerai.lt

Turiu, tepu bigsmile.gif

ir as is cia taukmedzio sviesta pirkau.... nu bet cia mes jau nuo batuku-pirstiniu temos nutolom. g.gif
Atsakyti
Adatu tai vilnoj radau. Ne as pirma, ne as paskutine. Karsiant pasitaiko... doh.gif Baisus dalykas.

Ne nenukrypom nuo temos. Labai i tema pasidalint kaip priziuret "nuskalbtas" rankas. As pirstiniu negaliu naudot, todel man labai svarbu ir labai i tema tokiais dalykais pasidalint. biggrin.gif

Katik is kineziterapijos. Moteryte mane baltaranke isvadino. Sako, matyt darbas tik prie kompiuterio. Tipo negauna rankeles padirbt. Nu komplimentas man. biggrin.gif
Atsakyti
Soriukas, jei teršiu temą, bet pritariu, kad aktualus klausimas vėlėjoms.
Po vėlimo ir ne tik naudoju kokosų ir argano aliejų,drėkina, maitina ir minkština.
Jie man nepakeičiami. lotuliukas.gif
Atsakyti
o mano rankos dabar juodos ,vilna dazo doh.gif veliau net su pirstinem ,bet visko su jom nepadarysi rolleyes.gif
Atsakyti
Senokai buvau vilnos karšinio pirkusi iš "wool", bet va, vėl nusipirkau, žinokit labai patiko. Tokia švari, be adatų biggrin.gif mirksiukas.gif , labai sakyčiau jie tobulėja g.gif Ir spalvų pasirinkimas tikrai didelis. Aš ten vietoj pas juos nuvažiuoju į gamyklą - ot parsinešu lotuliukas.gif Labai patinka man jų sluoksna thumbup.gif Kas svarbiausia nudažo kokia nori spalva. Vakar paprašiau tamsiai rudos (šokolado) - tai atvežė, super spalva, dar neturėjau tokio gražaus rudo atspalvio smile.gif Nesenai palyginus jie čia įsikūrė, tai tobulėja vis dar, bet akivaizdžiai.

Papildyta:
QUOTE(kadabra @ 2010 11 22, 14:23)
Sveikos  4u.gif
o gal galima kooperuotis didesniam uzsakymui?

Ech doh.gif Kadabra, neseniai buvau Latvijoj vilnos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagni: 23 lapkričio 2010 - 08:59
aaagni drinks_cheers.gif . Pradzioj buvau truputi nusivylus wool lt politika. Pasirode, kad nori bele kad parduot. Bet tikrai dziugu, kad suprato, kur ju klaidos ir dabar situacija isties puiki. Labai dziugu, kad turim kur nusipirkti tikrai kokybiskos vilnos labai zmoniskom ksainom. Dabar tik belieka velt ir velt. Ir dar, kad vertint labiau pradetu musu triusa. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 23, 10:23)
Ir dar, kad vertint labiau pradetu musu triusa.  biggrin.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ech, Lietuvele... tik cia ranku darbas nelabai ivertinamas...gal todel, kad dauguma lietuvaiciu turi gabumu rankdarbiams? g.gif
Atsakyti
vakar su baime emiausi velti didele skraiste is juodos sluoksnos ,kuria pirkau pas wool.kaip zinai,juoda visada itin sunkiai veliasi,o cia ka tik naujai pirkta ,tai dar nebandyta buvo.bet susivele puikiai.aisku ,teko ilgeliau pavargti nei prie kitu spalvu ,bet tikrai nenuvyle thumbup.gif ..ir pritariu aaagni,del spalvu ,o jau ruda tamsi tai tikrai labai grazi. thumbup.gif
Atsakyti
ir as turiu ju tamsia ruda ,esu patenkinta bigsmile.gif tik neisbandziau dar biggrin.gif
Atsakyti
Aaagni, o kur čia tas fabrikas woolo?

Radai kaliošus? Įtariu labai neaiškiai nupasakojau blush2.gif

Gaminu trynukams dovanų veltas tapkutes, su tais primezgimais atnarų baigiu galą gaut doh.gif

Tiesa, kad jau klausineju, tai dar paklausiu. Žodžiu mergaitė mano užsimanė veltinių aulinukų, pamačius tuos skaidrius kaliošiukus. Tai dabar nemiga kankina - ar tikrai vaikui jie nesmukčios, labai apgludusius padarius, turėtų būt pakankami sunku juos nusiauti/apsiauti. Kokį susegimą/susveržimą organizuot? Ar viskas ten su jais tvarkoj, ir patogu apsiaut/nusiaut/vaiškčiot? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 23 lapkričio 2010 - 09:49
Smagu, kad giriat Wool vilna, nes as irgi ten uzsisakiau, tik pabodo, laukt, taip noriu ka nors pradet krapstytis... kadangi esu pradedancioji, pas mane senu likuciu nera schmoll.gif
Atsakyti