Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 13, 14:32)

juperi 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzūkė: 22 lapkričio 2010 - 12:49
QUOTE(dzūkė @ 2010 11 22, 13:47)

aciu,Dzuke 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(juperi @ 2010 11 22, 12:47)
Labas rytas, mergikes... man jis nelabas... piktas as moteras...pykstu ant SM...

skubiai pamacykit, imeskit jeigu turit nuoroda parduotuves , kur Latvijoj karsiniu prekiauja...acius

o gal galima kooperuotis didesniam uzsakymui?
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 11 22, 14:23)
Sveikos  4u.gif
o gal galima kooperuotis didesniam uzsakymui?

as pati nevaziuosiu... zinau, kas karts nuo karto su reikalais vaziuoja pas braliukus, prasysiu prazonduot situacija. Info galesiu suteikti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 11 22, 14:26)
as pati nevaziuosiu... zinau, kas karts nuo karto su reikalais vaziuoja pas braliukus, prasysiu prazonduot situacija. Info galesiu suteikti wink.gif

smagu butu.
As galvoju, kad jeigu butu gera kaina prie didesnio uzsakymo, tai gal daugiau norinciu atsirastu g.gif ? Idomu po kiek karsini galima butu is ten gauti?
Atsakyti
Na manes karsinys nedomina. As nesikoperuociau blush2.gif Nors viskas gali ir pasikeist.

Noriu pasidalint pastebejimais. Mane pradejo alergizuot vienas muilas ( naturalus su tokiu kupranugariu ispaustu, baltas). Na veliasi su juo gerai, bet pastebejau, kad su juo pradejus dirbti labai pradejo nieztet oda, kuri kontaktuoja su tuo muilu. unsure.gif Va kaip buna.

Gavau dovanu strucio tauku ( naturaliu), jau geris tai kos rankelem. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 22, 14:44)
Na manes karsinys nedomina. As nesikoperuociau  blush2.gif  Nors viskas gali ir pasikeist.
Noriu pasidalint pastebejimais. Mane pradejo alergizuot vienas muilas ( naturalus su tokiu kupranugariu ispaustu, baltas). Na veliasi su juo gerai, bet pastebejau, kad su juo pradejus dirbti labai pradejo nieztet oda, kuri kontaktuoja su tuo muilu.  unsure.gif  Va kaip buna.

Gavau dovanu strucio tauku ( naturaliu), jau geris tai kos rankelem.  wub.gif

as kazi kaip prie paprasto to sarminio Ringuvos ukinio pripratus... rankeles sausina, ale ir as taukmedzio sviestu pamozoju-ir atsigauna... mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 11 22, 14:49)
as kazi kaip prie paprasto to sarminio Ringuvos ukinio pripratus... rankeles sausina, ale ir as taukmedzio sviestu pamozoju-ir atsigauna... mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif as taukmedzio sviestu irgi naudojuosi. Super. Dabar dar viena super atradau priemone, tai ir giriuosi. biggrin.gif

O ringuvos muilo nemegstu. Kaip cia pasakius.... Man jis per "astrus". Paprastai naudoju "antika" alyvu aliejaus muila.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 22, 15:04)
drinks_cheers.gif  as taukmedzio sviestu irgi naudojuosi. Super. Dabar dar viena super atradau priemone, tai ir giriuosi.  biggrin.gif

O ringuvos muilo nemegstu. Kaip cia pasakius.... Man jis per "astrus". Paprastai naudoju "antika" alyvu aliejaus muila.

kas per "antika"? g.gif gdie kupit????
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 22, 14:44)
Gavau dovanu strucio tauku ( naturaliu), jau geris tai kos rankelem.  wub.gif

Trakstbrakst, o is kur tu karsini perki?
Strucio taukai, oho kokia egzotika smile.gif

QUOTE(juperi @ 2010 11 22, 14:49)

As po visu darbu megstu alyvuogiu aliejumi rankas pateplioti. Myliu as ji wub.gif
Atsakyti
Ot vepla as Tikslinu "Dalain" ir dar mazom raidelem Antique. Buna arba berods po 4 gabalus supakuoti balti, arba atskirai i gofruoto kartono dezute vienas zalias. Tas zalias gabaliukas apie 4 Lt kainuoja, bet man jis labai patinka ir jo toks specifinis kvapas. wub.gif

As karsinio neperku ( beveik). Zinojau taska, kur irgi latviskas bet biski pigiau nei krautuvej. Tokia moteris lateksu prekiauja, ja radau per veltinis.Lt. Tai paskutini karta is jos pirkau. Dar ji kursus ( atrodo) organizuoja Siaures mieste. O wool.lt tai savo ausim girdejau, pataria kuri karsini imt slapiam velimui. Is ju naturalia vilna pirkau. Bais pykau del adatu. Bet atsiprase ir pazadejo, kad daugiau taip nebus. Ir dar sake, kad nespecialiai ten tu adatu primete. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 22, 15:48)
Bais pykau del adatu. Bet atsiprase ir pazadejo, kad daugiau taip nebus. Ir dar sake, kad nespecialiai ten tu adatu primete.  lotuliukas.gif

kur tu adatu radai???
Atsakyti