Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 21, 16:14)
juperi ir pirstinaites ir slepetes labai fainos. Nu tikrai labai labai.  didis.gif
O man tai kazko nesigavo siandien... Gal vistik kalta bloga nuotaika ir bloga veleja, nes vilna jau isbandyta...  verysad.gif. Nors... spalva tik isbandyta, o vilna is kito risulelio emiau. Tai gali but viena partija gera, o kita... ne. Gali ir vilnos kalte but. Nes dariau dvispalves. Tai viena spalva puikiai traukiasi, o kita puciasi ir nesukimba.  unsure.gif  Ai nu ka padarysi... kam nebuna. Pasiguodziau.  blush2.gif
Tarpkitko labai patiko pirkta wool lt ju paciu dazyta sluoksna. Ji truputi net ir pigesne, bet sukimba ir veliasi tikrai gerai. Bent jau man. Ir spalvu visai idomiu radau.

naudoju" wool" sluoksną, labai gera ir spalvų galima papašyti kokių nori - nudažo pagal užsakymą thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 21, 16:14)

Tarpkitko labai patiko pirkta wool lt ju paciu dazyta sluoksna. Ji truputi net ir pigesne, bet sukimba ir veliasi tikrai gerai. Bent jau man. Ir spalvu visai idomiu radau.

na, zinai...Muza tau siandien pakiaulino- cia ne tu kalta 4u.gif

nepirkus as is ten vilnos, bet va lateksa teko...tai nesupratau... pirkau 500 ml, gavau dviejuose nedideliuose indeliuose, matomai po 250, tik kai atidariau- radau vieno indelio lygiai lygiai puse g.gif negi isgaravo kol pora dienu keliavo? paketas tvarkingas, sausas, latekso nepribege... g.gif
Atsakyti
juperi reikejo pasakyt jiems, kad latekso per mazai atsiunte. Man tai kazkaip tie zmones visai tokie paprasti ir sukalbami pasirode. Nemanau, kad tycia nedapyle... g.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 21, 16:27)
juperi reikejo pasakyt jiems, kad latekso per mazai atsiunte. Man tai kazkaip tie zmones visai tokie paprasti ir sukalbami pasirode. Nemanau, kad tycia nedapyle...  g.gif

na , as irgi nelinkus kaltinti... tik vistiek idomu kaip jis "isgaravo"... lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėl latekso, tai gal per abu buteliukus toks kiekis susidaro g.gif
O dėl nuotaikos, jei jos nėra,tai jau geriau nelysti prie vilnos, jau esu įsitikinus bigsmile.gif
O čia mano tapukai mažąjai princesei bigsmile.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 21 lapkričio 2010 - 19:17
Mole, ziuriu i tavo batukus ir galvoju...grazu, ale, kaip as tokiu mazu nemegstu velt doh.gif
Atsakyti
o man atvirksciai netgi malonu tokie mazyciai velt bigsmile.gif
Grazu Mole mirksiukas.gif
Atsakyti
O man tai atrodo sunkiau vaikiskas nei suaugusiam nuvelt. Kalbu apie geras. Kad nuo kojytes nekristu, nu ir kad grazios dar butu... ax.gif

Mole
, taviskes man atrodo labai geros. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 21, 21:16)
O man tai atrodo sunkiau vaikiskas nei suaugusiam nuvelt. Kalbu apie geras. Kad nuo kojytes nekristu, nu ir kad grazios dar butu...  ax.gif

Mole
, taviskes man atrodo labai geros.  thumbup.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Molyte, labai dailūs batukai, tiesiog saldainiukai wub.gif wub.gif wub.gif
Sutinku, kad mažiukus sunku nuvelti, juo labiau ,kad ir kurpalio tokio niekur nėra biggrin.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės, pamaloninot bigsmile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mergikes... man jis nelabas... piktas as moteras...pykstu ant SM...

skubiai pamacykit, imeskit jeigu turit nuoroda parduotuves , kur Latvijoj karsiniu prekiauja...acius
Atsakyti