Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 25, 09:59)
Sveikos,
visiskai minimalistines, zalios, vyriskos slepetes (42 ism). Noreciau atkreipti demesi i forma. Pirstu linija plati, kiek suplota ( primena anties snapa). Isformuota taip velimo eigoj. Labai patogus modelis.

Sweikos,
man tokia forma labiausiai ir patinka. Wakar weliau wyrui, pabaigoj užmowiau dawelt ant kojos. Na, man jo kurpalis wisai nepatiko lotuliukas.gif Negraži forma schmoll.gif unsure.gif , biggrin.gif .
Atsakyti
As ju irgi neturiu schmoll.gif bet sakau gal lengvesnis velimas su jais ...O pirkt gan brangoka ,jei keliu dydziu noreciau turet rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2010 10 25, 10:18)
As ju irgi neturiu  schmoll.gif  bet sakau gal lengvesnis velimas su jais ...O pirkt gan brangoka ,jei keliu dydziu noreciau turet  rolleyes.gif

na, velt vis tiek reiks taip paciai... tik formuoti gal paprasciau...
Atsakyti
dzūke, skaitau pirma kart, galvoju nauja kazkokia firma "dawelt", kuri kurpaliais prekiauja lotuliukas.gif doh.gif. Nu, bet ir kantrus TB, maniskis savo kurpaliu tam reikalui neskolina. biggrin.gif

juperi aciu aciuks.gif

Taigi va, kad velti tai vistiek savo rankelem reikia, ar su kurpaliais ar ne. Tik dziovint uzmaunu as jau visai isformuotas slepetes. Na, kartais, kai visai prastai buna ir visai nesigauna, gal ir galima kazkiek pakoreguot forma kurpaliaus pagalba, bet stebuklu tai tikrai nebus. As dar tik kai svajojau velt slepetes ir man tai atrode visiskas kosmusas, nusipirkau knyga rusu kalba, kaip galima slepetes pasisiut, nusimegzt ar nusivelt. Tai ten buvo labai idomus dalykas, kad tiesiog vilna sukloji, ta viska mauni ant kurpaliaus ir verdi puode. Tipo vilna susitraukia ir apspaudzia kurpaliu. Nebandziau, bet manau, kad nieko taip nesigautu. blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 25, 10:32)
Tai ten buvo labai idomus dalykas, kad tiesiog vilna sukloji, ta viska mauni ant kurpaliaus ir verdi puode. Tipo vilna susitraukia ir apspaudzia kurpaliu. Nebandziau, bet manau, kad nieko taip nesigautu.  blink.gif biggrin.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif
as irgi esu pradzioj ant kazkokiu batu gumlakiniu ta nesuvelta tapce uzmovus, apvyniojus kazkokiom gumom ir i skalbianke imetus 90 laipsniu... doh.gif doh.gif total kosmar lotuliukas.gif isvire kaip reikiant...spalva nusuto, issideformavo...tai buvo pirmas ir paskutinis bandymas "palengvinti" velima lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(juperi @ 2010 10 25, 10:50)
thumbup.gif  lotuliukas.gif
as irgi esu pradzioj ant kazkokiu batu gumlakiniu ta nesuvelta tapce uzmovus, apvyniojus kazkokiom gumom ir i skalbianke imetus 90 laipsniu...  doh.gif  doh.gif total kosmar lotuliukas.gif isvire kaip reikiant...spalva nusuto, issideformavo...tai buvo pirmas ir paskutinis bandymas "palengvinti" velima lotuliukas.gif

Kokia linksma patirtis biggrin.gif nors isivaizduoju kad tada linksma nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sagdo @ 2010 10 25, 10:54)
Kokia linksma patirtis  biggrin.gif  nors isivaizduoju kad tada linksma nebuvo  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif zinai...kad ir kiap ten nevykusiai gavosi, bet drauge issiprase, kad neismesciau, o jai atiduociau tas apsibumbuliavusias tapces... zinocia? anas ji dar iki dabar nesioja, kas sluoksnai nebudinga...
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 10 25, 10:32)
dzūke, skaitau pirma kart, galvoju nauja kazkokia firma "dawelt", kuri kurpaliais prekiauja  lotuliukas.gif  doh.gif. Nu, bet ir kantrus TB, maniskis savo kurpaliu tam reikalui neskolina.  biggrin.gif

Maniškiui patiko lotuliukas.gif , na, ten daugiau primatavimas ir apglostymas!!! vyko lotuliukas.gif

O, jau ir "v" raidę klaviatūra duoda, pirmai užsinaravinus buvo dry.gif

Dukrai bandžiau ant "krokso" formuoti , tai emmmm... unsure.gif Gal pritaikius dydį ir nieko būtų g.gif , dabar per plačios gavosi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 10 25, 11:29)
Maniškiui patiko lotuliukas.gif , na, ten daugiau primatavimas  ir apglostymas!!! vyko lotuliukas.gif

O, jau ir "v" raidę klaviatūra duoda, pirmai užsinaravinus buvo dry.gif

Dukrai bandžiau ant "krokso" formuoti , tai emmmm... unsure.gif  Gal pritaikius dydį ir nieko būtų g.gif , dabar per plačios gavosi blush2.gif

Nu jo, jei su verdanciu vandeniu butum papylus, butu tikriausiai ne taip patike. lotuliukas.gif lotuliukas.gif O toks apglostymas - beveik spa gaunas. biggrin.gif

Kroksus geriau imt ismiera a net dviem mazesnius. Tada visai neblogai bus. mirksiukas.gif Kol kurpaliu neturejau, tai vaikams taip dariau.
Atsakyti
Sveikos,
pagaminau šlepetes iš lietuviškos vilnos, jos kiek šiurkštokos , bet man tas grubumas ypač patinka.Dar pavirinau graikiškų riešutų nuovire, tai spalva gavosi tokia šiltai rusva. Reikės daugiau bandymų, kol visai įvaldysiu ir perprasiu tuos dažymus g.gif
user posted image
Atsakyti
Sedona, nerealus tapciukai...10 balu . tas siurkstumas tikrai duoda originalumo, isskirtinumo... o cia kokia lietuviska vilna? balta virinai tuose riesutuose ar buvo jau kokia spalvyte?
Atsakyti
mano blynai ax.gif

user posted image
Atsakyti