QUOTE(kadabra @ 2010 11 21, 14:53)
Juperi, kokios mielos , o dar kai pilka spalva mano silpnybe
pilka pilka ir mano mylima... idomus mes lietuviai, ar ne? as pvz. nors ir megstu raudona, geltona ir pns., bet pirmenybe teikiu pilkai, rudai ir pans. spalvom
QUOTE(juperi @ 2010 11 21, 14:55)
pilka pilka ir mano mylima... idomus mes lietuviai, ar ne? as pvz. nors ir megstu raudona, geltona ir pns., bet pirmenybe teikiu pilkai, rudai ir pans. spalvom
viskas eina ratu, atsimenu anksciau visi buvom pilka mase... po to ta spalva metem, o dabar - vel vertinam - amzina elegancija.
QUOTE(aaagni @ 2010 11 21, 15:12)
Juperi,labai dailios pirštinaitės Kiek sluoksnių vilnelės dedate tokioms?
2 sluoksnelius, mergikes mane taip pamoke... sita pilka labai gerai susivelia...labai...veliau is kitokios sluoksnos-nemazai vargau
QUOTE(juperi @ 2010 11 21, 15:14)
2 sluoksnelius, mergikes mane taip pamoke... sita pilka labai gerai susivelia...labai...veliau is kitokios sluoksnos-nemazai vargau
Ačiū Na taip jau su ta vilna yra, kuo intensivesnė spalva, tuo sunkiau veliasi...
O dėl tų odinių tapkučių, tai aš visiškai nepagalvojau, kad galima pasidaryti tikrai gi, super
QUOTE(juperi @ 2010 11 21, 15:33)
Na o cia tas "blynas", apie kuri rasiau, kad turejau 38 dydi nuvelt, o gavosi 41 kaip tik man cyyyrkai,,, bet dabar su draugu busim kaip dvyniai
uzejusi ta pilkoji manija...nezinia kada baigisi
uzejusi ta pilkoji manija...nezinia kada baigisi
mačiau šitas jūsų tapkutes "veltinis.lt" Labai gražu, vien jau dėl to minimalizmo ir forma ir spalva fantastiškos
QUOTE(aaagni @ 2010 11 21, 15:51)
mačiau šitas jūsų tapkutes "veltinis.lt" Labai gražu, vien jau dėl to minimalizmo ir forma ir spalva fantastiškos
ne , cia kitos... tik beveik identiskos
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 21, 16:09)
Agni, stebini. Labai gražu . Kaip tik šiandien buvau Urmo bazėj, ir veltinius ten esamus apžiūrinėjau, bet jokių padų nemačiau... Tik skaidrūs kaliošai.
Juperi, labai gražios ir pilkos tapkės dublis Nr.2 ir pirštinaitės.
Juperi, labai gražios ir pilkos tapkės dublis Nr.2 ir pirštinaitės.
Ačiū
Brangioji, mat kaip tik tų kaliošų ir reikia . Tik vat tos bazes labai didelės,ten kažkaip sektoriais suskirstyta... Kur man jų ieškoti?
juperi ir pirstinaites ir slepetes labai fainos. Nu tikrai labai labai.
O man tai kazko nesigavo siandien... Gal vistik kalta bloga nuotaika ir bloga veleja, nes vilna jau isbandyta... . Nors... spalva tik isbandyta, o vilna is kito risulelio emiau. Tai gali but viena partija gera, o kita... ne. Gali ir vilnos kalte but. Nes dariau dvispalves. Tai viena spalva puikiai traukiasi, o kita puciasi ir nesukimba. Ai nu ka padarysi... kam nebuna. Pasiguodziau.
Tarpkitko labai patiko pirkta wool lt ju paciu dazyta sluoksna. Ji truputi net ir pigesne, bet sukimba ir veliasi tikrai gerai. Bent jau man. Ir spalvu visai idomiu radau.
O man tai kazko nesigavo siandien... Gal vistik kalta bloga nuotaika ir bloga veleja, nes vilna jau isbandyta... . Nors... spalva tik isbandyta, o vilna is kito risulelio emiau. Tai gali but viena partija gera, o kita... ne. Gali ir vilnos kalte but. Nes dariau dvispalves. Tai viena spalva puikiai traukiasi, o kita puciasi ir nesukimba. Ai nu ka padarysi... kam nebuna. Pasiguodziau.
Tarpkitko labai patiko pirkta wool lt ju paciu dazyta sluoksna. Ji truputi net ir pigesne, bet sukimba ir veliasi tikrai gerai. Bent jau man. Ir spalvu visai idomiu radau.