Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Na nezinau, kiek as rimta, bet veliu su alyvuogiu muilu. Jo buna arba Seniuose arba parduotuvese, kur prekiauja rusiska kosmetika.
Atsakyti

Sveikutės smile.gif
senokai jau lankiausi čia blush2.gif ,darbai spaudžia...
Labai gražių dalykėlių čia pas jus užderėjo smile.gif
Noriu pagalbos, girdėjau, kad kažkur Kauno bazėse yra veltiniams padų ar kaliošų, įvairių spalvų. Gal kas matėt ar girdėjot tokį dalyką.
Juodus padus man prisiūna, bet vat vaikiškų, arba šviesios spalvos aš niekur negaunu verysad.gif
Padariau baltus veltinius ir dabar nekyla rankos man prie jų juodus padus siūti...
user posted image
Gal ką ką girdėjot ar matėt? labai lauksiu jūsų patarimų.
iš anksto dėkoju smile.gif
Atsakyti
aaagni, tavo darbeliams apsakyti tikrai nera zodziu - jie super, pamaciau ir vos nenukritau wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif . auksines tavo rankos wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kadabra @ 2010 11 21, 12:20)
aaagni, tavo darbeliams apsakyti tikrai nera zodziu - jie super, pamaciau ir vos nenukritau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif . auksines tavo rankos  wub.gif

ačiū labai blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 11 21, 11:48)
Sveikutės smile.gif
senokai jau lankiausi čia blush2.gif ,darbai spaudžia...
Labai gražių dalykėlių čia pas jus užderėjo smile.gif
Noriu pagalbos, girdėjau, kad kažkur Kauno bazėse yra veltiniams padų  ar kaliošų, įvairių spalvų. Gal kas matėt ar girdėjot tokį dalyką.
Juodus padus man prisiūna, bet vat vaikiškų, arba šviesios spalvos aš niekur negaunu verysad.gif
Padariau baltus veltinius ir dabar nekyla rankos man prie jų juodus padus siūti...
user posted image
Gal ką ką girdėjot ar matėt? labai lauksiu jūsų patarimų.
iš anksto dėkoju smile.gif

Labai grazios geles ,kaip ismustas rastas gaunasi wub.gif kai cia padarete taip?
Atsakyti
aaagni, be žodžių....kaip nuostabu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
aaagni oho, nesiliauji stebinus. bigsmile.gif Tu, matyt, kokia supermene gal... lotuliukas.gif Galiu isivaizduot, kiek tam reikia jegos.

Grazios geles, o del padu, tai taip drinks_cheers.gif labai apsunkintu. Ir demesi iskart ne veltinis, o padas i save atkreiptu. Patart tai tikrai neturiu ka. unsure.gif

Nesakau, kad siems veltinukams tai tiktu, bet is esmes man tai grazu
http://images.google...8OdKW_Qb-quC-DA

Atsakyti
aaagniiiiiiiiiiiiii be zodziu kaip grazu ... kiek cie veltinukam vilneles sunaudojot ? jau kaip man rupis kazka tokio pameginti is ilgaauliu sau ziemai , bet nedristu , kad pritruks jegu
Atsakyti
Aaagnyte, aš irgi jau nerandu žodžių tavo darbeliams išgirti bigsmile.gif
Ir dar iš baltos spalvos verysad.gif Taip viskas orginaliai thumbup.gif
Trakšt brakšt, bet ir veltinukams toks fainas apdaras būtų g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už įvertinimą smile.gif
Gėles išpjausčiau ir po to apvėliau. Vilnos čia reikia panašiai 700 - 800 gr.,priklauso nuo ilgio ir dydžio.
Na, o dėl supermenės biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai nelabai iš manęs kokia supermenė, vos 56 kr. tesveriu lotuliukas.gif , bet užtat fitneso treniruotės nemokamos lotuliukas.gif
Traks brakst, labai gera mintis, dėl tų odinukių. Dabar kaip tik ruošiuosi kalėdinei tautodailininkų parodai, tai man būtų super thumbup.gif ant veltinių tokias uždėti. Bet vat kur gauti g.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagni @ 2010 11 21, 14:24)
Traks brakst, labai gera mintis, dėl tų odinukių. Dabar kaip tik ruošiuosi kalėdinei tautodailininkų parodai, tai man būtų super thumbup.gif ant veltinių tokias uždėti.  Bet vat kur gauti g.gif

idomus trakst ikeltas variantas tikrai.
siuti reikia, ten, manau, oda apgaubimui pakarpyta ir suverta g.gif

p.s. dar karteli buvau atsivertus, tai man kaip atrodo, kad ten nei adata nebuvo naudota. idomu buvusio vilko patalpose ar imanoma nusipirkti naturalios odos? o jei ne, tai kokia sena striuke (kad ir is antru ranku biggrin.gif ) praverstu.

p.p.s Trakst, gaila del tavuju laumio slepeciu, matyt vyras be polekio pakliuvo... o toks komplektas buvo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kadabra: 21 lapkričio 2010 - 13:36
pilkutes,,,
user posted image
Atsakyti