Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

isbaigtos
user posted image
Atsakyti
juperi, kokios gražios, labai mano skonio wub.gif
Atsakyti
Na, trakstbrakst, Katinyčio, juperi darbai thumbup.gif , ilgai išlieka atminty wub.gif

Vėliau alia vyriškas tapces, eeeee, nesinori net rodyt blush2.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(dzūkė @ 2010 11 17, 22:50)
Na, trakstbrakst, Katinyčio, juperi darbai  thumbup.gif , ilgai išlieka atminty wub.gif
Vėliau alia vyriškas tapces, eeeee, nesinori net rodyt blush2.gif  schmoll.gif

nugi nugi... rodyk ir nesigedink... geda tam - kuris nieko nedaro
Atsakyti
juperi liuks slepetes. Tokios neperkrautos, bet gal tuo ir grazios. thumbup.gif

dzūke
, grait rodzyk ku cy turi.
Ai gi nu ir aciu. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trakstbrakst: 18 lapkričio 2010 - 13:26
Katinyti, o taviškės riešinės vientisos ar užsisega vidinėje pusėje?
Atsakyti
blush2.gif
user posted image
Atsakyti
dzūke, nu ir ko cia gedytis? Visai idomios tos slepetes. Aplamai, ka is tu vyrisku gali "isspaust". Labai idomiai spalvos suzaidusios. biggrin.gif
Atsakyti
Mano vientisos ax.gif , gal ir gerai užsegimas, bet man atrodo jos lengvai ir taip užlenda .
Juperi pilkosios gražios visai.Niekaip nesugebu prisiverst bent sau tapkytes nusivelt, nu taip atrodo neidomu, gal sakau todėl , kad savuju dar nesugalvojau. Arba aš nedaaugau iki ju vėlimo .
Dzūkel, neblogai sakyčiau ax.gif
Atsakyti
Dzūke, gana šaunios tapkytės, o nenorėjai rodyt bigsmile.gif

Juperi, liuks, labai gražios wub.gif

Katinyti, labai pilkos rieši nės gražios bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Molė: 19 lapkričio 2010 - 08:23
QUOTE(Katinytis @ 2010 11 18, 23:58)
Mano vientisos  ax.gif , gal ir gerai užsegimas, bet man atrodo jos lengvai ir taip užlenda .
Juperi pilkosios gražios visai.Niekaip nesugebu prisiverst bent sau tapkytes nusivelt, nu taip atrodo neidomu, gal sakau todėl , kad savuju dar nesugalvojau. Arba aš nedaaugau iki ju vėlimo .
Dzūkel, neblogai sakyčiau  ax.gif

Nieko sudetingo tos slepetes. As manau, kad tai pagal zmogu. Vienam geriau iseina slepetes daryt, kitam - salikus. Man vakar slepetes nesigavo. Arba darausi sau reiklesne. Isbrokavau, kaip per plonas. B sako, kad prisigalvoju, o as negaliu betko zmogui duot. Lekiu kitu daryt. Sios savaites gale zadejau padayt. O jau galas gi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 19, 09:51)
Nieko sudetingo tos slepetes. As manau, kad tai pagal zmogu. Vienam geriau iseina slepetes daryt, kitam - salikus. Man vakar slepetes nesigavo. Arba darausi sau reiklesne. Isbrokavau, kaip per plonas. B sako, kad prisigalvoju, o as negaliu betko zmogui duot. Lekiu kitu daryt. Sios savaites gale zadejau padayt. O jau galas gi.  doh.gif

Tik nemesk jų, kitiems plonos patinka g.gif Parodyk užsakovui abejas, pasirinks pats bigsmile.gif
Atsakyti