Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

Man pirmas blynas gavosi neprisviles ir jau padovanotas.Tik ten kur matosi raukšlelė bandžiau su gariniu lygintuvu padaryt forma kitokia , bet tokios formos kai padariau labai negražiai atrodė nuotraukose, tai teko ištiesint blush2.gif

user posted image

O čia dar riešinės šviežutėlės ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Katinytis: 17 lapkričio 2010 - 13:15
Katinyti, as slepiuosi blush2.gif blush2.gif
riesines fantastiskos...mano pilkoji spalva wub.gif
kiek sluoksniu pirstinytem kloji?
Atsakyti
Katinyti, labai gražios riešinės 4u.gif
Atsakyti
Inga-Monika, labai gražios šlepetės thumbup.gif Ypač man pilkai oranžinės patiko ir su megztais atvartais įdomiai atrodo smile.gif

stewie, dailios riešinės smile.gif

trakstbrakst, tiesiog nuostabios bigsmile.gif Pasižiūriu ir tik dar labiau gundaus pabandyt audinį įvelt

Katinyti, labai gražios riešinės, o pirštinės kokios švelnutės atrodo wub.gif

juperi, dailiai atrodo ir neabejoju, kad antros pavyks tiesiog puikiai smile.gif
Atsakyti
Kloju du sluoksniukus plonai ax.gif .
Aš irgi dievinu pilką spalvą, o ši dar tokia kaip melanžiukas thumbup.gif wub.gif ir dar labai mėgstu tokią kaip rusų mėlynųjų kačių spalva. Galvojau , kad nebeturiu jau tokios vilnos, o vakar atradau visa didelį kamuolį thumbup.gif .Užderės pilkumo lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinytis @ 2010 11 17, 14:36)
Kloju du  sluoksniukus plonai  ax.gif .

g.gif as irgi du...bet matomai ryskiai per plonai doh.gif rankos prie tapciu velimo priprate
na ir dar...tikros, ukiskos smile.gif ir sunkiai sunesiojamos
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juperi: 17 lapkričio 2010 - 14:28
Katinyti, dailios riesines wub.gif ir koks idomus sprendimas del pirstuko 4u.gif
Tai va, merginos, matau arbatos vakarelio nenorit smile.gif
Atsakyti
Aš irgi turiu ką parodyt blush2.gif

user posted image

user posted image

Juperi, kiek gramų vilnos tapkems sudedat? Man pastaruoju metu 200 gr pradejo ryskiai mazai atrodyt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Besijuokianti: 17 lapkričio 2010 - 14:41
QUOTE(Besijuokianti @ 2010 11 17, 15:36)

Juperi, kiek gramų vilnos tapkems sudedat? Man pastaruoju metu 200 gr pradejo ryskiai mazai atrodyt.

na manau, kad virs 200 g.-tikrai sukloju g.gif
Atsakyti
Sunkiai sunešiojamos yra gerai thumbup.gif .
Besijuokianti idomus dekoro sprendimas 4u.gif
Atsakyti
juperi, Besijuokianti, labai gražios jūsų abiejų šlepetės thumbup.gif
Atsakyti
Oho, kad uzderejo... bigsmile.gif :Tad nesupyki, bet pakomentuosiu, kas ir dabar akyse stovi... wub.gif Katinyti, tos pilkos su baltu krastuku - tobulos. Tokios ir minimalios ir puosnio kartu. Nu labai labai patiko... wub.gif
Atsakyti