Įkraunama...
Įkraunama...

šlepetės, batukai, kojinės, pirštinės

kadabra, dailios slepetės thumbup.gif Latekso Kaune žinau tik dvi vietas, kur gauti. Galima užsisakyti iš http://mazaseriukas.lt ir nuvažiuot pasiimti. Šito latekso dar nebandžiau, bet ketinu baigus turimą užsisakyt pabandymui. Dar turi Ornamentai (Gedimino 15) latekso, bet ten brangesnis maždaug 5 litais. Šitą esu bandžius, man patiko, tik jis nėra skystas, o toks sakyčiau grietinės tirštumo.
Atsakyti
dekui, Wasara 4u.gif
galvojau to latekso ebay pasidairyti, bet tokio kokio reikia nerandu, net keista. teks tikriausiai is eriuko uzsisakyti.
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 11, 15:44)

O as rodausi balines slepetes, bet ne i baliu, o i bala. Tai "laumes" slepetes.

biški man žandikaulis atsikalatavo

Papildyta:
O čia mano šviežiausios 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo srauni_upe: 12 lapkričio 2010 - 13:11
srauni_upe[B] labai labai sviezios. Super grazus spalvu derinys. wub.gif
Atsakyti
bis.gif
ačiū smile.gif))
(tikiuosi čia ne spamas)

Ai dar norėjau pakamantinėt apie wool sluoksną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ar nebuvo taip pasitaikę, kad ta sluoksna šiurkti? Nes man buvo taip juoda, poto kitoj temoj skaičiau kad ne man vienai su juoda taip buvę smile.gif
Atsakyti
srauni_upe, labai jau svelnutes, subtilios, pastelines...graziai krastukai apvelti...isbaigtos thumbup.gif
Atsakyti
Srauni_upe, grazios pastelinukes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(srauni_upe @ 2010 11 12, 14:40)
bis.gif 
ačiū smile.gif))
(tikiuosi čia ne spamas)

Ai dar norėjau pakamantinėt apie wool sluoksną biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ar nebuvo taip pasitaikę, kad ta sluoksna šiurkti? Nes man buvo taip juoda, poto kitoj temoj skaičiau kad ne man vienai su juoda taip buvę smile.gif

As visada nuosirdziai sakau, kas man patinka.

As is kitu saltiniu pirkau siurkscia juoda sluoksna. Tie saltiniai jau isseko ir darau prielaida, kad tai ta pati sluoksna, kaip is wool lt. Man ji labai patiko. Slepetem labai gera. Jei darau vien juodas is jos slepetes - dedu ne 8, kaip paprastai, bet 6 sluoksnius.
Atsakyti
srauni_upe, kokios švelnios, kaip gražiai žiūrisi spalviškai wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 12, 14:55)
As visada nuosirdziai sakau, kas man patinka.

Turėjau omeny ar aš nespaminu sakydama "ačiū ačiū"
beje visoms dėkui už pagyras, taip vis maloniau

QUOTE(trakstbrakst @ 2010 11 12, 14:55)
As is kitu saltiniu pirkau siurkscia juoda sluoksna. Tie saltiniai jau isseko ir darau prielaida, kad tai ta pati sluoksna, kaip is wool lt. Man ji labai patiko. Slepetem labai gera. Jei darau vien juodas is jos slepetes - dedu ne 8, kaip paprastai, bet 6 sluoksnius.

Hm nu reiks gal į jų saloniuką užbėgt, gatvėj šnekama, ka kažkur ties VU atsidarė smile.gif Noriu pačiupinėt prieš užsisakant smile.gif
Atsakyti
srauni_upe, šaunios šlepetės, nuostabus spalvų derinys wub.gif
Atsakyti
Katino Leopoldo antrosios ir pilkai oranžinės..
user posted image
user posted image
Atsakyti